wu 03.12.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 spoko brumkiem pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tylko pod malucha nie wpadnij. Instrukcje poszly na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Doberek Tynki zaczęły się u mnie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Malgos podeslij mi tez jaki jest plan dnia i adresy bo zdaje sie , ze robie za pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Małgoś no będę bardzo na maluchy uważać Arnika no widzisz i po co było się tak złościć chłopaki słowne mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Arnika no widzisz i po co było się tak złościć chłopaki słowne mimo wszystko No ja niesamowicie cierpliwa jestem, tylko natychmiast.... ale tak poważnie to nie denerwowałam się, bo wiedziałam, że przyjdą, i jak na budowie to niewielki poślizg jest, tylko boję się o pogodę... Żeby do lata taka była.... A i w kominku hula jak złoto (czytaj w kozie..), mąż dowiózł węgiel w workach, i grzeje jak diabli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no to widzisz jak dobrze też trzeba bedzie kiedyś w kozie palić tylko wiesz od fotek się nie wymigasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wusia to ty na macanko wpadnij...Wiesz, że fotki to inaczej niż real....A zdjęcia nie ładują się... i nie wiem czemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no to już raczej jak z wywczasów wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no to już raczej jak z wywczasów wrócisz Kuźwa wolałabym na budowie siedzieć, niż z młodym jechać. Tam cały dzień na zabiegach nam zejdzie.... i motywować go muszę, że ma ćwiczyć i iść na Biofeedback... A męża zostawiam samego, a on nawet nie wie z kąt bierze się cement, a jak coś bardziej skomplikowanego będzie trzeba załatwić, to będę miała 100 telefonów dziennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wusia wkleiłam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.12.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no to już raczej jak z wywczasów wrócisz Kuźwa wolałabym na budowie siedzieć, niż z młodym jechać. Tam cały dzień na zabiegach nam zejdzie.... i motywować go muszę, że ma ćwiczyć i iść na Biofeedback... A męża zostawiam samego, a on nawet nie wie z kąt bierze się cement, a jak coś bardziej skomplikowanego będzie trzeba załatwić, to będę miała 100 telefonów dziennie... Arnika, uwierz w niego, na pewno sobie poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no to już raczej jak z wywczasów wrócisz Kuźwa wolałabym na budowie siedzieć, niż z młodym jechać. Tam cały dzień na zabiegach nam zejdzie.... i motywować go muszę, że ma ćwiczyć i iść na Biofeedback... A męża zostawiam samego, a on nawet nie wie z kąt bierze się cement, a jak coś bardziej skomplikowanego będzie trzeba załatwić, to będę miała 100 telefonów dziennie... Arnika, uwierz w niego, na pewno sobie poradzi No to ja wierzę. tylko może komórki nie zabiorę ze sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 może lepiej weź bo znowu bedziesz się zamartwiać co mąż nawywijał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wusia zdjęcia widziałaś? Aaaaaaaa i jutro panowie biorą się za ogrodzenie siatką.... jak myślicie ile dni będą robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Arniko widziałąm jeno nie miałam jeszcze jak pochwalić ale już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dobry wieczór rzeknę, bo nic mądrzejszego mi do głowy nie przychodzi. To chyba źle świadczy o stanie mojego intelektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 skąd Agduś tylko o zmęczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 03.12.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Buziaki zostawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.12.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 dzień dobry Maryś Słońce a Ty to spać nie możesz czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts