skaba 28.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Widzisz Wunia, widzisz, Skaba nie będzie mogła przyjechac Jak będę kiedyś miała taką ładna chałupę jak KAsia to też będe namiawiac wszystkich Ale już nieźle mi idzie, bo ten okap co ma Kasia to już do mnie wysłali podobno :) ja tez mam taki niecny plan.. podbieram Kasi wszytskich fachmanów i podpytuję co ona i gdzie zamontowała i zrobiła... już połowę chałupy przekopiowałam.. jeszcze tylko musze Kasię przekopiować, bo coś mi się zdaję, że bez niej to takiego klimaciku i tak nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 28.10.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Skabusia ale czemu no jak czemu?? żebym ja sama w sąsiedniej wiosce nie zaginęła.. a tak - zaufanie już ma - zawsze mnie całą do domu odstawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Widzisz Wunia, widzisz, Skaba nie będzie mogła przyjechac Jak będę kiedyś miała taką ładna chałupę jak KAsia to też będe namiawiac wszystkich Ale już nieźle mi idzie, bo ten okap co ma Kasia to już do mnie wysłali podobno :) aaaaaaa to ja już rozumiem moja nieładna i fachowców nie mam znaczy nikt do mnie nie przyjedzie oglądać idę sobie wyć w kąciku Skabusia no wiesz jak ma się ten nasz niecny plan zrealizowac w kwestii kawki uknuty jednego razu to muszę dbac o Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Widzisz Wunia, widzisz, Skaba nie będzie mogła przyjechac Jak będę kiedyś miała taką ładna chałupę jak KAsia to też będe namiawiac wszystkich Ale już nieźle mi idzie, bo ten okap co ma Kasia to już do mnie wysłali podobno :) ja tez mam taki niecny plan.. podbieram Kasi wszytskich fachmanów i podpytuję co ona i gdzie zamontowała i zrobiła... już połowę chałupy przekopiowałam.. jeszcze tylko musze Kasię przekopiować, bo coś mi się zdaję, że bez niej to takiego klimaciku i tak nie będzie.. Skaba - Ty będziesz, więc klimacik będzie odpowiedni - tego jestem pewna Inny, ale odpowiedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Widzisz Wunia, widzisz, Skaba nie będzie mogła przyjechac Jak będę kiedyś miała taką ładna chałupę jak KAsia to też będe namiawiac wszystkich Ale już nieźle mi idzie, bo ten okap co ma Kasia to już do mnie wysłali podobno :) aaaaaaa to ja już rozumiem moja nieładna i fachowców nie mam znaczy nikt do mnie nie przyjedzie oglądać idę sobie wyć w kąciku Gupoto Ty gupoto :) Chałupkę masz piękną ale trochę w niej jeszcze doopa marznie, wis ? A u Kasi już nie marznie :) Ale u Ciebie też zaraz będzie pięknie - a jak sobie pierdykniesz okap jak KAsia to już będzie jak w Hameryce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no dooopa marznie to fakt i nie tylko ona z tym zaraz to też nie tak zaraz a na taki okap to mnie chyba stać nie będzie więc będzie matka Rassija zamiast Hameryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Każdą matkę trzeba kochać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia, jak Ty mądrze tłumaczysz tej.........Wuni Przecie jak już będzie mieszkać to się jej znudzą moje wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia, jak Ty mądrze tłumaczysz tej.........Wuni Przecie jak już będzie mieszkać to się jej znudzą moje wizyty Będzie miała wymiot na Twój widok :) Na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 no dooopa marznie to fakt i nie tylko ona z tym zaraz to też nie tak zaraz a na taki okap to mnie chyba stać nie będzie więc będzie matka Rassija zamiast Hameryki Moja ulubiona kapela to Leningrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Braza jak będzie działał jak trzeba i nie będzie mnie mdliło na jego widok to już dobrze Kaśka prędzej mi włochaty kaktus na pięcie wyrośnie jak Ty mnie odwiedzisz więcej niż raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.10.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ostre warunki ... szczególnie z tym "mdleniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia jak mnie Kasica będzie tak często odwiedzać jak teraz to nie ma obaw znaczy okap z gatunku piszczut ale idut ujdzie w tłoku no Brazula jakieś minimum trzeba zachować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 28.10.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Braza jak będzie działał jak trzeba i nie będzie mnie mdliło na jego widok to już dobrze Kaśka prędzej mi włochaty kaktus na pięcie wyrośnie jak Ty mnie odwiedzisz więcej niż raz Wusia - Ty już kombinuj jak Ty te kozaki założyć z kaktusem na pięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.10.2009 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Nefcia ja teraz na odiwedziny Kasicy już lekko licząc od wiosny czekam to wiesz kaktus mi nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 dzieńdobry wieczór Kochane Maluszku no wiesz uważaj bo życzenia czasem lubią się spełniać obwaiam się że Misiek już nie chciałby być taki tulony Kochana dla miziania Misiek wszystko zniesie On jest bardzo cierpliwy w stosunku do dzieci - na wszystko im pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Maluszku trzeba by coś wymyśleć żeby "spotkać" Piotrusia z Misiem bo Piotruś tęskni za mizianiem zwierzaków i w ten sposób wszyscy byliby szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Wusia - serdecznie do siebie zapraszam bo żeby przyjechać z Miśkiem do Ciebie to byłby już lekki kłopot. A u mnie Piotruś miałby do miziania całe 5 sztuk zwierzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 łoooooo Maluszku tylko jak ja bym Go potem od Ciebie wywlekła ech jak nic muszę się wybrac w stoliczne rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 pewnikiem jakimś przekupstwem i koniecznie przyjedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts