malgos2 28.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Nieeee, na Swieta. Na impreze to na razie nie wiem, co zrobie, normalnie strasznie sie boje co to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Małgoś a czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ... no ostatni jak z rozmawiałam .. to bardzo zapracowany... a wieczorkami pasuje już od kompa... ... chyba cza się spotkac Też tak myślę Wusiu domek ślicznie zaczapkowany ... a jeżeli chodzi o przepisy to ja się kiedyś wproszę na kociołek z pysznościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Wszystkiego. Czy dam rade w tych prowizorycznych mimo wszystko warunkach. W razie czego mam schowane menu od Chinczyka. Jak dojdzie do najgorszego to zamowimy i nam przywioza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A ja mam ciasto na pierniczki gotowe. to na pierniczki też można już kupić gotowe ciasto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A ja mam ciasto na pierniczki gotowe. to na pierniczki też można już kupić gotowe ciasto?? Nieeee, zrobione mam. A co myslalas Monia, ze sama nie umiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.11.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A ja mam ciasto na pierniczki gotowe. to na pierniczki też można już kupić gotowe ciasto?? Nieeee, zrobione mam. A co myslalas Monia, ze sama nie umiem? niee, przyszło mi na myśl gotowe, bo czasu jeszcze sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 ooooooo Kruelcia gdzieś się Słońce podziewała dziękować w imieniu domku ja cały czas czekam na hasło ze trzeba naszykować Małgoś słuchaj jak masz wodę prąd i czajnik plus kawę herbatę no i mleczko to już połowa sukcesu kiedyś impry się robiło przy chipsach i paluszkach i człowiek żył a jak nie to się po coś skoczy lajcik Monia też przez chwilę tak pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A ja mam ciasto na pierniczki gotowe. to na pierniczki też można już kupić gotowe ciasto?? Nieeee, zrobione mam. A co myslalas Monia, ze sama nie umiem? niee, przyszło mi na myśl gotowe, bo czasu jeszcze sporo No przeciez im wczesniej sie zrobi tym lepsze. Kiedys sie rok wczesniej robilo. Wusia, mleczko musze chyba kupic, bo od ostatniej imprezki moglo skwasniec. Ale kawa jeszcze zostala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A ja mam ciasto na pierniczki gotowe. to na pierniczki też można już kupić gotowe ciasto?? Nieeee, zrobione mam. A co myslalas Monia, ze sama nie umiem? niee, przyszło mi na myśl gotowe, bo czasu jeszcze sporo No przeciez im wczesniej sie zrobi tym lepsze. Kiedys sie rok wczesniej robilo. Wusia, mleczko musze chyba kupic, bo od ostatniej imprezki moglo skwasniec. Ale kawa jeszcze zostala. może i lepsze, ale ja nie mam na to czasu i wycinam pierniczki dopiero tydzień lub dwa przed swiętami na samą myśl, że święta za niecały m-c jestem przerażona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 A ja mam ciasto na pierniczki gotowe. to na pierniczki też można już kupić gotowe ciasto?? Nieeee, zrobione mam. A co myslalas Monia, ze sama nie umiem? niee, przyszło mi na myśl gotowe, bo czasu jeszcze sporo No przeciez im wczesniej sie zrobi tym lepsze. Kiedys sie rok wczesniej robilo. Wusia, mleczko musze chyba kupic, bo od ostatniej imprezki moglo skwasniec. Ale kawa jeszcze zostala. może i lepsze, ale ja nie mam na to czasu i wycinam pierniczki dopiero tydzień lub dwa przed swiętami na samą myśl, że święta za niecały m-c jestem przerażona A ja to ciasto zrobilam teraz, zeby pozniej miec mniej do roboty... Kilka dni przed Swietami powycinam je i upieke i w razie czego bedzie wigilia przy samych pierniczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Małgoś no mleczko niezbędnie konieczne do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Małgoś no mleczko niezbędnie konieczne do szczęścia Ile litrow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 jak nic do jedzenia nie będzie to litr i bułeczka a do kawki to pół wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 jak nic do jedzenia nie będzie to litr i bułeczka a do kawki to pół wystarczy Lomatko, gdzie ja Ci bulki kupie? A tak powaznie, to ostatnio byla koncepcja z fondue i za 5 dwunasta latalam po 2 osiedlach w poszukiwaniu bagietek, ktorych nie bylo, normalnie wariactwo. W takich chwilach marze o aucie. Na szczescie na drugi dzien jak wszyscy sie martwia o promile, mnie przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Małgoś nie mów że w Krakowie bułek nie dają dooooooooooobra z domu sobie przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Małgoś nie mów że w Krakowie bułek nie dają dooooooooooobra z domu sobie przywiozę Daja, tylko ja tak wczesnie nie wstaje, a potem juz nie ma. A bagietek nie bylo juz o 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 to weź napisz czego nie dają albo co trza przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 to weź napisz czego nie dają albo co trza przywieźć Eeeee, damy rade. Zawsze jest jakis plan B. To Wy lepiej zamowienie zlozcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 28.11.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Małgoś ale ja poważnie że do picia to wiem ale coś do żarcia jakąś sałatkę czy ciacho mów zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts