wu 09.10.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nitusia juz ustaliłysmy że to Wy się za daleko wybudowałyście jakby nie było Wasze domki wcześniej powstały masz do mnie coś kole 2-3 godzin jazdy a jakbyś z Nefcią jechała to i mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nitusia juz ustaliłysmy że to Wy się za daleko wybudowałyście jakby nie było Wasze domki wcześniej powstały masz do mnie coś kole 2-3 godzin jazdy a jakbyś z Nefcią jechała to i mniej racja.... kiedyś wezmę Nefcię jako drajwera i kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jasne to już się w takim razie Ciebie w tym roku nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 jasne to już się w takim razie Ciebie w tym roku nie doczekam aaaa tego nie wiem nie bój żaby... damy rade... wiosna tyz pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ja chyba jutro rodziców poproszę o pieczonki. ale ma lać niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nitusia Nefcia pisała że się w ten rok nie wyrobi więc jak z Nią się wybierzesz to już też nie Efi pod parasolem też mogą być ale lepiej żeby nie padało bo Agduś ma do mnie przyjechać z niespodzianką dla Piotrusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 przy ognisku to parasol szybko byłby dziurawy też bym chciala żeby nie padalo ale innych prognoz dla nas nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.10.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Efi może im się co pomyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 dzień dobry w ten deszczowy dzień ktoś się do nas wprowadził taki jeden mały śpioszek http://foto2.m.onet.pl/_m/c33554c4616bf7fdfbf0aae5a62461ae,10,19,0.jpg o dziwio w ogóle nie rozrabia póki co wtulił się w swoje nowe łóżeczko i śpi jak mały susełek tylko się przeciąga kociaczka przywiozła nam dzisiaj Agduś, której obiecujemy, że będziemy o niego dbać noooooooooo i Agduś zaraziła nas swoim psem nawet mojemu małżowi szczęka opadła i oczy rozbłysły jak zobaczył jak Emi frunie nad naszą fosą planowany był owczarek niemiecki ale teraz kto wie kto wie może pojawi się piękny kudłaty olbrzym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ale sliiiiiczny spioszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.10.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ale sliiiiiczny spioszek. taaaa jasne. Paskuda i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ale sliiiiiczny spioszek. taaaa jasne. Paskuda i tyle Ty wredoto Ty... Pokaz lepiej to swoje czarne podniebienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.10.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ale sliiiiiczny spioszek. taaaa jasne. Paskuda i tyle Ty wredoto Ty... Pokaz lepiej to swoje czarne podniebienie. ja??? czarne???? ale jak to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Małgoś śliczny jest mały rudzielec póki co kot śpi Piotruś śpi ciekawe co będzie jak obaj wstaną Kasia no jak to jak czarne - psiakom się na podniebienie patrzy żeby sprawdzić czy złe są - jak czarne ponoć mają być złe znaczy czarne masz zła jesteś aleeeeeeee dziewczyny jakiego Agduś ma psa matko pierwszy raz widziałam psa tej rasy cuuuuuuuuuuuuuuuuuudo po prostu cudo wielka, piękna i kudłata a przy tym na wygląd sama łagodność nooooo zakochałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Wusia, jaki piękny kociak A co z tym poprzednim? Też go masz nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.10.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Małgoś śliczny jest mały rudzielec póki co kot śpi Piotruś śpi ciekawe co będzie jak obaj wstaną Kasia no jak to jak czarne - psiakom się na podniebienie patrzy żeby sprawdzić czy złe są - jak czarne ponoć mają być złe znaczy czarne masz zła jesteś aleeeeeeee dziewczyny jakiego Agduś ma psa matko pierwszy raz widziałam psa tej rasy cuuuuuuuuuuuuuuuuuudo po prostu cudo wielka, piękna i kudłata a przy tym na wygląd sama łagodność nooooo zakochałam się co za rasa tego kudłacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 no teraz to wiem juz o jakim kocie i psie pisalas sliczny kotus a Ty wiedzialas i chcialas takiego kotka, czy Agdus Ci niespodzianke zrobila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 niestety Moniu Dizelek gdzieś nam bezpowrotnie zginął jednego dnia wieczorem zostawiliśmy go radosnego, wygłaskanego i nakarmionego a następnego dnia już go nie było szukałam go, łaziłam po polach ale nie znalazłam a że Piotruś o kotka się dopominał to mamy teraz rudzielca a kudłacz to Leonberger cudo psisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Anusia nie no pewnie że chciałam prosiłam Agdusię o kotka i po drodze nam go dzisiaj podrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Ale on wielki jest ten Leonberger, nie? A kotek tamten moze jeszcze wroci... Bedziesz miala 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts