anjamen 27.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Anju - fajnie, że doszła i widzę, że coś z tych życzeń się sprawdziło Cieszę się jak dziecko ano sie sprawdzilo chociaz jakbys byla na parapetowie, to bys wiedziala ze Helenka juz jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ania ale Ci fajnie... ja mam to jeszcze przed sobą Wusia.... jak chcesz powąchać mnie jak pachnę drewnem to gazu do stolycy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dzień dobry przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.10.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 dzieńdobry wieczór Kochane Maluszku no wiesz uważaj bo życzenia czasem lubią się spełniać obwaiam się że Misiek już nie chciałby być taki tulony witaj Efilko Anusia no ja mam nadzieję ze się nie pomylili na tym USG bo niezły czad by był Nitusia kurcze nie dam rady gazem poszłam sobie na pociechę powąchać meża tyż drewniany cze Lidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Wusiu, ale lekarz mi powiedzial, ze to jest dziewczynka do nastepnego USG, zebym sie nie podniecala za bardzo. ale ja wiem od zawsze ze to Helena, poza tym moj lekarz pomylil sie z plcia tylko 2 razy. Nitusia co masz przed soba? dziewczynke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzień dobry Anusia no ja wiem i życzę Ci z całego serca żeby Helenka sie okazała do końca Helenką ale pewność mieć bedziesz jak Ci pielęgniarka pokaże golaska mnie koleżanka mówiła jak kumpeli super pani doktor ( profesor chyba nawet ) płec dziecka podała ponoć nigdy się nie pomyliła i sama pani doktor powiedziała ze jakby przy porodzie nie była i na własne oczy nie zobaczyła że wylazło co innego toby głowę dała że dziecko podmienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a juz to tak jest z tymi lekarzami, ale za 4 tygodnie zrobie usg 3d to juz bedzie wieksze prawdopodobienstwo, wogole to mi zrobi moj gin tyle ze w innym gabinecie ma 3d, i nic mi wczesniej nie powiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 nawtykaj mu a co super będzie normalnie cieszę sie jak na swoje własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nitusia kurcze nie dam rady gazem poszłam sobie na pociechę powąchać meża tyż drewniany no cóż nie wiesz co straciłaś.... pfi od jutra powtórka z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nitusia co masz przed soba? dziewczynke? no tak mam dwóch chłopaków, ślubny trzeci - to jakaś kiecka mogła by się kiedyś pojawić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nitusia co masz przed soba? dziewczynke? no tak mam dwóch chłopaków, ślubny trzeci - to jakaś kiecka mogła by się kiedyś pojawić, nie? jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nitusia dobrze kombinujesz gadalim dzisiaj z hydraulikiem ale sport ekstremalny obgadywaliśmy instalecje ganiając po domu z halogenem na przedłużaczu jako że godzinka 19-ta było i ciemno jak u murzyna w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Wuniaaaaa, przyjedziesz 7.11 co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 a co to za impreza sie szykuje, co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Kasieńko no coś Ty żartujesz noooooo chyba że Anię na przyjazd namówisz to masz jak w banku Anusia Kasica zamiast mnie odwiedzić to usiłuje mnie namówić na kolejne odwiedziny u Niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 wusia daj się namówić kobieto, bo mnie bez ciebie mąż nie puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Skabusia ale czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Widzisz Wunia, widzisz, Skaba nie będzie mogła przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Widzisz Wunia, widzisz, Skaba nie będzie mogła przyjechac Jak będę kiedyś miała taką ładna chałupę jak KAsia to też będe namiawiac wszystkich Ale już nieźle mi idzie, bo ten okap co ma Kasia to już do mnie wysłali podobno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nie wiem o co chodzi, więc się przynajmniej kulturalnie zachowam: dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts