wu 22.08.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 cze Mysia no kurcze już się widzę w poniedziałek roboty po urlopie od zajechania a ja ledwo na oczy widzę staram się stanąć truję się różnymi specyfikami i martwię się coby Piotrusia nie zarazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 paskudnie Moniu paskudnie bo mnie Ania zaraziła i umieram głowa mi pęka z nosa się leje łoooooooooo źle mi no i deszczyk pada co pada?? miło by było, gdyby padało bo krzaczory posadziłam toby je solidnie podlało wusiu zdróweczka! nie daj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 pada Skabusiu tak sobie dość spokojnie pada podlewająco ale mnie to martwi bo nie zdążyłam trocin po więźbie ze stropu zmieść i to wszystko teraz namoknie i breja będzie staram się trzymać bo na puszczanie nie mam siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 wuśka pada i u mnie! nie martw się breją.. wyschnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 no wiesz aż tak nie grzeszę żeby miało padać tylko u mnie a martwię się bo mam cholera jakąś obsesję sprzątania domku normalnie odwaliło mi na maksa ja nie znoszę sprzątać a tu nic tylko bym zamiatała wymiatała i tak dalej już sobie nawet kupiłam wielkie worki na "sprzątanie świata" a tu nie dość że brzydko to sie pochorowałam i po sprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 coś w tym jest! ja sobie nową mitłę sprawiłam ale mi się znowu czyścioszki trafiły.. tak jak Józki - sprzątają po kazdym dniu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 ja ostatnio kupiłam nową szczotę i grabie porąbało mnie na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 tez mam nowe grabie a dzisiaj nie miałam czasu an posprzątanie łazienki u siebie w mieszkaniu, ale kotłownia na budowie błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.08.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 znaczy obie nie całkiem normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 znaczy obie nie całkiem normalne i nudne się robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 czesc Wu i goscie ja z kolei nie mam wogole zapalu do sprzatania i chyba pania wynajme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.08.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Dzień dobry Wusia, grabie w ogrodzie są niezbędne, ale jak zamieszkasz, to kup sobie odkurzacz do liści - super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 czesc Wu i goscie ja z kolei nie mam wogole zapalu do sprzatania i chyba pania wynajme To jest bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 czesc Wu i goscie ja z kolei nie mam wogole zapalu do sprzatania i chyba pania wynajme To jest bardzo dobry pomysł Kasiu ale dzis Dejw mnie zmusil i kuchnie ogarnelam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Zmusił cię??????? Co za terrosrysta jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.08.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Zmusił cię??????? Co za terrosrysta jeden tyran mowie Cio despota, ja z goraczka z brzuchem i musialam na szmacie jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Zmusił cię??????? Co za terrosrysta jeden tyran mowie Cio despota, ja z goraczka z brzuchem i musialam na szmacie jechac chyba czas, żeby do mnie na szkołe przyszedł potem będzie jadł ci z ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.08.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 dobry wieczór Anusia Ty masz usprawiedliwienie a Dejwowi to pogroź palcem i zacznij Go ganiać za zachciankami to Mu od razu właściwa perspektywa wróci no i zawsze możesz Mu przypomnieć o myszach pożerających jego ukochane rzeczy jak Ci czegoś odmówi Monia ja sobie kupiłam takie grabie z drutu rozsuwane żeby wygrabić to uschnięte badziewo co zostało po zabawie mojego małża z kosą ale jakoś mi się jeszcze nie udało ich za bardzo użyć Kasia no weź nie bądź tyran dzisiaj znowu w cholerę cały strop pływał i tak się zastanawiam co mnie pierwsze wykończy naderwany znowu kręgosłup czy zapalenie płuc jako że cośkolwiek przeziębiona łaziłam boso po basenach na stropie żeby wodę zrzucić więc nogi w lekko chłodnej wodzie a po doopie się pot lał z wysiłku fajnie będzie jutro jak mi tego dachu szybko nie zrobią to mnie szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 tsien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.08.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 cześć Duszku coś ostatnio mało Cię widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts