wu 17.10.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dandi no bez jaj ja to 4 miałam z angielskiego w liceum i powiem Ci że to dość dawno było i od tego czasu mój kontakt z językiem angielskim ogranicza się do stresowania siostrzenicy jak Jej pracę domową sprawdzam więc bądź cholera łaskaw przełożyć na polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 kto to przełoży wygrywa uśmiech od Woo (Wu, przepraszam, że się rządzę Twoimi uśmiechami ale jakbym zaproponował swój to wszyscy olaliby konkurs) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ciekawe skąd weźmiesz uśmiech Woo już lepiej sam przetłumacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 a dostane usmiech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 jak przetłumaczysz to pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ... - zmienione bo Wu źle mnie zrozumiała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 To jest coś w stylu przychodząc zdejmuję czapkę, albo cuś, ale ja angielski miałam prywatnie i nie bardzo się do niego przykłądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 woo - zalecać się, podrywać, uwodzić... no zupełnie jak Ty no to mnie podsumował nie rozmawiam od dzisiaj z facetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ta jasne - gdyby nie Kamyk i jego największy sojusznik zeszłabyć od słodkości i ciucianek a tak... masz trochę pieprzu w tym poziomkowym kisielu Zaczekaj aż zaczniesz budować - wtedy Cię zaczniemy powaznie wspierać - póki co, możesz liczyć tylko na kalumnie i uszczypliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 aha dobra rozumiem począwszy od teraz z kolegami mężczyznami twarda rozmowa bez słodkości i wyłącznie na tematy budowlane coby mnie znowy ktoś nie podsumował dandi3 napisał: woo - zalecać się, podrywać, uwodzić... no zupełnie jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 aha dobra rozumiem począwszy od teraz z kolegami mężczyznami twarda rozmowa bez słodkości i wyłącznie na tematy budowlane coby mnie znowy ktoś nie podsumował Nie podsumował tylko docenił finezję stylu pisarskiego, błyskotliwość i w dodatku dostrzegł analogię między nickiem a angielskim słówkiem co jest tylko dowodem, że nawet przygotowując się do pracy mam Wu w głowie. No nikt nie doceni, nikt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 woo - zalecać się, podrywać, uwodzić... no zupełnie jak Ty no cóż dla mnie taka wypowiedź jest podsumowaniem, z którego wynika niestosowność mojego zachowania się, na które byłeś uprzejmy zwrócić mi uwagę obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 mamy już to wyjaśnione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ty weź ludziom wytłumacz "co poeta miał na myśli" zanim mnie normalnie na stosie spalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 17.10.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ty weź ludziom wytłumacz "co poeta miał na myśli" zanim mnie normalnie na stosie spalą dobra. Wiadomośc tylko dla tych którym przyszło do głowy palić na stosie Wu (właściwie tu mogę skończyć bo tu się wszyscy zatrzymają w lekturze): Wu wymyśliła sobie że posądzam ją o niezdrową kokieterię, lizakostwo i cukierkowatość co (jak każdy kto Ją czyta, wie) jest bzdurą ponieważ Wu jako jedna z nielicznych taka nie jest. Jeżeli zacznie płodzić posty pod tytułem : "DZIEWCZYNKI RTOOOOOONKU!!!!!!!!! MAM WSTAWIĆ PŁYTKĘ BEŻOWĄ CZY KAWA Z MLEKIEM POMOCY BO JA SIĘ CHYBA ZABIJĘ" to oberwie. Póki co Wu jest normalna i daj jej Boże tak jak najdłużej. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dobra dandi masz odpuszczone nie wiem czy wziąłeś pod uwagę że żebym oberwała od Ciebie musiałbyś całą Polskę przejechać znaczy bezpieczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Cze Wu Widzę, że jakieś zgrzyt z dandi był To kiedy mnie odwiedzicie?? Znaczy Ty i skaba Dandi ma ciut za daleko jakby, poza tym jakoś nie iskrzy między nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kasieńko jak miło Cię widzieć u siebie pozgrzytało komunikacja werbalna siadła odwiedzić tak tak tak może zapodaj jakie masz wolne terminy i będziemy kombinować już się cieszę na odwiedziny u Ciebie a co Ci dandi napsocił że nie iskrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Kasieńko jak miło Cię widzieć u siebie pozgrzytało komunikacja werbalna siadła odwiedzić tak tak tak może zapodaj jakie masz wolne terminy i będziemy kombinować już się cieszę na odwiedziny u Ciebie a co Ci dandi napsocił że nie iskrzy Wolne terminy to chyba dopiero w listopadzie a z dandim, no cóż tak jakoś wyszło, sama nie wiem why w końcu nie wszyscy muszą za mną przepadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wusiu jak sie nie dogadacie co do terminu to zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts