78mysz 26.11.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a co jak nie usuną na czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 .... zgodnie z prawem ważny jest czas zgłoszenia usterki a nie jej usunięcia.... Budynek nie musi być objęty rękojmią w chwili jej usuwania... .... po za tym jest też rękojmia na naprawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no ja to wiem, ale chyba wole nie pytać co zrobisz jak nie daj Boże po pięciu latach Ci dalej nie przyjdą tego usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no ja to wiem, ale chyba wole nie pytać co zrobisz jak nie daj Boże po pięciu latach Ci dalej nie przyjdą tego usunąć hehehe kochana ja pisze 2 max 3 pisma wzywające do usunięcia usterki a potem na podstwie KC Art. 480 § 1. W razie zwłoki dłużnika w wykonaniu zobowiązania czynienia, wierzyciel może, zachowując roszczenie o naprawienie szkody, żądać upoważnienia przez sąd do wykonania czynności na koszt dłużnika. ide do sądu.... wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Zlikwiduja te swoja firme, doczekasz sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 26.11.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 I w sumie o to chodz - żeby żadna JolantaJadwiga nigdy już nikomu domu nie postawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dawno mnie tu nie bylo, nie dostawalam powiadomien Odnosnie wpustu podlogowego wieksza wydajnosc ma ten systemu 125, ale punktowy i liniowy maja podobna wydajnosc. Odnosnie chleba z maszynki, jedyny jego minus to ksztalt i ewentulne dziury po mieszadlach, ja zwykle mieszalam w maszynie a pieklam juz w piekarniku , wtedy mial fajna chrupiaca skorke jak sie go spryskiwalo w miedzyczasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 No to w zasadzie po co maszynka, jak sie i tak w piekarniku piecze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mozna piec w maszynie ja wole w piekarniku ta maszyna swietnie wyrabia ciasto wlasciwie nie ma mozliwosci zeby recznie tak wyrobic ciasto i podgrzewa, tak ze sobie ciasto fajnie rosnie. Ja swoja kupilam za 50zl to najlepiej wydane 50zl Robie w niej wszystkie drozdzowe ciasta i na pizze i na slodka drozdzowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a w takim home breaderze też można ciasto na pizze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 oooooooooooooooale się napisało ja to wolę drożdżowego nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 uwielbiam drożdzowe, ale nigdy nie wiem co mi wyjdzie bo sypie co mam pod reką, a proporcje ustalam pod wpływem chwili, więc raz za suche, raz za mokre, albo za bardzo wyrośnie, albo za mało słodkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 a w takim home breaderze też można ciasto na pizze zrobić? jasne, ja zawsze robie a potem na kamien i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mycha ja nie robię bo jakos tak mnie drożdżowe kocha że jak chcę zrobić pizzę na cienkim spodzie dam ciasta tyle co nic i cholera na wysokość połowy blachy rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mycha ja nie robię bo jakos tak mnie drożdżowe kocha że jak chcę zrobić pizzę na cienkim spodzie dam ciasta tyle co nic i cholera na wysokość połowy blachy rośnie dawaj mniej drożdzy i cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mocniej rozwalkuj ciasto na pizze: składniki 1 dkg drozdzy swiezych 1/2 lyzeczki cukru 1/2 szklanki wody 1 1/2 lyzki oliwki 1/3 lyzeczki soli 1 i 1/2 szklanki maki najlepiej grubszej czyli chlebowej (TYP 650) 1/2 lyzeczki tymianku Ciasto: Drozdze wsypac do letniej wody z cukrem, zostawic na 5 minut, az utworza sie pecherzyki, dodac pozostale skladniki i wyrobic az ciasto bedzie gladkie i elastyczne. Jesli sie klei dodac troche maki. Zostawic w cieple do wyrosniecia (okolo godziny lub do podwojenia objetosci). Ciasto rozwalkowac, na ciasto nalozyc sos pozostawiajac brzegi wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.11.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Kochane co ja nie robiłam żeby ono cienkie było zawsze pampuch rośnie wielki ale Martuś wypróbuję Twojego przepisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ale zrob 2 porcje conajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mozna piec w maszynie ja wole w piekarniku ta maszyna swietnie wyrabia ciasto wlasciwie nie ma mozliwosci zeby recznie tak wyrobic ciasto i podgrzewa, tak ze sobie ciasto fajnie rosnie. Ja swoja kupilam za 50zl to najlepiej wydane 50zl Robie w niej wszystkie drozdzowe ciasta i na pizze i na slodka drozdzowke. Mow szybko, jaka to firma. Wusia, moze za krotko Ci rosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Mocniej rozwalkuj ciasto na pizze: składniki 1 dkg drozdzy swiezych 1/2 lyzeczki cukru 1/2 szklanki wody 1 1/2 lyzki oliwki 1/3 lyzeczki soli 1 i 1/2 szklanki maki najlepiej grubszej czyli chlebowej (TYP 650) 1/2 lyzeczki tymianku Ciasto: Drozdze wsypac do letniej wody z cukrem, zostawic na 5 minut, az utworza sie pecherzyki, dodac pozostale skladniki i wyrobic az ciasto bedzie gladkie i elastyczne. Jesli sie klei dodac troche maki. Zostawic w cieple do wyrosniecia (okolo godziny lub do podwojenia objetosci). Ciasto rozwalkowac, na ciasto nalozyc sos pozostawiajac brzegi wolne. i co dalej piec przez ile i w jakiej temp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.