wu 12.10.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ja też miałam dzisiaj taki dzień ale niestety pracować musiałam Duszku gdzieś Ty się podziewał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dzień doberek piękny sierściuch u ciebie zamieszkał a pieska sobie w necie znalazłam i muszę przyznać że psinka śliczniusia i rzeczywiście wielgachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 13.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ja też miałam dzisiaj taki dzień ale niestety pracować musiałam Duszku gdzieś Ty się podziewał tu i tam z przewaga tam wis bry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.10.2009 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 dobry wieczór Liduś no ruda bestyja ja uwielbiam duże psy dają poczucie bezpieczeństwa Duszku ale nie powinieneś znikać tam na aż tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.10.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Wieczorek i buziak dla Rudzielca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 wuśka - troszkę mnie nie było a tu cała chałupka już jest Fanie wygląda No i kota masz całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 dzień dobry Brazula dla Rudzielca a dla mnie to co Maluszku Słońce gdzieś Ty była tyle czasu ważne że jesteś dziekuję w imieniu chałupki no jeszcze nie cała ale ma chociaż czapeczkę na zimę tak mam kota tylko on miał być dziecka a tylko do mnie się przymila zasypuje nas białe paskudzwo normalnie auto mi już zasypało jak ja dawno samochodu nie odśnieżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.10.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 u nas na cale szczescie nie ma sniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 14.10.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Maluszku Słońce gdzieś Ty była tyle czasu ważne że jesteś dziekuję w imieniu chałupki no jeszcze nie cała ale ma chociaż czapeczkę na zimę tak mam kota tylko on miał być dziecka a tylko do mnie się przymila tak to już ze zwierzami jest - nasze stadko w większości miało być naszej córy, ale zwierząta jakoś tak sobie nas wybierają niż ją. I ona z tego powodu bardzo cierpi. Śnieg u nas od rana sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a u nas coraz bardziej biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Maluszku ja też cierpię jestem cała podrapana od zabawy z tym diabełkiem Piotruś ostrożnie podchodzi do Deweya bo jak to kocię bawi się i drapie więc moje dziecko już się przekonało że łapki to ostrożnie trzeba wyciągać, że w papućkach trzeba chodzić bo kocio poluje na rajtuzki no cóż życie jest ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 u nas na razie snieg z deszczem ..ale fajnie ..jest ..jeszcze zeby tak z 5 stopni w dół i normalnie idealna pogoda bedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Duszku chyba to wybijania sobie zębów jakby zamarzło to co teraz na drodze i chodniku lezy to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 eetam od dwoch fikołkuff jeszczio nikt nie umarł a aura sprzyja..duchowemu bractwu kocham taka pogode:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Duszku zalezy jaki ten fikołek ja wiem Ty zawsze odwrotnie niż reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 niprofffda... caly czas sie zastanawiam jak ludzie mogli sie smiac z jacksona ktory sie chciał wybielić ..kurcze wiekszosc bialych opala sie na potege aby sie przyczernic ale jakos nikt sie z tego nie smieje jakis kurczaki fenomen nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 a bo człowiek Dszku to zawsze chce na odwrót jest czarny chce być biały, jest biały to sie przyciemnia, świeci słońce narzeka że gorąca, jest chłodno co za parszywa pogoda no już taka nasza rasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 heloł moje Bąki już zdrowe jupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nitusia super wiadomość wiecie co skleroza mnie wykończy jak słowo daję podliczałam sobie dzisiaj faktury do rozliczenia transzy i jak zobaczyłam sumę końcową to mało na zawał nie zeszłam brakuje sporo noooooooooo mówię nieźle w panice na małża już pokrzyczałam co my teraz zrobimy ręce latają, w gardle jakaś gula i w tym momencie nosz k@#$%^wa przecież nie mam jeszcze faktury za dach kiedyś mnie to naprawdę zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 14.10.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 wusiu zerknij na moje zdjęcie robione wczoraj.. aż trudno w to uwierzyć.. a dziś wszystko zasypane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts