wu 14.10.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry Anula a taki parszywy dzień w robocie newy to takie miałam że dzisiaj pół nocy nie spałam aż mi się mówić nie chce miałam szczerą ochote sięwczoraj nawalić jak stodoła i paść i nie myśleć jeszcze o mało z małżm nie poszło na noże bo też miał kiepski dzień ale jak raz w porę sie chłop opamietał ale jeszcze parę takich dni i szlag mnie trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dandi wedle życzenia nowa chuda strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.10.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ło jaaaaasooooo, jak przyjemnie odchudzona strona Miłęgo, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 wusiudzis już czternasty. wszystko dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Brazula nie jak fajnie strona na diecie to coś jak ja efilko nie jest gorzej to już jakaś pociecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry Anula a taki parszywy dzień w robocie newy to takie miałam że dzisiaj pół nocy nie spałam aż mi się mówić nie chce ja zawsze po takim dniu kombinuję jakby tu niezauważenie podpalić biurowiec miałam szczerą ochote sięwczoraj nawalić jak stodoła i paść i nie myśleć Bo szczera z Ciebie kobieta Ja mam taką ochotę dzisiaj ale to już ze zupełnie innych przyczyn mało z małżm nie poszło na noże bo też miał kiepski dzień ale jak raz w porę sie chłop opamietał Ty patrz a moja Złociutka za cholerę nie czai kiedy Pan mąż wraca wściekły do domu tylko dokłada do pieca... walnięta jakaś. A teraz pojechała do mamuńci z przychówkiem w osobie Macieja naszego wspólnego i maluszka w brzuszku a ja se nie mogę znaleźć miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja zawsze po takim dniu kombinuję jakby tu niezauważenie podpalić biurowiec nie taki głupi pomysł właśnie coś się pali w okolicy bo straż okrutnie gnała w dużej ilości jednostek Ja mam taką ochotę dzisiaj ale to już ze zupełnie innych przyczyn a Tobie co Ty patrz a moja Złociutka za cholerę nie czai kiedy Pan mąż wraca wściekły do domu tylko dokłada do pieca... walnięta jakaś. A teraz pojechała do mamuńci z przychówkiem w osobie Macieja naszego wspólnego i maluszka w brzuszku a ja se nie mogę znaleźć miejsca... czemu sobie miejsca znaleźć nie możesz porzuciła Cię żona czy jak mój małż to wczoraj wyjątkowo przytomnością umysłu się wykazał bo przeważnie tylko własnie doleje oliwy żeby lepiej się paliło a wczoraj normalnie zaczął dolewać i nagle przestał i pogłaskał żonę i przytulił nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 nie taki głupi pomysł właśnie coś się pali w okolicy bo straż okrutnie gnała w dużej ilości jednostek To nie ja, naprawdę a Tobie co dzień nauczyciela, a co? nawalę się i bardzo dobrze czemu sobie miejsca znaleźć nie możesz porzuciła Cię żona czy jak Nie - pojechała na tydzień żeby druga babacia trochę pozajmowała się wnukiem a pierwsza odpoczęła i miała możliwość pozałatwiania własnych spraw. Złociutka odpoczywa, babcia zaiwania przy dziecku a ja cierpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no i dobrze bo potrzeba Złociutkiej odpoczynku a Ty nie ściemniaj że cierpisz Ty sie cieszysz bo kontroli zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 pffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja tez bym sie dzis naprułamaz w Hanowerze aja mam wniosek o urlop na jutro wypisanyjeszcze tylko scigne szefowa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 14.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Anja, serio, gdzie Ty pracujesz? Ja się gubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dzień dobry Anula a taki parszywy dzień w robocie newy to takie miałam że dzisiaj pół nocy nie spałam aż mi się mówić nie chce miałam szczerą ochote sięwczoraj nawalić jak stodoła i paść i nie myśleć jeszcze o mało z małżm nie poszło na noże bo też miał kiepski dzień ale jak raz w porę sie chłop opamietał ale jeszcze parę takich dni i szlag mnie trafi Taki miałem wczorai i dziś !!!! Tylko ja się nawaliłem (może próbowałem 500ml wypiłem i nic nie dało więc przestałem ,humorek miałem krótko -wniosek - nie pomogło!!!! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja tez bym sie dzis napruła maz w Hanowerze a ja mam wniosek o urlop na jutro wypisany jeszcze tylko scigne szefowa, Mogę i dziś ale nie wiem czy dam radę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja juz pije wodke z sokiem grejfrutowym, pracuje w prywatnej klinice okulistycznej a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja z colą mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 uff, to wyrzucam lusterko, bo juz sie balam ze sama pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 14.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 UWAGA! UWAGA! oby się nie zbiło bo będziemy musieli 7 latek pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja tam moge pic nawet 7 lat, byleby w dobrym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts