kakusek 21.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Wusia niezla jestes z tym rannym wstawaniem.Ja dawniej tez tak mialam moglam bez budzika byc rzeska i o 5 rano a teraz ledwo o 7 sie zwlekam (pewnie przez te deszcze i przemeczenie ) Czy Ty bedziesz miala pod prysznicem odplyw liniowy?Czy bedzei on rowniez Kessela tak ajk syfon czy mozna "mieszac" firmy?Mozesz mi wyjasnic do czego jest ten "grzybek" i multistop ewentualnie podac linka co ja to bede musiala kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dobry WieczórJak tam chlebek? Dobry tym razem wyszedł?Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 sie wuśka w chlebek wkrecila masz przerypane teraz kupny nie bedzie ci smakowal wiem co pisze nie kupuje pieczywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dobry wieczór Kakusku no litości ja się umartwiać nie lubie nastawiłam budzik włączyłam piekarnik i buch w łóżko sam się chlebuś piekł pod prysznicem będę miała odpływ punktowy tak jak ma Markotka ceny liniowych lekko mnie z butów wyrwały mój jest taki kwadratowy do wklejenia płytki u Martusi ślicznie to wygląda nie wiem jak z mieszaniem firm jest ja kupiłam Kessela i to jest komplet wystarczy podpiąć rurkę a multistop to taka mała śmieszna zabawka też z Kessela którą można do tego odpływu wsadzić najprościej mówiąc to taka klapka która się otwiera pod wpływem nacisku wody a jak wody nie ma to się zamyka i "odcina" rurę spustową a "grzybek" to wygląda jak taki kubeczek i to jest w tym odpływie punktowym kupiłam to http://www.allegro.pl/item814675334_kessel_multistop_do_wpustow_od_reki_najtaniej.html i to http://www.allegro.pl/item806325541_kessel_odplyw_syfon_wpust_lazienkowy_pod_plytke.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Arniko znacznie lepciejszy choć nie bez wad Żaba no żebyś wiedziała że nie smakuje ale kupować musze bo małżon woli kupny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Wusia dzieki za uswiadomienie-nawet nie zauwazylam ze sa tez takie punktowe Musze w takim razie rozeznac glebiej temat tylko obawiam sie ze przy duzym prysznicu taki "nie wyrobi" W kazdym razie bede go miala na uwadze bo cena tez jest zachecajaca Z tym rannym pieczeniem to spryciula jestes tylko ze ja jak sie juz wybudze to nie potrafie usnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 u mnie prysznic jakiś kolosalny nie będzie to nie ma wyjścia wyrobić musi w porównaniu z liniowymi to prawie jak za darmo ja jestem tak przemęczona że już dawno zapomniałam że kiedyś miałam problemy ze spaniem po całych nocach zasnać nie mogłam teraz to główka do podusi i już mnie nie ma nawet 5 minut wykorzystuję na spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 czesc niedzielnie, szkoda ze sie weekend konczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 dzień dobry to już niestety końcówka weekendu i smutek że znowu do roboty kompletnie nie odpoczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.11.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Dzień doberek. Mąż woli kupny? To chyba takie zawodowe zboczenie mu zostało... Ja tam od dawna też nie kupuję pieczywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 DPS-ia no co ja mu poradzę ja lubie taki ze zbożami a małżon to tylko taki najzwyklejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 moj maz ma tylko jeden chleb który lubi i zrezygnowalam z kupna maszynki do chleba bo wydaje mi sie ze mu nie bedzie smakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 najlepiej daj Mu spróbowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 to musialabym kupic maszyne zeby upiec i dac sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaa tam na pewno masz kogoś znajomego z maszyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 aaaaaaaaaaaa tam na pewno masz kogoś znajomego z maszyną Maylandzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Doberek To chleba w piekarniku się nie piecze? Tylko trzeba jakąś maszynerie kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Doberek To chleba w piekarniku się nie piecze? Tylko trzeba jakąś maszynerie kupować? Widziałem coś takiego u sąsiadów. Można piec różne smaki z woreczka - ale nie mam zdania, chociaż mi chlebek smakował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Nie trzeba miec maszynki, ale z maszynka jest wieksza szansa, ze sie dobrze upiecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts