Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

dzień dobry

Anula a taki parszywy dzień w robocie newy to takie miałam że dzisiaj pół nocy nie spałam aż mi się mówić nie chce :evil: miałam szczerą ochote sięwczoraj nawalić jak stodoła i paść i nie myśleć jeszcze o mało z małżm nie poszło na noże bo też miał kiepski dzień ale jak raz w porę sie chłop opamietał :wink: ale jeszcze parę takich dni i szlag mnie trafi :(

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień dobry

Anula a taki parszywy dzień w robocie newy to takie miałam że dzisiaj pół nocy nie spałam aż mi się mówić nie chce :evil:

ja zawsze po takim dniu kombinuję jakby tu niezauważenie podpalić biurowiec

miałam szczerą ochote sięwczoraj nawalić jak stodoła i paść i nie myśleć

Bo szczera z Ciebie kobieta 8) Ja mam taką ochotę dzisiaj ale to już ze zupełnie innych przyczyn 8)

mało z małżm nie poszło na noże bo też miał kiepski dzień ale jak raz w porę sie chłop opamietał

Ty patrz a moja Złociutka za cholerę nie czai kiedy Pan mąż wraca wściekły do domu tylko dokłada do pieca... walnięta jakaś. A teraz pojechała do mamuńci z przychówkiem w osobie Macieja naszego wspólnego i maluszka w brzuszku a ja se nie mogę znaleźć miejsca... :cry:

ja zawsze po takim dniu kombinuję jakby tu niezauważenie podpalić biurowiec

nie taki głupi pomysł właśnie coś się pali w okolicy bo straż okrutnie gnała w dużej ilości jednostek :D

Ja mam taką ochotę dzisiaj ale to już ze zupełnie innych przyczyn

a Tobie co

Ty patrz a moja Złociutka za cholerę nie czai kiedy Pan mąż wraca wściekły do domu tylko dokłada do pieca... walnięta jakaś. A teraz pojechała do mamuńci z przychówkiem w osobie Macieja naszego wspólnego i maluszka w brzuszku a ja se nie mogę znaleźć miejsca... :cry:

czemu sobie miejsca znaleźć nie możesz porzuciła Cię żona czy jak :o

mój małż to wczoraj wyjątkowo przytomnością umysłu się wykazał bo przeważnie tylko własnie doleje oliwy żeby lepiej się paliło a wczoraj normalnie zaczął dolewać i nagle przestał i pogłaskał żonę i przytulił nawet :D

nie taki głupi pomysł właśnie coś się pali w okolicy bo straż okrutnie gnała w dużej ilości jednostek :D

To nie ja, naprawdę 8)

a Tobie co

dzień nauczyciela, a co? nawalę się i bardzo dobrze 8)

czemu sobie miejsca znaleźć nie możesz porzuciła Cię żona czy jak :o

Nie - pojechała na tydzień żeby druga babacia trochę pozajmowała się wnukiem a pierwsza odpoczęła i miała możliwość pozałatwiania własnych spraw. Złociutka odpoczywa, babcia zaiwania przy dziecku a ja cierpię

dzień dobry

Anula a taki parszywy dzień w robocie newy to takie miałam że dzisiaj pół nocy nie spałam aż mi się mówić nie chce :evil: miałam szczerą ochote sięwczoraj nawalić jak stodoła i paść i nie myśleć jeszcze o mało z małżm nie poszło na noże bo też miał kiepski dzień ale jak raz w porę sie chłop opamietał :wink: ale jeszcze parę takich dni i szlag mnie trafi :(

Taki miałem wczorai i dziś !!!!

Tylko ja się nawaliłem :D (może próbowałem 500ml wypiłem i nic nie dało więc przestałem ,humorek miałem krótko -wniosek - nie pomogło!!!! :-? )