wu 18.08.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 cze Wiedźmisiu musisz to zobaczyć na własne oczęta jaki fajny jest ogromny wielki i nooooooooooooooo odlotowy Moniu uwijają się cztery fajne ciasteczka od rana do wieczorka targają te wielgaśne "deseczki" i cały czas się śmieją a Panowie to mam nadzieję że od poniedziałku wrócą skończyć ścianki bo cały dach wstrzymuje a chłopaki dachówkę mogliby zacząć już za tydzień a filarki zostaną jak są na razie potem będą otynkowane razem z domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Wunia Ty masz już więźbe Ja cię kręcę Fajnie, nieee??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.08.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no patrz Kasiula tak znienacka cichcem i ukradkiem pojawiła się więźba dzisiaj już fajnie bo wczoraj to jak pies jeżowi się przyglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No Wusiu piekna czapeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.08.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 No właśnie chciałam powiedzieć, że daszysko ogromne i dodatkowe poddasze poddasza będziesz miała. Widzę, że jak na pieczonki przyjadę, to już i skryć pod czym będę miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dobry wieczór Martusiu dziękuję za pochwały czapeczki dla mnie najpiękniejsza bo moja własna tak sobie siadłam dzisiaj na ławeczce pod baraczkiem i patrzyłam na ten mój domek w drewnianej czapeczce i byłam szczęśliwa jest taki jak chciałam duży masywny a z dachóweczką to już powinno być idealnie bo ona tez taka surowa Rasieńko tak to dodatkowe ma mieć według projektu coś kole 170 cm więc ja spokojnie się zmieszczę a daszek no on tak groźnie wygląda ma tylko kolo 220 metrów więc nie straszy powierzchnią a skryć to już i teraz jest gdzie wszak strop już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ło matko, masz już wiechę http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif Gratulecje !!! A sama wiecha przepiękna - panowie się postarali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ooooo tak te słoneczniki przecudnie wyglądają na tle błekitnego nieba i tak ładnie chłopaki je ułożyli mam wiechę Liduś i teraz tylko czekam żeby ekipa wróciła i ścianki pomurowała bo już przebieram nóżkami za dachówką a z tymi panami to młode ciasteczka byli tak kole 20 i ciut ponad 20 no szef troszku starszy ale też niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a z tymi panami to młode ciasteczka byli tak kole 20 i ciut ponad 20 no szef troszku starszy ale też niewiele to było na kim oko zawiesić a jaką dachówkę będziesz mieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 a było było zwłaszcza jak chłopaki rwali krokwie w góre aż plecy bolały od patrzenia ale wiesz te młode mięśnie a dachówkę będę mieć cementową z Euronitu grafitową o kształcie ukrytym pod nazwą Euronit Ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.08.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Ewuś, sliczna wiecha, a domek jeszcze ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dziękować Moniu dziękować przekażę chłopakom że ich dzieło znalazło powszechne uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.08.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tylko ciekawa jestem skąd nabrali tych słoneczników bo wszystkie w pobliżu rosnące były na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.08.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 wusia gratulacje wiechowo - więźbowe My mamy tyż Euronit grafitowy na dachu.MIelismy wziąć Extra , ale jak zobaczyliśmy dachówki Euronitu na dużej wystawce , gdzie była ich cała połać ułożóna , to jednak zdecydowaliśmy się na esówkę. Fajna jest ta cementówka , bo kolor ładny i nie błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 dziękuję Dobrosiu a ja właśnie miałam porównanie na całym dachu bo obok siebie bliziutko stały dwa domy jeden miał esówkę drugi ekstra no i ja zapałałam gwałtowna miłością do ekstra chociaż nie powiem esówka tyz piękna jest a akurat małz troszku marudzi że nie błyszczy się choć trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 u nas było łatwiej - oboje chcieliśmy ino mat , żadnego połysku - dach ma ponad 400 metrów i chyba by oświetlił okolice gdybyśmy błyszczeli dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 ale wiesz On tylko tak troszeczkę i sporadycznie tęskni za lekkim połyskiem widziałam taki dach czarny z połyskiem że w słońcu jak lustro wygląda faktem jest że nie sposób go przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.08.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Jak zobaczy swój dach w dachówce , to już o żadnej innej nie będzie myślał U mnie miał być Tegalit , ale za drogo nam wyszedł.To i esówkę polubiłam jak juz się na dachu zagnieździła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.08.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 no cóż mnie się też plaskaty Tegalit podobał ale jak cenę zobaczyłam to mi od razu wywietrzał z głowy a małżowi nie pasił to tym łatwiej zrezygnować było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts