lidszu 05.09.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 witam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 dobry wieczór Nefcia tu nie o cierpliwość chodzi tylko szkoda mi jak więźba moknie i impregnat się wypłukuje a mój małżon tak się przykładał do impregnacji, jak stoją baseny z wodą na stropie i zamaka dokładnie wszystko no i powolutku zaczynają mnie gonić okna i wetylacja Braza moja cierpliwość jak ocean ale i on swoje granice ma Moniu na szczęście bez strat nic się nie stało witaj Lidziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Spoko, spoko - sie nie wyłucze do końca :) Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.09.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Nefuś musi być tylko ta perspektywa mnie jeszcze trzyma w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Wunia, ale marudzisz Co tam deszcz. U mnie śnieg spadł i mróz złapał jak więźba stała sobie golusieńka Nic jej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.09.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Wunia, ale marudzisz Co tam deszcz. U mnie śnieg spadł i mróz złapał jak więźba stała sobie golusieńka Nic jej nie będzie. u mnie było identycznie blisko rok temu i dach jest cały i zdrowy nie martw się Wunia a kiedy zsaczyna się krycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 dobry wieczór boszzzzzzzzz co za tyrania nawet pomarudzić nie dadzą Kasica no ja mam nadzieję Moniu krycie zacznie się jak się murarka skończy wczoraj nie miałam czasu zaglądnąć na budowę i dzisiaj tak fajnie bo dużo na raz widać szczyt nad garażem na moje oko skończony szczyt z drugiej strony już prawie gotowy, ścianka w lukarnie też prawie gotowa, taras chyba na gotowo podmurowany, schody wejściowe też się murują noooooooooo i Panowie w garażu pozamiatali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.09.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Wusia, nie marudź, a w oczekiwaniu na dach, zacznij robić cytrynówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 a Ty powiedz kiedy przyjedziesz ale 3 dni naprzód żebym zdążyła zrobić i nie wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 06.09.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 wuśka ale ty masz wieeelką chałupę a cierpliwości się ucz! przyda cię się (pzred chwilą przeczytałam w moim dzienniku wpis, że instalacja gazowa jest w trakcie podłaczania.. wszystko byłoby ok, gdyby ten wpis nie był z poływ lipca czy jakoś tak ale co tam JUŻ jutro gaz będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Skabuś jak to wielką w porównaniu z Twoją to mikrusek lepiej powiedz kiedy sie na kawę zmówim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.09.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Dzień dobry i dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.09.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Bry miłego poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 dzień dobry Rasia spać nie możesz czy jak cze Lidziu oby poniedziałek i cały tydzień miłe były i pogodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.09.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 poczułam się do odwiedzin po imieniu zawezwana, a więc i t powiem, że nie tylko w dzienniku byłam, ale i na żywo domek oblookałam.. piękny jest!! wusia a czy tobie się jacyś sąsiedzi szykują?? bo jak dziś jechałam to się wystraszyłam, że ci dom zasypują ale to jednak na działce obok.. ufff.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Skabusia no właśnie mam takowe podejrzenia co do sąsiedztwa bo dwa dni ziemia drogę z letka tarasowała a dzisiaj już rozgarnięta to kto wie kto wie chciaż nie powiem ziemia nieźle wyglądała i nie pogniewałabym się zeby to u mnie wysypali dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Nocne pozdrowionka zostawiam i spać pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 słodkich snów Brazula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 08.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Hej Wu, dawno mnie u Ciebie nie było. Widzę, że prace posuwają się do przodu. Oj lubie jak domki dostają kapelusik, o wiele lepiej wyglądają. Co do kotka... to u nas by się przydał, bo myszy harcują. A ja się panicznie boję myszy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 dzień dobry Guzmanko ja też się już nie mogę doczekac żeby domek założył czarną czapeczkę kotka chętnie bym odstąpiła tylko ciekawe co na to Piotruś zobaczymy czy będzie dzisiaj poszukiwał kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts