braza 04.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Matko!!!! Kaśka głaskała kota Koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Braza mój syn potrafi być przekonujący ba nawet powiedziała że całkiem Jej się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Żadnego końca świata!!! Niech już lepiej Kaśka nie głaszcze kotów, jeżeli ma to przynieść takie konsekwencje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 eeeeee ale jakie zdjęcia Efi droga no twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no wiesz Agduś w kwestii końca świata to kot wczoraj prawie go zaliczył po tym jak mnie pogryzł gadzina się boi odkurzacza jak go chciałam wynieść do łazienki to mnie małpa użarła tak że krwi zatamowac nie mogłam mam nadzieję że bardzo jadowity nie jest bo mi trochu reka w miejscu pogryzienia spuchła pomimo dezynfekcji spirytusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Efi straszna tępota mnie ogarnęła bo nie wiem czemu moje zdjęcia Ci pozostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Efi straszna tępota mnie ogarnęła bo nie wiem czemu moje zdjęcia Ci pozostają przez kota krwiopijce kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Cześć Wusiu, pogryzienia współczuję i mam nadzieję, że ta opuchlizna jest chwilowa i szybko zejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.11.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Dzień doberek. Kot Cię użarł? Musiał bardzo nie chcieć czegoś zrobić... Jak zdezynfekowałaś, to trzeba mieć nadzieję, że przeżyjesz... Oby jak najszybciej się zagoiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Efi dzieki dobrze że chcesz choć na zdjecie spojrzeć Lidzia ja też kot nie zdradza objawów wścieklizny więc mam szansę DPS-ia ja tą gadzinę to ratować chciałam przed ryczącym potworem a on mi się tak odwdzięczył następnym razem pozwolę go wessać w odkurzacz dobrze by było przeżyć dziecko mam małe jakby nie było a wieczorem tak paskuda się do mnie przymilała i po rękach lizał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 o widzisz ! Bozia cie pokarala , ze zle o mnie myslalas on (kot) pewnie chcial ciebie obronic przed tym odkurzaczem tylko.....zeby mu zjechaly lekko na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Żabol o żeby Ci jęzor usechł za te kalumnie no tak mu zjechały że chyba sobie durna gadzina zęba uszkodziła będę musiała chyba z nim do weta iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Moja córcia wygląda tak, jakby kilkanaście razy dziennie wpadała do beczki pełnej kotów! Mnie już kilka razy nasza mała zmynda ugryzła i najczęściej robi to z tak zwanej przyczajki. No to są koty, po prostu Ładny masz ten domek Wusiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no normalnie kocisko na mnie też poluje ale tym razem przegiął Brazula skąd wiesz że ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dobry wieczor?spotkalyscie sie z Kasia? jak bylo?czemu ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dobry wieczor? spotkalyscie sie z Kasia? jak bylo? czemu ja nic nie wiemSpotkałyśmy się no i było super. Zresztą jak miało by inaczej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dobry wieczor? spotkalyscie sie z Kasia? jak bylo? czemu ja nic nie wiemSpotkałyśmy się no i było super. Zresztą jak miało by inaczej??? a mnie to kiedy odwiedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dobry wieczor? spotkalyscie sie z Kasia? jak bylo? czemu ja nic nie wiemSpotkałyśmy się no i było super. Zresztą jak miało by inaczej??? a mnie to kiedy odwiedzisz?Jak już Helenka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jak to skąd wiem, zdjęcia oglądałam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Anusia Kasia wreszcie pod wpływem ostrego szantażu przyjechała do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts