anjamen 08.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no wlasnie Kasia ma racje, po co sa wogole te belki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ja swój chętnie komuś oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień dobry bez unieszczęśliwienia mojego małża bez belek się nie da a gołębie no cóż niech spróbują tylko siadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 08.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 ooo, Nitusia wróciła cześć MOnia też się cieszę a gdzie dziennik, Kasiu? już go nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 a w ogóle witajcie wszyscy i dzieki za głosowanie też mi się jęzorek nie widział Efi co Ty oddasz tak chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 hmmm.. no póki co nie... może kidys... ale też raczej już chyba nie ale spokojnie... jestem i wtykam nos wszędzie jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 sraczyk powodzenia w walce z gołębiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no cóż chciał mąż belki niech walczy z ewentualnymi gołębiami zresztą specjalnie gołębi nie widać w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 no cóż chciał mąż belki niech walczy z ewentualnymi gołębiami zresztą specjalnie gołębi nie widać w okolicy pożyjemy, zobaczymy W grę też wchodzą inne ptaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.10.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kasia więcej optymizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.10.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Kasia więcej optymizmu Słuchaj. Zanim zaczeliśmy budowac dom to mialam zupełnie inną wizję domu. Z całą pewnością nie miał być taki jak jest. No i oczywiście miały byc belki Mój teść na większość rzeczy się godził, przytakiwał, ale belkom powiedział stanowcze NIE!! Zwłaszcza, że belki miały być usytułowane nad balkonami = ptasie gowna również na balkonach. Dziękuję mu bardzo że mi je odradził. Ptaków nie było ( albo tak mi zdawało, albo ich nie widziałam). Potem nagle jak zamieszkałam latają tabuny Nawet nei chcę myśleć gdyby zrobiły sobie z moich belek taras widokowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no u mnie niestety jest dokładnie tak jak opisujesz kaśka tylko teść by mi się na nic nie zdał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 dzień dobry no u mnie w sumie póki podbitki nie będzie zrobionej to zawsze można zdemontowac te belki chłopaki od dachu mnie za to by znienawidzili ale co zrobić czyli co najmniej do wiosny będę mogła sprawdzić czy ptaszydła kibelek sobie zrobią czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 czesc Wusia dzis postanowilam pozalatwiac wszystkie zalegle pierdoly, na ktore nigdy nie mam czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ooooooo czyżbyś się wybierała do mnie na pieczonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ooooooo czyżbyś się wybierała do mnie na pieczonki to nie jest pierdola kochana ale niestety nie bede owijac, w tym roku sie nie wyrobie... teraz mam 4 nastepne wekendy zajete a potem bedzie pewnie juz zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Anusia ale co się martwisz w baraczku się nagrzeje i ciepło bedzie a na dwór piec pieczonki chłopaków wygonimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ... o pieczonkach to ja tylko słyszałam ze dobre... witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nitusia Ty mnie nie denerwuj od zeszłego roku się do mnie wybierasz na pieczonki a ja ciągle czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nitusia Ty mnie nie denerwuj od zeszłego roku się do mnie wybierasz na pieczonki a ja ciągle czekam a bo jakos tak się kurde daleko wybudowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts