skaba 14.10.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nitusia super wiadomość wiecie co skleroza mnie wykończy jak słowo daję podliczałam sobie dzisiaj faktury do rozliczenia transzy i jak zobaczyłam sumę końcową to mało na zawał nie zeszłam brakuje sporo noooooooooo mówię nieźle w panice na małża już pokrzyczałam co my teraz zrobimy ręce latają, w gardle jakaś gula i w tym momencie nosz k@#$%^wa przecież nie mam jeszcze faktury za dach kiedyś mnie to naprawdę zabije eee zdrowa jesteś! odruchy masz prawidłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Skabusia też swoją zimę powrzucałam w pantofelkach cholera byłam może i prawidłowe ale normalnie serce mnie do teraz boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 14.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Wusia, u nas jeszcze większa zima, jak na Twoich fotkach Jak żyję, nie pamiętam śniegu w połowie paździenika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 z samochodu to zwaliłam chyba z 10 cm śniegu i łaziłam po tym fajnym błotku w pantoflach mało mi nogi nie odmarzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.10.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 wusiu! Dawno do Ciebie nie zaglądałam i szok przeżyłam właśnie Ty juz masz dach Kurde, powiem szczerze, naprawdę ładny macie ten domek, bardzo, bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.10.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nelcia a bo to tak jest jak się długo nie ogląda były ściany gołe a tu bęc i daszek jest dziekuję w imieniu domku jak kiedyś skończymy to myślę że ładnie będzie ale ja tam obiektywna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.10.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Okey, to dzisiaj buziaki dla Ciebie .... przy okazji buziaczkowania dla Rudzielca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.10.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 To ja pozdrowię Waszą trójkę, i kota i przyszłego psa - taka będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 czesc Wusiaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.10.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 dobry wieczór Braza no grabisz sobie Agduś no ten przyszły pies to się jeszcze nie urodził chyba nawet w planach go jeszcze nie ma cześć Anulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.10.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Agduś no ten przyszły pies to się jeszcze nie urodził chyba nawet w planach go jeszcze nie ma No to co? Pozdrowić go nie wolno??? A jeżeli i to przeszkadza, to pozdrawiam jego przyszłych rodziców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dzień dobry Agduś a gdzie tam pewnie że wolno jak najbardziej mój małż normalnie chyba Emi zapomnieć nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dzień doberek a jaki to będzie pies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witaj Maluszku to będzie Leonberger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Leosie to piękne psy Też kiedyś chciałam takiego, ale potem zakochałam się w berneńczykach i nic z leosia nie wyszło. Może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Maluszku Berneńczyki też piękne są ale chyba mojego małża z Leosia ciężko bedzie wyleczyć jak chciał go już nawet do pracy brac żeby sie pies sam w domu nie nudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 i mądrze Twój małż myśli Pies się w domu nie będzie nudził tzn. nic nie poniszczy, będzie się w tym czasie socjalizował - widzisz same plusy Bierz Leosia już teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.10.2009 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Maluszku ale problem w tym że po pierwszym dniu "pracy" z moim małżem musiałabym Leosia na zero ogolić i chyba kiepsko by wtedy wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.10.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dobrego dnia wusia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Witam się zimowo Berneńczyki są cudowne, a Maluszka to już w ogóle słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts