Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

dandi no bez jaj :o ja to 4 miałam z angielskiego w liceum i powiem Ci że to dość dawno było :wink: i od tego czasu mój kontakt z językiem angielskim ogranicza się do stresowania siostrzenicy jak Jej pracę domową sprawdzam :wink: :D więc bądź cholera łaskaw przełożyć na polski :D :wink:

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ta jasne - gdyby nie Kamyk i jego największy sojusznik zeszłabyć od słodkości i ciucianek a tak... masz trochę pieprzu w tym poziomkowym kisielu :)

Zaczekaj aż zaczniesz budować - wtedy Cię zaczniemy powaznie wspierać - póki co, możesz liczyć tylko na kalumnie i uszczypliwości 8)

aha dobra rozumiem począwszy od teraz z kolegami mężczyznami twarda rozmowa bez słodkości i wyłącznie na tematy budowlane coby mnie znowy ktoś nie podsumował

Nie podsumował tylko docenił finezję stylu pisarskiego, błyskotliwość i w dodatku dostrzegł analogię między nickiem a angielskim słówkiem co jest tylko dowodem, że nawet przygotowując się do pracy mam Wu w głowie. No nikt nie doceni, nikt!! :x

Ty weź ludziom wytłumacz "co poeta miał na myśli" zanim mnie normalnie na stosie spalą :roll:

dobra. Wiadomośc tylko dla tych którym przyszło do głowy palić na stosie Wu (właściwie tu mogę skończyć bo tu się wszyscy zatrzymają w lekturze):

Wu wymyśliła sobie że posądzam ją o niezdrową kokieterię, lizakostwo i cukierkowatość co (jak każdy kto Ją czyta, wie) jest bzdurą ponieważ Wu jako jedna z nielicznych taka nie jest. Jeżeli zacznie płodzić posty pod tytułem : "DZIEWCZYNKI RTOOOOOONKU!!!!!!!!! MAM WSTAWIĆ PŁYTKĘ BEŻOWĄ CZY KAWA Z MLEKIEM POMOCY BO JA SIĘ CHYBA ZABIJĘ" to oberwie. Póki co Wu jest normalna i daj jej Boże tak jak najdłużej.

Dziękuję

Kasieńko jak miło Cię widzieć u siebie :D

pozgrzytało komunikacja werbalna siadła :wink:

odwiedzić tak tak tak :lol: może zapodaj jakie masz wolne terminy i będziemy kombinować :wink: :D już się cieszę na odwiedziny u Ciebie :D

a co Ci dandi napsocił że nie iskrzy :wink:

Wolne terminy to chyba dopiero w listopadzie :roll:

a z dandim, no cóż :roll: tak jakoś wyszło, sama nie wiem why :roll:

w końcu nie wszyscy muszą za mną przepadać

8) :wink: