Maluszek 26.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Hej Wusiaczku Maluszek pokaż Miśka A Ty to mojego Miśka jeszcze nie widziałaś - to jakieś niedopatrzenie. Już to naprawiam http://i236.photobucket.com/albums/ff4/Maluszek_album/Hero.jpg prawda, że uroczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry Efi a może po prostu kotu sie nudziło a że zyskał wygodny punkt obserwacyjny to siedzi a może dlatego że drewniane a nie obłożone futerkiem dzień dobry Anusia czekam na wyniki witaj Lidziu pamiętaj o fotkach Maluszku po prostu cudny a ten uśmiech już widze jakby go Piotrek dopadł i ściskał za szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 26.10.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Maluszku po prostu cudny a ten uśmiech już widze jakby go Piotrek dopadł i ściskał za szyję dziękuje Misiek jest stworzony do ściskania, przytulania i tym podobnych. On dla tych chwil żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 czewusia no toście kotu sprawili zabaweczke zdolny mąż to faktycznie pożytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ten uśmiech rozładuje każde napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Maluszku no to Piotruś zaspokoiłby z nawiązką zapotrzebowanie Miśka na pieszczoty cze Nitusia jakie my to małżon Brazula no sam powiedz czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Piesek fajowy Wusia mam corke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Kochanie będziesz mieć córkę gratuluję że Wam się udało wiesz te wszystkie kokardki, falbanki i inne takie ja to w sumie już 11 lat temu przerabiałam jakby nie było to wiem jakiego człowiek fioła dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Ale jak przerabialas Wusienko? Piotrus bedzie mial mlodsza kolezanke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.10.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Wunia, ale u Ciebie teraz równiutko i czyściutko na podwórku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Piesek fajowy Wusia mam corke już wiadomo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Piesek fajowy Wusia mam corke już wiadomo ??? czesc Moniu, dzis wyszlo ze raczej dziewczynka,ale to nie jest na 100 procent pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 no to super, Anusia - wielkie gratulacje i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Anusia bo mam taką siostrzenicę ale w zasadzie to większość ja Ją wychowywałam jak mała był to dziewczynkę tez mam już zaliczoną Moniu to wynik przegrzania mózgu w sobotę zawzięłam się i na piechotę na obrazie "przed oczami duszy mej" policzyłam wszystkie elementy do zrobienia odprowadzenia wody i kupiłam, poprzymierzaliśmy w sobotę z małżem, poszykowaliśmy a on dzisiaj poskładał przygotował i zawołał koparkę noooooooooooooo i zrobił się porządek jeszcze tylko kręgów kilka nabyć i dokończyć dzieła zniszcenia ale żeby nie mrozić nikomu krwi w żyłach pokazałam tylko tą lepszą część z tyłu jak zobaczyłam jaka skarpa powstała to mało nie zemdlałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 się wyrówna się nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.10.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Monia raczej mnie nie stać żeby to wyrównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ten uśmiech rozładuje każde napięcie jak wstanę lewą nogą to zawsze sobie zerkam na tę fotkę i od razu mi się lepiej na duszy robi Maluszku no to Piotruś zaspokoiłby z nawiązką zapotrzebowanie Miśka na pieszczoty jakby co to możesz Piotrusia podesłać bo chyba niedługo jakieś ogłoszenia w gazecie puszczę: "Poszukuję miłej osoby do miziania psa. Dostępność 24h/7dni" Piesek fajowy dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dzien dobry. Maluszku spotkamy sie w sobote, to Cie ucaluje za kartke z zyczeniami na parapetowke, bo nie zdazylam podziekowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Anju - fajnie, że doszła i widzę, że coś z tych życzeń się sprawdziło Cieszę się jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dzień dobry gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts