markoto 18.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ja mam na parapecie juz 5 w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 ja mam na parapecie juz 5 w sumie to moja kolekcja storczyków liczy 7 szt. ... i mam taraz mały zgrzyt, bo zaczynaja kwitnąć ubiegłoroczne zakupy, i teraz te.... i fiołki zgłupiały i kwitną na kupe. I chce by to wszystko ładnie było widać. I nie mam gdzie tegoz postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 cze Nitka czego się czepiasz co Martuś ja bym kupiła tylko nie ma gdzie postawić ja się czepiam... ja prowde napisałam ale jak jadowicie ja nawet na jednego nie mam miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 cze Nitka czego się czepiasz co Martuś ja bym kupiła tylko nie ma gdzie postawić ja się czepiam... ja prowde napisałam ale jak jadowicie ja nawet na jednego nie mam miejsca hm.... to co masz na parapecie oprócz kota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 na parapecie mam fifiołka afrykańskiego bo raczej dość ciemno tam jest i więcej specjalnie nic rosnąć nie chce no i storczyk raczej nie przetrzymałby upadku na ziemię zrzucony przez kota a fiołek przezył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.11.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a ja przystopowalam z zakupem stroczykow bo nie mam gdzie ich stawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Anuś to teraz pora na inne roślinki chociaż może nie bo jak Helenka zacznie się samodzielnie przemieszczać to wszystko bedzie musiało wysoko stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.11.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 na parapecie mam fifiołka afrykańskiego bo raczej dość ciemno tam jest i więcej specjalnie nic rosnąć nie chce no i storczyk raczej nie przetrzymałby upadku na ziemię zrzucony przez kota a fiołek przezył to kota o ziemię... może jak poczuje co czuje biedny fifiołek to się poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Ja mam kilka storczyków, i kwitną mi teraz 3-4 kupione dawno temu, jeden to kwitnie 2-3 razy w roku Bardzo lubię storczyki i hoję w domu, a róże bordowe muszą być w ogrodzie.... Już nie mogę doczekać się wiosny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Nitu a próbowałaś kiedyś rzucić kotem o ziemię zawsze gadzina na 4 łapy spadnie Arniko ja też niecierpliwie czekam na moją wiosenną niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No to jestem, zostawiam ślad i pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a ja przystopowalam z zakupem stroczykow bo nie mam gdzie ich stawiac Muszę Was jakoś napaść - choć nie wiem kiedy;) Uściski dla Dejwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 powitać, powitać w skromnych progach podpowiadałam kiedy Dejwa ściskać możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.11.2009 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dejw sie daje sciskac tylko kamykowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dzień dobry Małgos a bo to wiadomo może akurat z Darkiem też sie pościska spaaaaaaaaaaaaaaaaać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 witaj w klubie wuska, nawet kawa nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 za chwilę sobie twarz na klawiaturze rozbiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.11.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a ja przystopowalam z zakupem stroczykow bo nie mam gdzie ich stawiac Muszę Was jakoś napaść - choć nie wiem kiedy;) Uściski dla Dejwa. Daro, my mamy jeszcze Twoja dmuchawe a to prawda ze Dejw sie sciskał z Kamykiem u Rasi i tanczyli razem, zreszta z R od Zuzanki tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Anusia no to wiesz może u Was nie macie czasu się spotkać za to u Małgoś to może i owszem tak jak my ze Skabusią najszybciej sie spotkałyśmy u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Wusia, Markotka, że tak niedyskretnie zapytam: co w nocy rozbiłyście, że takie padnięte jesteście...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts