rasia 20.08.2009 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ślicznusia wiechsia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.08.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dzień dobry słoneczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 dobry wieczór bleeeeee nic się nie dzieje nienawidzę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 cześć wusia idę poczytać co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 cześć Aniu u mnie troszku rozpędu nabrało i znowu zdechło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 No pięknie u Ciebie dach jak ta lala a skąd oni taką wiechę wykombinowali baaardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aniu u mnie i na sąsiednich działkach które puste stoją rośnie dużo słoneczników ale nie wiem skąd te akurat skołowali bo i u mnie i po sąsiedzku wszystkie słoneczniki tak na oko się odliczyły a co do dachu to się Wam przyznam że jak jadę drogą to zwalniam żeby jak najdłużej patrzeć na niego małżon tak samo łebek sobie ukręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Tak wlaśnie chciałm zapytać czy Ty tam wcale sąsiadów nie masz na fotkach tylko łąki wkoło? na marginesie ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aniu dziękuję za pochwały a wkoło po mojej stronie ulicy to chwalić Bozie póki co same łąki jak okiem sięgnąć tu i tam jakby lasek się siał mam nadzieję że tak pozostanie jak nadłużej, cisza, spokój teraz tylko granie świerszczy słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 to wspaniałe uczucie, kiedy wkoło taka cisza kiedy ruszą kolejne prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aniu dziękuję za pochwały a wkoło po mojej stronie ulicy to chwalić Bozie póki co same łąki jak okiem sięgnąć tu i tam jakby lasek się siał mam nadzieję że tak pozostanie jak nadłużej, cisza, spokój teraz tylko granie świerszczy słychać tak to przyjemnie mieć przestrzeń dookoła niczym nie zmąconą powiedzialaś o świerszczach i je usłyszalam bo okno mam otwarte w sypialni chyba się przyzwyczaiłam do tych dźwięków i przestalam zwracać na nie uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Moniu no niestety ponoć od następnego poniedziałku po tym który będzie czyli od 31 podobno nie da się wcześniej Aniu bardzo przyjemnie pod wieczór zachodzi słoneczko w powietrzu czuc wilgoć zbliżającej się rosy i słychać ciszę i cykanie świerszczy warto się budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 no że warto to jestem pewna na 150% nie wyobrażam sobie teraz mieszkania w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a teraz podmurowania ścian, kominy, czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 a teraz podmurowania ścian, kominy, czy coś innego? pewnie wszystko na raz szczyty, kominy a potem działówki - pięknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 pewnie, że pieknie a jak przyjdzie daszek to dopiero będzie piękny domuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 pewnie, że pieknie a jak przyjdzie daszek to dopiero będzie piękny domuś i echo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.08.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Aniu ja pomimo że mieszkam w bloku większą część życia to mam już tego serdecznie dosyć doceniam takie proste radości jak fakt że siedząc na ławeczce mogę spokojnie pilnować Piotrusia bo wiem ze szwendając siepo działce pomimo że to budowa jest bezpieczny że ma przestrzeń dla siebie własną huśtawkę ze zjeżdżalnią Moniu jak ekipa wróci to już będą lecieli na gotowca znaczy rozbiorą do konca szalunki, domurują ścianki na dole ( działówki na których strop nie leży ), szczyty, działówki na górze, zrobią dziurki w stropie co ich brakuje kominy skończą i klinkierek nałożą na nie ( co to go jeszcze na łoczka nie oglądałam ) zrobią taras i schodki aaaaaaaaaaaaa no i przejście ze spiżarni do garażu a daszku skończonego doczekać się nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 echa nie będzie, bo pewnie pełno gratów w środku będzie się poniewierało z pozostałosci budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 nie będzie murować z cegły klinkierowej, tylko chcecie obkładać komin płytkami a la klinkier? nie wiem, czy dobrze zrozumiałam eee, to jeśli już ekipa muruje do końca, to szybko teraz poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts