wu 03.11.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 cze Lidusia jak tam dachóweczka jedzie już do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 kaśka dobrze że nie doczytałam wczoraj tej dyskusji o kawie... błogosławiona nieświadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Efi zebyś wiedziała jakiego mam teraz stresa przez tą kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 kaśka dobrze że nie doczytałam wczoraj tej dyskusji o kawie... błogosławiona nieświadomość ja też nie doczytałam i ze strachu nawet nie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Siemano!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ... cze Wusia czy ktoś mi powie o co lata z tą kawą.... pytałam u Zuzanki - to mi ino powiedzieli, ze kawa pyśna i tyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 03.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Bo kawa pyszna była i tyle!!Dzięki Wunia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Przyszłam pozdrówka zostawić z moim pełznącym netem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Moniu aaaaaa tam kawy się nie ma co bać Kamyk wszelki duch a właśnie gdzie się Duch znowu szwenda co a bo Nitusia tutaj to inna kawa niż u Zuzanki Kasia dzięki choć w sumie przez grzeczność co miałaś powiedzieć to ja dziękuję i wybacz te przerywniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ooooooooooooo DPS-ia witaj cieszę się że mimo pełznącego dotarłaś do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dobry wieczór! Chyba pójdę sobie zrobić kawę. Bezalkoholową, ale za to z ekspresu.O właśnie! Czy ktos umie mnie oświecić, czemu nasz ekspres nie spienia mleka? Prędzej sie zagotuje niż spieni! A na początku spieniał. Teraz niby bulgocze, para leci, ale efektów niet! Zna się ktoś? Bo ja zielona jestem, pierwszy w życiu ekspres mam i nie wiem, czy reklamować, czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Agduś ja się nie znam ale wydaje mi się że trzeba reklamować chyba że starczy dyszę przeczyścić czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Mój net nie pełza, chociaż błyskawicą też nazwac go nie mogę, ale ... pozdrowionka wieczorna zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 cze Brazulka ciepło Ci w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.11.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie narzekam, chociaż lubię ciut więcej kresek widzieć na termometrze! Jest do przyjęcia, grzejnik jednak włączyłam wczoraj na większą moc - wiatr przeraźliwie zimny wiał i qurcze w kuchni było chłodno. Dzisiaj zresztą też, no cóż ... zima idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 ważne że jest cieplej i jest czym podgrzać powolutku, pomalutku wyprowadzisz na prostą wszystkie braki i będziesz się oddawać błogiemu lenistwu w swoim pięknym świecie ciesząc się podziwianiem zmian pór roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 widzę że kaśka przeżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzień dobry Efi kot Jej nie zeżarł chociaż musiała przecierpieć jego głaskanie jako że mój synio podstawił Jej kota stanowczo domagajac się żeby go pogłaskała może jeszcze kiedyś mimo wszystko mnie odwiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 aha no to pozostają mi zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 eeeeee ale jakie zdjęcia Efi droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts