nitubaga 14.12.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 .... to kiepsko Ci idzie z tym leżeniem popraw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nitula przed świętami Ty mówisz o leżeniu wreszcie mam czas tą moją stajenkę trochę lepiej ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.12.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ... e nie przesadzaj.. do śwsiąt 10 dni jak sobie dziś polezysz to i tak zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 sie ma Nituś, to w końcu masz labę i możesz się na łóżeczku wyciągnąć A ty Wusia nie szalej ze sprzątaniem, bo nie wypoczniesz na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 tak dzisiaj sobie poleżę jutro też mnie skusi i obudzę się w Wigilię Lidzia a to normalne mnie już dawno ze słownika pojęć wypadło odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.12.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dobry wieczór, owocnej pracy życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.12.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Wusiaczku a Ty pamietasz ze masz pokazac zdjecie Piotrusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzięki DPS-ia oprałam co nieco a jutro dalej prać będę Anusia pamiętam tylko chyba Mu na śpiąco fotkę trzasnę bo tak to w locie nie idzie złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Małgoś fajna ta uczennica No, niby tak, ale ja dla niej zrobilam bardzo duzo, wiec sie kobita miala za co odwdzieczac... Futerko z krolika i krotkie, wiec znowu tak duzo nie zaplacila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 I przyjęłaś taki prezent od uczennicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 dzień dobry Małgoś wiesz jak mówią o darowanym koniu ciiiiii DPS-ia to dowód wdzięczności był nie łapówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.12.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Przylazłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 i ja sie przyturlalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 I przyjęłaś taki prezent od uczennicy? Przyjelam, ale ja przeciez nie pracuje w szkole. Ona nota bene tez jest nauczycielka i zawsze od swoich prywatnych uczniow dostaje kupony do Macy's na 300 dolarow, wiec stad taki pomysl jej przyszedl do glowy. Inna mi kiedys szampana wyslala kurierem, bylam w niezlym szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 berek dzisiaj byłam na zakupach świątecznych i nawet jakiś wielkich tłumów w sklepach w ciągu dnia nie było . Jutro następna runda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.12.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ech moze mnie omina zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.12.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a witajcie przyłażące, turlające i cała reszta ja też byłam na zakupach dziecko mamie podrzuciłam bo jak tu prezenty gwiazdkowe z dzieckiem u nogi robić i potem wmawiać że gwiazdka przyniosła no to prezencki kupione jeszcze drobne ubytki w spożywce ale to już na miejscu do uzupełnienia w sumie tylko na jeden dzień dobroci muszę naszykować to sie nie przemęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Boszszsz, ja jeszcze wciąz pojęcia nie mam, co Teściowi kupić. No co roku mam z tym ból głowy. Kurna, może jakąś książkę fajną kupię mu. Małgoś - ja też już nie w szkole, ale nie przyjęłabym niczego poza kwiatkiem czy czekoladkami. Ale co kraj, to obyczaj, tam widać tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Tez mam zawsze z tesciem problem, a odkad przestal czytac to juz w ogole masakra. Wiesz co, ja nie umiem odmawiac prezentow... Co innego lapowka, a co innego jak Ci ktos chce podziekowac za cos... Wtedy ona sie przeprowadzala do Krakowa i dzieki mnie zaoszczedzila sporo kasy, wiec pewnie pomyslala, ze powinna mi sie odwdzieczyc za czas, energie, pomysly itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dzień dobry podobno mam urlop tak to czemu nie śpię od piątej a już po szóstej mnie jakieś obce chłopy dręczą telefonami z drugiej strony więcej zrobię mam dłuższy dzień nie cholera idę zrobić sobie kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts