malgos2 23.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No to ja mam blisko. Prawie lokalnie. Nooooo, w zasadzie rzut beretem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś jak zwał tak zwał ale mały rzucik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś jak zwał tak zwał ale mały rzucik Wazne, zeby pawiem nie rzucac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No i nbarobiłam sobie ochoty na co nie co i ser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Arnika na pawia z serem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Arnika na pawia z serem Nie! Na co nie co z % i na ser. Ser zjadłam, a co nie co uderza mi do głowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 tak pleśniowy serek, winogronka i dobre winko do tego poezja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No to mnie skutecznie zniechecilas. A juz ja mialam kupowac. Znam ludzi co sie tym zajadają - więc to kwestia gustu. Najlepiej sprawdź sama u kogoś. Ambercia robi chleby w maszynce i na pewno nie sa gąbczaste. Piecze na zakwasie. Przede wszystkim nie należy kupować tych w torebkach, tylko samodzielnie wybierać składniki. Jeżeli temat Cię interesuje, to zaczep Amberwind. A dleczego chleb drożdżowy miełby być niezdrowy??? No ja nie moge na przyklad za duzo drozdzy... No i taki chleb nie jest specjalnie "prawdziwy", taki to ja moge w sklepie kupic. W sklepowym to masz jeszcze gratis różne "polepszacze" i gips podobno. Ja tam piekę zakwasowy, ale bułeczkami drożdżowymi w wykonaniu małża nie wzgardzę. Wy się tu umawiacie, a mnie ślinka cieknie! Ja tę noc spędzę czołgając się po domu z zapartym tchem i nasłuchując, czy któreś dziecko się nie budzi i nie zauważy podejrzanych zachowań rodziców. No bo przeca to Mikołaj, a nie rodzice! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No to mnie skutecznie zniechecilas. A juz ja mialam kupowac. Znam ludzi co sie tym zajadają - więc to kwestia gustu. Najlepiej sprawdź sama u kogoś. Ambercia robi chleby w maszynce i na pewno nie sa gąbczaste. Piecze na zakwasie. Przede wszystkim nie należy kupować tych w torebkach, tylko samodzielnie wybierać składniki. Jeżeli temat Cię interesuje, to zaczep Amberwind. A dleczego chleb drożdżowy miełby być niezdrowy??? No ja nie moge na przyklad za duzo drozdzy... No i taki chleb nie jest specjalnie "prawdziwy", taki to ja moge w sklepie kupic. W sklepowym to masz jeszcze gratis różne "polepszacze" i gips podobno. Ja tam piekę zakwasowy, ale bułeczkami drożdżowymi w wykonaniu małża nie wzgardzę. Wy się tu umawiacie, a mnie ślinka cieknie! Ja tę noc spędzę czołgając się po domu z zapartym tchem i nasłuchując, czy któreś dziecko się nie budzi i nie zauważy podejrzanych zachowań rodziców. No bo przeca to Mikołaj, a nie rodzice! Dzisiaj w nocy już prezenty rozdajesz? A może u Ciebie już dzisiaj sie roznosi prezenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Agduś to jak już dzisiaj zaczynasz to może i mnie coś przyniesiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 cześć laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 czolem ale fajnie jest nie chodzic do pracy (no procz milionów telefonów i zaraz przyjedzie kierbud z naszej nowej kliniki zeby mu pare dokumentów podpisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 24.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Cześć Wusia! Aneczko ale Ci fajnie! Wypoczywaj sobie, bo niei ma teraz nic lepszego dla Helenki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.11.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzień doberek! Ja chleb piekę tez zakwasowy, ale myślę, że drożdżom nie mozna zarzucić, że niezdrowe. Te pieczone sklepowe specjały to, jak Agduś pisze, wzbogacane różnymi cudeńkami, stąd ich nie najlepszy wpływ na zdrowie, ale zdrowe drożdże są... zdrowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 no niestety... tak zwane wypełniacze są dużo tańsze od mąki stąd coraz mniej tej ostatniej w składzie chlebków na sklepowych półkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 24.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Wu - nie polubiłem - zawsze lubiłęm. A co do chlebka, nie specjalnie przejmuję się czy jest drożdżowy czy przenny czy żytni - ważne by był dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No to mnie skutecznie zniechecilas. A juz ja mialam kupowac. Znam ludzi co sie tym zajadają - więc to kwestia gustu. Najlepiej sprawdź sama u kogoś. Ambercia robi chleby w maszynce i na pewno nie sa gąbczaste. Piecze na zakwasie. Przede wszystkim nie należy kupować tych w torebkach, tylko samodzielnie wybierać składniki. Jeżeli temat Cię interesuje, to zaczep Amberwind. A dleczego chleb drożdżowy miełby być niezdrowy??? No ja nie moge na przyklad za duzo drozdzy... No i taki chleb nie jest specjalnie "prawdziwy", taki to ja moge w sklepie kupic. W sklepowym to masz jeszcze gratis różne "polepszacze" i gips podobno. Ja tam piekę zakwasowy, ale bułeczkami drożdżowymi w wykonaniu małża nie wzgardzę. Wy się tu umawiacie, a mnie ślinka cieknie! Ja tę noc spędzę czołgając się po domu z zapartym tchem i nasłuchując, czy któreś dziecko się nie budzi i nie zauważy podejrzanych zachowań rodziców. No bo przeca to Mikołaj, a nie rodzice! Dzisiaj w nocy już prezenty rozdajesz? A może u Ciebie już dzisiaj sie roznosi prezenty? Nie! Przeca tu odchodzi umawianie się na imprezę 5 grudnia, a ja z 5 na 6 grudnia właśnie czołgać się będę po domu. Z klatką wielkości lodówki i papugą w środku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.11.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 dobry wieczór Lidzia no ja to raczej bliżej kłonicy niż laski Anusia czyżbyście zwolnienie miały z Helenką cześć Maryś to o której jutro będziesz DPS-ia no pewnie że zdrowe na cere dobre i na parę inkszych rzeczów też Efi dokładnie tak chlebki są ładne wyrośnięte puchate ale mało kto czyta drobnym druczkiem napisane że ma polepszacze Daro dobry chlebuś to podstawa Agduś to umawianie to odchodzi już kawałek czasu a bo też Ci się papugi zachcieć musiało zagoń męża do pakowania wrócisz nad ranem i podrzutka zaliczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.11.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 pisalam wczoraj ze odpoczywam do konca tygodnia czesc Wusiu, a co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts