kamyk68 17.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wydaje mi się czy ktoś tu wczoraj mówił o sadyżmie???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja pinkole niezłe otwarcie stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no dobra trochę mnie poniosło ale to dandiego i kamyka wina bo mnie końcówki nerwowe drażnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.10.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 noormrnie strach siem bać je leciutko tylko gilgałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Maluszku nie denerwuj się spokojnie zawsze możesz sobie wyobrazić jak gościa przybijasz gwoździkami do deski kroisz solisz i pieprzem posypujesz jak Cię będzie bardzo denerwował rozwiń sobie taką czarowną wizję przed oczami i od razu uśmiech na buźkę wyskoczy a facet jak spojrzy w Twoje oczy to od razu w dwa dni opóźnienie nadrobi a okolicę widać bo i liści mniej no i po prawej stronie chaszczy brak to i świata więcej piękna wizja ale jak z nim rozmawiam to na słowa: "słuchaj pani" zaczyna we mnie wrzeć i nic nie pomaga, nawet taka piękna wizja. Jego olewactwo jest straszliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no dobra trochę mnie poniosło ale to dandiego i kamyka wina bo mnie końcówki nerwowe drażnią Tak bo (dla niewtajemniczonych) my z Kamykiem siedzimy, mamy takie dwa patyki i tymi patykami wciąż szturchamy Wu w jej nerwowe końcówki... durnowata jakaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Maluszku nie denerwuj się spokojnie zawsze możesz sobie wyobrazić jak gościa przybijasz gwoździkami do deski kroisz solisz i pieprzem posypujesz jak Cię będzie bardzo denerwował rozwiń sobie taką czarowną wizję przed oczami i od razu uśmiech na buźkę wyskoczy a facet jak spojrzy w Twoje oczy to od razu w dwa dni opóźnienie nadrobi a okolicę widać bo i liści mniej no i po prawej stronie chaszczy brak to i świata więcej piękna wizja ale jak z nim rozmawiam to na słowa: "słuchaj pani" zaczyna we mnie wrzeć i nic nie pomaga, nawet taka piękna wizja. Jego olewactwo jest straszliwe wprowadź w życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no dobra trochę mnie poniosło ale to dandiego i kamyka wina bo mnie końcówki nerwowe drażnią Tak bo (dla niewtajemniczonych) my z Kamykiem siedzimy, mamy takie dwa patyki i tymi patykami wciąż szturchamy Wu w jej nerwowe końcówki... się uśmialam od razu humorek mi się lekko poprawił :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Wu, chciałbym odważnie donieść, że właśnie Cię używam do przygotowania zajęć z języka obcego dla dorosłych na konwersacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no dandi to sobie nagrabiłes ciągle mnie obraża od zimnokrwistych gadów wyzywa a teraz jeszcze w moją wrodzoną inteligencję watpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wu - wiesz jak to jest: kto się lubi ten się czubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Wu, chciałbym odważnie donieść, że właśnie Cię używam do przygotowania zajęć z języka obcego dla dorosłych na konwersacje ! niby jak mam to rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wytłumaczę bo Ci się należy... (widzisz jak to jest: człowiekowi się wszystko kojarzy z interetowymi sympatiami) Więc przygotowuję tekst na konwersacje i zadanie dla konwersujących polegać będzie na wybraniu z grupy wyrazów, synonimu do podanego słowa. Wiesz co po angielsku znaczy "Woo" - to jedno ze słów z ćwiczenia które właśnie układam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Maluszku, a zamiast wizji sadystycznych, tak barwnie przedstawionych przez naszą przemiłą Wu, wyobraź sobie tego faceta siedzącego na ... kiblu!! Wierz m, to pomaga w obcowaniu z nadętymi dupkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wytłumaczę bo Ci się należy... (widzisz jak to jest: człowiekowi się wszystko kojarzy z interetowymi sympatiami) Więc przygotowuję tekst na konwersacje i zadanie dla konwersujących polegać będzie na wybraniu z grupy wyrazów, synonimu do podanego słowa. Wiesz co po angielsku znaczy "Woo" - to jedno ze słów z ćwiczenia które właśnie układam? no a które znaczenie tego słowa wybrałes do ćwiczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Właśnie z nim rozmawiałam - byłam bardzo spokojna do czasu jak mi powiedział, że nie przyjedzie bo wczoraj jego ekipa do Danii wyjechała i nie ma jak zrobić roboty. Nie wiem kiedy przyjedzie, czy w ogóle przyjedzie, czy jeszcze zobaczę ewentualnie moje pieniądze - i jak tu cholerka się nie wkurzać chociaż dzisiaj po tej rozmowie mam mniejszego wkurwa niż po wtorkowej - chyba po prostu przewidywałam, że nie przyjedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wytłumaczę bo Ci się należy... (widzisz jak to jest: człowiekowi się wszystko kojarzy z interetowymi sympatiami) Więc przygotowuję tekst na konwersacje i zadanie dla konwersujących polegać będzie na wybraniu z grupy wyrazów, synonimu do podanego słowa. Wiesz co po angielsku znaczy "Woo" - to jedno ze słów z ćwiczenia które właśnie układam? no a które znaczenie tego słowa wybrałes do ćwiczeń A które najbardziej definiuje Ciebie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Właśnie z nim rozmawiałam - byłam bardzo spokojna do czasu jak mi powiedział, że nie przyjedzie bo wczoraj jego ekipa do Danii wyjechała i nie ma jak zrobić roboty. Nie wiem kiedy przyjedzie, czy w ogóle przyjedzie, czy jeszcze zobaczę ewentualnie moje pieniądze - i jak tu cholerka się nie wkurzać chociaż dzisiaj po tej rozmowie mam mniejszego wkurwa niż po wtorkowej - chyba po prostu przewidywałam, że nie przyjedzie. maluszku no niestety takie sytuacje są typowe. ja też zaliczyłam wczoraj wqrwa i nawet obietnica że facet który dał ciała pokryje koszty mi humoru nie poprawiła bo i co z tego jak spieprzone i tylko kłopot z tym. na szczęście ekipe od dachu mam taką że cud mjut i malina. a na podstawie wykrętów mojego wykonawcy dlaczegóż to w danym dniu nie było go na budowie to możnaby ksiażkę napisać. i zaden tam skrypcik tylko tomisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dandi nie odpowiada się pytaniem na pytanie to raz mów kreaturo jakie to dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 woo = set one's cap at someone / footsie / come onto (oczywiście jeżeli chodzi o Ciebie. Inne znaczenia póki co mnie nie interesują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts