braza 05.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wieczorek! Jak tam dach, dalej tak samo pięęęęęknyyyyyy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no cóż Brazula jakby to rzec piękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 I tak trzymać!! I o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 no pewnie tak a najpiękniejsze mam okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wusia Ty cała jesteś śliczna i wszystko co Twoje tyż witam się po powrocie z zaświatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 wusiaTwoje pozytywne nastawienie jest boskiewiększość inwestorów nie umie się cieszyć tylko ciągle szuka dziury w całym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 czesc Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzień dobry Nitusa normalnie płonę czerwienią cała dziękuję dobrze że wróciłaś tylko zorganizuj sobie coś żeby było wiadomo gdzie Cię znaleźć dziekuję Efi a o pozytywne nastawienie łatwo tylko zauważyłam że większość ludzi nie umie się cieszyć życiem przechodzą obojętnie obok małych rzeczy które mogą sprawić mnóstwo radości szukają jakichś wielkich rzeczy a mnie wystarczy że zaglądną sympatyczni ludzie i już jest powód do uśmiechu że w taką pogodę jak dzisiaj błyśnie promyk słońca, zapali tęczę w kroplach rosy wiszących na pajęczynie, wyzłoci liście i kolejny powód do radości życie jest piękne, często dołujące ale piękne a co do budowy to skoro pewnych rzeczy nie mogę zmienić albo mieć to cieszę się tym co mam bo i tak mam dużo cześć Anusia jak Helenka się dzisiaj ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wusia ale fajnie Cie poczytac? Helenka jak zwykle swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anusia przez ten znak zapytania to nie wiem czy pytasz czy stwierdzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 to bład, nie wiem skad sie wział oczywiscie to bylo stwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Anusia nie wiem wprawdzie czemu fajnie ale się cieszę ze sie uśmiechasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 wusia no toś pojechała na poważnie wywodem co racja to racja ja sie bez przerwy skupiam na nieistotnych pierdołach i przez to jestem już wykończona totalnie (czego nie można powiedziec o naszym domku niestety ) od kiedy jednak minęło lato wrzuciliśmy na luz i od razu nam lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.10.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Efi nie ma lekko ja też się szarpię i to mnie wykańcza ale wystarczy coś pięknego w pogodzie jakaś miła chwila rozmowy żeby wróciła właściwa perspektywa jeden taki mądry powiedział że jak nie możesz kogoś pokonać to się przyłącz no to się przyłączam najchętniej do tych odpoczywających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 06.10.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Piękny daszek, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 dzień dobry wusiu dzisiaj słoneczko więc humorek na pewno dopisuje prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dzień dobry Wusia, pięknie napisane. Warto się cieszyć tym co się ma, chociaż czasami trudno. Tak więc ja się dzisiaj uśmiecham pomimo okropnej pogody na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Siema!!! To ci postępy Gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Siema!!! To ci postępy Gratuluję!!!! ooo patrzcie kto jednak żyje KAMYK cze Wusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 czesc wszystkim, ale ma dzis dobry dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts