wu 23.11.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Anusia tylko to mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś ja idę w środę. Choć ze mną Potem wyjeżdżam i też nie miałabym czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś a ja zdążyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Wusia a jaki teraz masz nowy fryz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś ja idę w środę. Choć ze mną Potem wyjeżdżam i też nie miałabym czasu... Arnika Ty mi sie na liste imprezowa wpisuj szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Arniko póki co mam na głowie to co widziałaś jeno nieco dłuższe ale zdążyłam się do fryzjera umówić muszę te moje chaszcze nieco przetrzebić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja zafarbowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 faaaaaaaaajnie będziemy podziwiać swoje piórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś dzięki śliczne za zaproszenie... ale nazajutrz wyjeżdżam z młodym na rehabilitację o 6.00 rano. Czy jest taka godzina na zegarku? I trzeba jeszcze trzeźwo myśleć... Ciężko będzie się wyrwać, bo to jeszcze mikołaj jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś dzięki śliczne za zaproszenie... ale nazajutrz wyjeżdżam z młodym na rehabilitację o 6.00 rano. Czy jest taka godzina na zegarku? I trzeba jeszcze trzeźwo myśleć... Ciężko będzie się wyrwać, bo to jeszcze mikołaj jest Ale wiesz, ze Ci sie ostatni raz upieklo? Tez sie zastanawiam, czy sobie nie przyciemnic wlosow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A ja muszę farbować... tylko nie wiem na jaki kolor? I obcinać... jeszcze nie wiem jak, ale będzie dobrze A pomyśleć, że jeszcze w maju byłam blondynką z dłuższymi włosami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś dzięki śliczne za zaproszenie... ale nazajutrz wyjeżdżam z młodym na rehabilitację o 6.00 rano. Czy jest taka godzina na zegarku? I trzeba jeszcze trzeźwo myśleć... Ciężko będzie się wyrwać, bo to jeszcze mikołaj jest Ale wiesz, ze Ci sie ostatni raz upieklo? Tez sie zastanawiam, czy sobie nie przyciemnic wlosow... A do której jest ta imprezka? Bo może męża bym wzięła w roli kierowcy... Dobry jest... Bo następnego dnia z młodym ponad 400 km mam do zrobienia. Już relanium potrzebuję na samą myśl jazdy z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś dzięki śliczne za zaproszenie... ale nazajutrz wyjeżdżam z młodym na rehabilitację o 6.00 rano. Czy jest taka godzina na zegarku? I trzeba jeszcze trzeźwo myśleć... Ciężko będzie się wyrwać, bo to jeszcze mikołaj jest Ale wiesz, ze Ci sie ostatni raz upieklo? Tez sie zastanawiam, czy sobie nie przyciemnic wlosow... A do której jest ta imprezka? Bo może męża bym wzięła w roli kierowcy... Dobry jest... Bo następnego dnia z młodym ponad 400 km mam do zrobienia. Już relanium potrzebuję na samą myśl jazdy z nim. Nooooo do ktorej wytrzymacie. Do ostatniego klienta znaczy sie. Od ok. 5:30 po poludniu jak wlasnie ustalilysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja też muszę farbować kolor też nie wiem jaki bo mi się fryzjer nigdy o zgodę nie pyta ostatnio jak widziałaś czerwone barwy przybrałam z wiosny to też chyba jakoś blondynkowata byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No to mnie skutecznie zniechecilas. A juz ja mialam kupowac. Znam ludzi co sie tym zajadają - więc to kwestia gustu. Najlepiej sprawdź sama u kogoś. Ambercia robi chleby w maszynce i na pewno nie sa gąbczaste. Piecze na zakwasie. Przede wszystkim nie należy kupować tych w torebkach, tylko samodzielnie wybierać składniki. Jeżeli temat Cię interesuje, to zaczep Amberwind. A dleczego chleb drożdżowy miełby być niezdrowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No to mnie skutecznie zniechecilas. A juz ja mialam kupowac. Znam ludzi co sie tym zajadają - więc to kwestia gustu. Najlepiej sprawdź sama u kogoś. Ambercia robi chleby w maszynce i na pewno nie sa gąbczaste. Piecze na zakwasie. Przede wszystkim nie należy kupować tych w torebkach, tylko samodzielnie wybierać składniki. Jeżeli temat Cię interesuje, to zaczep Amberwind. A dleczego chleb drożdżowy miełby być niezdrowy??? No ja nie moge na przyklad za duzo drozdzy... No i taki chleb nie jest specjalnie "prawdziwy", taki to ja moge w sklepie kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś dzięki śliczne za zaproszenie... ale nazajutrz wyjeżdżam z młodym na rehabilitację o 6.00 rano. Czy jest taka godzina na zegarku? I trzeba jeszcze trzeźwo myśleć... Ciężko będzie się wyrwać, bo to jeszcze mikołaj jest Ale wiesz, ze Ci sie ostatni raz upieklo? Tez sie zastanawiam, czy sobie nie przyciemnic wlosow... A do której jest ta imprezka? Bo może męża bym wzięła w roli kierowcy... Dobry jest... Bo następnego dnia z młodym ponad 400 km mam do zrobienia. Już relanium potrzebuję na samą myśl jazdy z nim. Nooooo do ktorej wytrzymacie. Do ostatniego klienta znaczy sie. Od ok. 5:30 po poludniu jak wlasnie ustalilysmy. Kuźwa... Trochę trzeba dojechać.. trochę pogadać i zaraz wracać... A Malka jedzie? Czy się szkoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś dzięki śliczne za zaproszenie... ale nazajutrz wyjeżdżam z młodym na rehabilitację o 6.00 rano. Czy jest taka godzina na zegarku? I trzeba jeszcze trzeźwo myśleć... Ciężko będzie się wyrwać, bo to jeszcze mikołaj jest Ale wiesz, ze Ci sie ostatni raz upieklo? Tez sie zastanawiam, czy sobie nie przyciemnic wlosow... A do której jest ta imprezka? Bo może męża bym wzięła w roli kierowcy... Dobry jest... Bo następnego dnia z młodym ponad 400 km mam do zrobienia. Już relanium potrzebuję na samą myśl jazdy z nim. Nooooo do ktorej wytrzymacie. Do ostatniego klienta znaczy sie. Od ok. 5:30 po poludniu jak wlasnie ustalilysmy. Kuźwa... Trochę trzeba dojechać.. trochę pogadać i zaraz wracać... A Malka jedzie? Czy się szkoli? Malka sie raczej szkoli, ale inne ludzie beda jechaly. Z Wroclawia cala wycieczka bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No to ja mam blisko.Prawie lokalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 no widzisz Arniko rzut czapeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts