monia i marek 08.08.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 To ja Wusi fotkę łuczków wrzuciłam u siebie, a Jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.08.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 ale ja widzialam i widzialam kawalek nogi Marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 ale ja widzialam i widzialam kawalek nogi Marka ręce też widać a Wuni nadal niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 dobry wieczór Aguleczko a do Anusi na parapetówkę się wybrałyśmy Monia eee wieńca to ja chyba nie mam w projekcie nie wyjeżdżam Mycha noooooooo było mi lepiej tak mniej więcej do popołudnia Nitusia wstałam przed siódmą jeno czasu nie było Lidziu a z małym tornadem to się da odespać Aneczko plecki miały się lepiej a ponieważ miały się lepiej to wpadłam na genialny pomysł pozamiatać nową chałupkę Moniaczku już lecę oglądać eeee nie biorą diabli złego jest odmiana ból z plecków wlazł w klatę to i się jeszcze pochwalę co zrobiłam sobie pyszny obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 jak to nie masz wieńca??? a dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 aaaaaa Monia mnie skąd wiedzieć może nie narysowali w projekcie muszę zadzwonić do kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 dobrze dopytaj - ja nie spotkałam się jeszcze z takim rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 ala z jakim że wieńca pod murłatą nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 ala z jakim że wieńca pod murłatą nie ma tak dawniej tak się murowało, bez wieńca, ale dachy były lżejsze i nie było podwyższanych ścianek kolankowych, bo poddasza były głównie nieużytkowe może się mylę, bo nie jestem fachowcem, ale dopytaj lepiej, żeby nie było kłopotu. Faktem jest, że słupków w ściankach kolankowych macie sporo ... No nie wiem, może niepotrzebnie wzbudzam wątpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Monia kurcze nie wiem słupków mamy 18 sztuk wieńca w projekcie pewnie nie mam bo nie sądzę żeby chłopaki nie zrobili jakby w projekcie był nic to muszę dzwonić do kierbuda i głowę mu pozawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 http://forum.muratordom.pl/klopot-z-wiencem-i-murlata,t19365.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no teraz to mam nad czym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 http://forum.muratordom.pl/pekajace-bloczki-betonowe-fundamenty,t131581.htm http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?t=14392 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 zaczynam się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 nie martw się na zapas, tylko poczytaj, coby się orientować w temacie i dopytaj kierownika i projektanta - jeśli ma nie być wieńca, to wytłumaczą dlaczego moze są jakieś uzasadnione racje Moim zdaniem jednak, wieniec dużo nie kosztuje i może warto zrobić Na pewno nie zaszkodzi... A jaką masz konstrukcję dachu? Jętkową, czy płatwiową? Jeśli płatwiową, to wtedy jest mniejsze obciążenie na ściankę kolankową i może dlatego nie ma wieńca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Monia teraz to z wieńcem problem by był bo już szpilki pod murłatę zalane i trzeba by slupki rozwalić żeby je podnieść a jaką mam więźbę hmmmmmmmm eeeeeeeeee poczekaj nie wiem ale wiem że jakieś słupy mają iść w ściankach na górze drewniane to może płatwiową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 nie spotkałam jeszcze budowy bez murłaty i stąd moje zaskoczenie a może wrzuć zapytanie do wymiany doświadczeń i zobaczysz co powiedzą znawcy tematu chyba, że masz super dobrego kierbuda - ja mam kiepskiego, więc wolę sama szukać odpowiedzi na swoje wątpliwości, bo mój kier, jeszcze by mnie w bład wprowadził zerknij do projektu - tam wszystko powinno być opisane. a jakie masz wymiary domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 chyba wieńca kierbuda mam raczej z tych solidnych co to się z własnej woli pojawia na budowie nawet nie wołany jutro chyba mu niedzielę z letka popsowam projekty nie mam przy sobie ale jutro sprawdzę a wymiary to ma 15,30 x 9,00 nie licząc wystającego wykuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.08.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 hmmm, to dość sporo , ale teraz sobie przypomniałam, że masz dach 2-spadowy, to może wtedy nie ma konieczności? naturalnie, miałam napisać o wieńcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.08.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 nio toż Moniu ja cały czas mówię że stodołę stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts