anjamen 27.09.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dzien dobry a ja mam dzis dzien na sprzatanie, bo wczoraj nie zdazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 27.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 hej hej! wuśka twój dziennik nie chce mi sie otworzyć i nie widziałam fosy buuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.09.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Wusia zan duzo zdjec wsadza mi tez sie otwiera jak slimak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 dobry wieczór dziękuję Wiolaszku Anusia Ty się masz nie przemęczać Skabusia nic straconego fosie akurat zdjęć nie zrobiłam ale jak przejeżdżać będziesz to możesz zobaczyć dobra to już w ogóle nie będę wsadzać fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Wsadzaj, tylko zmniejsz. Ja też tak już zaczynam robić, bo mnie jasna cholera wzięła dzisiaj. Przy okazji, powoli, większość pozmniejszam. Nooo fajny daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Brazulka ja onet lubie a on sam robi taką wielkosć zdjęcia następną fotkę wrzucę jak dom gotowy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 wusia ale Twój dom wypiekniał a jaki duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.09.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dobry wieczór Kasiu dziękuję ale duży nie jest noooooooo taki w normie może tylko tak wygląda bo długi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.09.2009 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witaj Wusia, zostawiam klawiaturowy odcisk mojej łapy, co by nie było, że zza krzaka podglądam . Domek naprawdę elegancki. I taki rodzinno-rozwojowy . I kotów też się tam jeszcze dużo zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.09.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 czesc Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Wunia, ładny masz ten dach, wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dobry wieczór Yeti witaj w skromnych progach dziękuję za komplementy dla domku fosa nie fotografowana coby nerwów nie szarpać kotów na razie brak bo Dizel gdzieś zginął i nie wiem czy ktoś go złapał i zabrał czy może jakieś nieszczęście go spotkało a Piotruś dopytuje ciągle gdzie kotek cześć Anusia i Helenka dzięki Kasiula tylko na fotkach czy może na żywca widziałaś powiem Wam że dzisiaj to sobie mało nie siadłam z wrażenia na piasku jak zobaczyłam wykończoną lukarnę a po chwili szlag mnie trafił jak się dowiedziałam jak pan fachowiec zrobił drenaż mówiłam cymbałowi wczoraj że ma iść folia na ścianę, geowłóknina do wykopu, żwir, rura, żwir i zamknąć geowłókninę a co on zrobił otóż owinął rurę drenarską geowłókniną, nasypał na gołą ziemię żwiru, położył rurę i zasypał żwirem a teraz leje elegancko więc mi cała glino-iło-piach czyli moja ziemia pięknie sobie w żwirek pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 dzięki Kasiula tylko na fotkach czy może na żywca widziałaś hahahah, bardzo śmeiszne Jak czytam historię o pseudofachowcach to mi szczena opada Dobry Pan Bóg przynajmniej w tym mnie oszczędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.09.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Kasica no właśie dlatego że mało realne to takie śmieszne może zabić gościa to jakieś rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.09.2009 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Sierściuchy tak mają - zgłodnieje, to wróci Może miłość do innego futra poczuł, albo budowlańce z sąsiedztwa lepsze kanapki właśnie przynoszą... No chyba, że prawowity właściciel go dybnął i w niewolę trafił... ...a z fachowcami reguła jest prosta: jak spuścisz z oka, to na pewno coś odwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzień dobry Yeti Ty w ogóle nie sypiasz czy jak kociaka nie ma już dosyć długo wiec raczej nie ma co liczyć że z głodu wróci a fachowców żeby z oka nie spuścić to trzeba by mieć roczny co najmniej urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 30.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Yeti Ty w ogóle nie sypiasz czy jak Zimą w stan hibernacji zapadam. Budzę się tylko od czasu do czasu, żeby parę postów wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 uff jak dobrze że jeszcze jesień to bardziej aktywny jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 daszek bombowy! a jak małżon twierdzi ze on wybrał to tym lepiej. niech sobie jest dumny a Ty i tak będziesz mieć satysfakcję i co najważniejsze nie błyszczący dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzięki Efilciu jak skończą to dopiero pięknie będzie wczoraj mieliśmy z małżem niezły ubaw normalnie jak z komedii patrzymy na skończona lukarnę mąz sie pyta - ty kazałaś tak zrobic mówię - nie przecież ty rozmawiałes on - nie ja nie ustalałem popatrzyliśmy na siebie - eeeeee tam pięknie jest wykonawca sam zdecydował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts