Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witanko piątkowe :D Zsiadłe mleko przyniosłam, bo ponoć Wusia lubi ... jassssoooooo ... jak dla mnie są smaczniejsze potrawy :-? :wink:

http://lh4.ggpht.com/baisuxin/RsYbugWf1fI/AAAAAAAAASo/VUVxJVAgcT0/s576/2007.08.11%20zsiadle%20mleko%20z%20ziemniakami.JPG

o jaaaaa, a To Twój? MYślałem, że gdzieś w sieci znalazłaś. No no... naprawdę piękny

Dandi, ło jasssooooo .... Ty chyba nie wierzysz w to co mówisz :wink: :D Niestety, takich talerzy nie mam, prababcia mnie olała i nie zostawiła nic w spadku :-? 8)

dzień dobry

to po kolei :D

Anula jeszcze tylko kupę leszczynową spalić ( modląc się coby pół wsi nie spalić przy okazji w jedną bądź drugą stronę :wink: :D ) i prawie luksus ważne że można zacząć stawiać płot ( chyba sama sobie muszę postawić bo te moje chłopaki to matko :roll: :o )

dandi praca męża polegała na zapłaceniu facetowi od fadromy :wink: :lol:

Braza dzięki aż mnie ślinka poleciała to jeszcze tylko grabie i hmmm kawałek łąki :wink: :D

Maluszku nie denerwuj się spokojnie zawsze możesz sobie wyobrazić jak gościa przybijasz gwoździkami do deski kroisz solisz i pieprzem posypujesz :wink: :D jak Cię będzie bardzo denerwował rozwiń sobie taką czarowną wizję przed oczami i od razu uśmiech na buźkę wyskoczy a facet jak spojrzy w Twoje oczy to od razu w dwa dni opóźnienie nadrobi :lol: :D :wink:

a okolicę widać bo i liści mniej no i po prawej stronie chaszczy brak to i świata więcej :wink: :D