wu 08.11.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wiolaszku a mój na sztucznej tłuściutki, okrąglutki aż mu michę obcinać zaczęłam Nelciu dzięki moze kiedyś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Wiola, ale jak to nie umial przegryzac? I jak go nauczylas? Przykladem wlasnym? Czesć dziś. Nauczył się sam, z głodu. CIągle łazi i miauczy i wkur..ia mnie tym, więc najadasz sie i wypad z domu. Zmiana menu następuje z przyczyn oszczędnościowych. Za drogo nas wychodzi na sztucznej, więc przechodzi na domowe Dostaje to samo co pies, tylko w mniejszych kawałkach, czasami mokrą z puszki. Na początku strajkował i nie jadł tylko miauczał ale potem już chyba go przycisnęło ostro bo już nie wybrzydzał. No i tak się nauczył wiem, wredna jestem ale niestety, twardym trza być Wiesz co... gotowa karma to wygoda, ale nie jestem do konca pewna, czy to takie zdrowe dla kota... Moze wcale nie jestes taka wredna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Małgoś ja przynajmniej wybrałam taką niekolorową karmę Rasia ooooooooooooo odwiedziłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Bo ja Ciebie i Was wszystkie odwiedzam wtedy, kiedy mało zdjęć na stronce i mi się coś uda otworzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 aaaaaaaaa no to teraz wcale zdjęć na stronce nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 I dlatego ja jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 o widzisz Rasia to ja już teraz wiem zero fotek równa się wizycie Rasi cze Lidziunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 hej hej! wusia dzięki za odwiedzinki! ejjj.. dajcie już spokój tym kotom patrząc na moje młodsze dziecięcie to obawiam się, że u nas w domu będą psy, koty, rybki, papugi, żółwie, świnki, chomiki itd itp a co mi tam! mamusia tez miała to dziecku zabronić nie będzie wypadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.11.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ale Skabusiu cała przyjemność po mojej stronie wiesz jak kot póki co wytrzymuje większość czułości Piotrusia łacznie z leżeniem na kocie to i pies się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 no to kicha u mnie w komentach otwarcie stronki to zdjęcia - znaczy rasi nie uświadczę ide natrzaskać 50 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry co za sadysta poniedziałki wymyślił Efi trzeba znaczy Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 a co do poniedziałków - pomyśl że dzisiaj jest czwartek jeszcze tylko jutro i weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Efi ja to myślę jakby tu szefową namówić żeby daa wolny czwartek i piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.11.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 a ja mam dzis i jutro remont kibla i nie mamy pacjentow, ale jest spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Anusia a zdrówko jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień doberek Wusia - mam nadzieję, że uda Ci się namówić szefową na malutki urlopik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.11.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ja to bym musiala jakos ten urlop zagospodarowac zeby faktycznie odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Maluszku to trzymaj kciuki bo z jednej strony to każą urlop wybrać do końca roku z drugiej nie chcą dac a mam jeszcze tylko 12 dni do wykorzystania Efi ja odpocznę nie musząc iść do pracy za to popracuję sobie na działce pograbię liście, zadbam o roślinki, może w środku trochu ogarnę bo syf straszliwy a na takie prace zawsze czasu brakuje bo po pracy to już ciemno i nic nie zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts