aniawmuratorze 19.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 mnie zmobilizowąła Arnika obdarowując mnie wiosenną niespodzianką a te paskudne liściory mnie do szału doprowadzały liscie nie są fajne do sprzątania ale cień z liści latem jest kul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kasica no to raptem przed ósmą by trza wyjechać co za problem Ania ale jak popatrzysz na zdjęcie to te liściory takie czarne i paskudne są a latem dają cień tak mniej więcej do 9-10 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 w przyszłym roku to kupicie kosiarkę i slubny zbierze wszystkie liście kosiareczką i bedziesz miała spokój każdy cień jest na wagę zlota w czasie upałów - mówię to ja która pierwszą dzialkę kupiła na łące na której nic wyższego niż do kolana nie rosło więc teraz cieszę się że mam kilka starych sliwek i wcale nie zamierzam się ich pozbywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.11.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Też się muszę wziąć za porządki na działce, ale czekam aż moje dęby wszystkie liście spuszczą... W przyszłym tygodniu chcę zabezpieczyć wszystkie róże, lawendę i wrzosy - mam nadzieję, że pogoda mi na to pozwoli...?! Aniu a Ty poważnie o tej kosiarce piszesz..?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 mamy kosę spalinową bo póki co na tych wertepach kosiarka szans nie ma żadnych a cień to w sumie akurat tak się składa że wszystkie wysokie drzewa rosną od wschodu więc żadnego szaleństwa nie ma a potem to już domek własny cień robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Też się muszę wziąć za porządki na działce, ale czekam aż moje dęby wszystkie liście spuszczą... W przyszłym tygodniu chcę zabezpieczyć wszystkie róże, lawendę i wrzosy - mam nadzieję, że pogoda mi na to pozwoli...?! Aniu a Ty poważnie o tej kosiarce piszesz..?! jasne ze poważnie 3 lata temu tak sie zawzięłam że żadnego liscia na trawniku nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 chociaż grabic lubię od czasu do czasu jak obrączkę zdejme z palca to zamiast chodzenia na siłkę mozna traktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 też to czytałam że można "skosić" liście Maryś no ja jeszcze włókninką róże muszę zabezpieczyć i będzie im dobrze mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 19.11.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 jasne ze poważnie 3 lata temu tak sie zawzięłam że żadnego liscia na trawniku nie mialam Aniu ale kosić w listopadzie trawę to już chyba nie teges...?! Wusia no właśnie jeszcze agrowłókninką muszę je opatulić..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.11.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A czemu nie kosić? Jak najbardziej kosić, zwłaszcza przy takiej pogodzie, jaką mamy, ciepłej w sumie, sprzyjającej wzrostowi. Jak będzie za wysoka to będzie się kładła pod śniegiem potem i zagniwała, co wiosną zaowocuje gołymi plackami na trawniku, bo trawa zgniła. Koniecznie jesienią kosić, byle nie na najniższym ustawieniu kosiarki. Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzieńdobry a ja już zdążyłam dzisiaj chleb upiec i do pracy też zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 i syfonik przszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ten odplyw kessela?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dokładnie tak Martusiu dzieki Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.11.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 dzieńdobry a ja już zdążyłam dzisiaj chleb upiec i do pracy też zdążyłam kiedy Ty mialas czas piec chleb nie spalas w nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 to posprawdzaj czy sie miesci grzybek i multistop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 cześć piękna ale z ciebie pracuś od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Anuś spałam od 24.00 do 5.00 potem piekłam chclebek a poterm poszedłam do pracy Martuś jaki grzybek bo tam jest takie fioletowe coś jak kubeczek a multistop jeszcze nie przyszedł to nie sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.11.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 wlasnie ten kubeczek to ten grzybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.11.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 cze piękna a nudziłam się to wolałam co porobic Martusia to jak multistop przylezie to to zbadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts