wu 29.10.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 no chyba tylko zapakowaniem któregoś zwierzaka do auta postaram się Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 się postaraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 obiecuję Maluszku jak tylko dorwę i zatłukę tego cholernego czasopożeracza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Wusia, jeżeli mało Ci zwierzów do miziania, to ja mam aktualnie 4 sztuki. Do tego jeszcze rybki Nawet nie wiem, ile sztuk), ale te do miziania się nie nadają, chociaż śmiesznie skubią palec, jeżeli się go zanurzy w wodzie. Zofia - siostra Dewey'a, ta najspokojniejsza z rodzeństwa, trochę fajtłapowata okazała się demonem! Pała miłością do papieru i klawiatury(zawsze mówiłam, że to nadzwyczaj inteligentne koty są). Na klawiaturze namiętnie tworzy (moje dzieci twierdzą, że wiersze pisze - to efekt czytania "Kocich historii"), gryzie książki, gazety rwie na strzępy (taka namiętna czytelniczka), a z chusteczek ligninowych robi śnieg. Chusteczki chyba wyczuwa węchem, bo gdzie by ich ciocia nie schowała, Zofia znajdzie i podrze starannie na drobne, a następnie rozrzuci równomiernie po podłodze. Ostatnio nauczyła się wskakiwać na blat w kuchni, na którym z zapałem trenuje hokeja (strzały na bramkę). Bramką jest podłoga. Zawsze trafia! Tak się zastanawiam - skoro najspokojniejsza tak daje czadu, to co robią pozostałe??? Moje koty wody unikają - może to przychodzi z wiekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Agduś mnie to starczy to Piotruś uwielbia miziać wszystko a lepiej nie pytaj co robi Dewey w skrócie zarabia na ukręcenie łebka próbuje gryźć wszystko łącznie z butami, chusteczki mają wspólne z Zofiją, łazi po blacie w kuchni ostatnio zeżarł masło które małż nieopatrznie na blacie zostawił, pranie pozrzuca z suszarki, włazi do wanny, umywalki i gdzie się tylko da, ostatnio wymyślił spanie w takim wiszącym koszu na zabawki Piotrusia a od wczoraj ma zakaz kąpieli przez dwa dni bo został polany środkiem na pchełki więc skrupulatnie bronimy mu dostępu do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.10.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 łoooooo Maluszku tylko jak ja bym Go potem od Ciebie wywlekła ech jak nic muszę się wybrac w stoliczne rejony KONIECZNIE !!!! nas jest tu tyle do odwiedzenia, że weź sobie od razu tydzień urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 a kto mnie przechowa Lidziu tydzień z dzieckiem bo na tak długi wypad to już musiałabym moje Słoneczko zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.10.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Wusia - z tym to problemu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Maluszku kusicielko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.10.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Koty potrafią doskonale nauczyć ludzi samodyscypliny i porządku. Nie można już zapomnieć o schowaniu czegokolwiek, bo kotek szybko to wykorzysta. Młode kotki mają taki dziwny zwyczaj, że worki foliowe, ciuchy, gazety mylą się im z kuwetą. Kiedy te czorty były u mnie i biegały luzem po domu, nawet Weronika nie zostawiała ubrań na podłodze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.10.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 no cóż Agdusiu kotek chyba też będzie się musiał dyscypliny nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2009 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Pukanie do drzwi: - Kto tam?! - Lotny Patrol Katechetyczny do Walki z Ateizmem! - Nie wierzę! My właśnie w tej sprawie... Jaś, syn dresiarza, przychodzi ze szkoły i mówi, że dostał pięć jedynek. Na to jego ojciec: - Wiesz Jasiu, bedzie ostre lanie w d... - Wiem tato, zdobyłem już adresy nauczycieli miłego dnia Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wuniaaaaaaaaaa, ja również w sprawie adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Kasieńko znaczy mój kcesz adres domowy Anusia już się pewnie świetnie bawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Kasieńko znaczy mój kcesz adres domowy no wiesz, nie wiem gdzie tam na kawe kcesz mnie zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wieczór dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 nooooooooo jak chcesz coś lepszego niż rozpuszczalka z mlekiem to już mi tylko knajpa zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.10.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 a dobry Brazulka dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 nooooooooo jak chcesz coś lepszego niż rozpuszczalka z mlekiem to już mi tylko knajpa zostaje no to knajpa ja piję puszczalską z mlekiem i z CUKREM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts