Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

dzieki Marysiu :D właśnie łazi za mną pomysł że może jednak indukcja :oops: :lol: :lol: :lol:

a ja Tobie życzę samych radosnych chwil płynących z mieszkania w nowym domku i szczęścia dla całej Waszej Rodziny :D

Wusiu bardzo dziękuję za życzenia! :wink:

Podeślę Ci plik z moimi sprzętami, to sobie zobaczysz co ja wybrałam. 8)

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziękuję Kochana bardzo Twoja zmywarka baaaardzo mi się podoba :wink: indukcję znalazłam fajną z Samsunga ma dwa pola wydzielone a całe pół płyty to jedno wielkie ole na którym możesz stawiac w dowolnym miejscu dowolną ilość garów byle się mieściły :lol:

Aniu miała być u nas imprezka z przyjaciółmi, ale mój Małż jest od wczoraj na antybiotyku, a ja rozłożyłam się dzisiaj... :( :( :(

Tak więc wszystko odwołane, bo wszyscy mieli przyjechać z dzieciaczkami i zapewne wyjechaliby chorzy...

Spędzimy pierwszego Sylwestra w domku z naszymi dziewczynkami!

Odbijemy sobie za rok! :wink:

W Nowym Roku życzę przede wszystkim szczęścia i zdrowia! Całą resztę można albo kupić, albo upozorować.

http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/59/5/d/5824.jpg

Aniu to zdrowka zycze :)

troche szkoda, ale przynajmniej nie bedziesz miala jutro duzo sprzatania :D

Dziękuję Aniu!

Żałuję bardzo i strasznie mi smutno, ale cóż - przy dzieciach nie da się wszystkiego zaplanować, tak jak się chce... :roll:

Teraz najważniejsze żebyśmy wyszli na prostą, bo pod koniec roku choróbska nie chcą się od nas odczepić... :roll:

o Maryś to zdrowiejcie szybciutko :D no fajna tylko cena taka sobie :lol:

Dzięki Wusia - bardzo byśmy chcieli i mam nadzieję, że antybiotyk szybko postawi nas na nogi...! :roll:

A z ceną wiesz jak jest - mało kiedy mi się podoba...! :roll: :wink:

Kiedy Nowy Rok nadchodzi

kieliszeczek nie zaszkodzi,

kufel piwa to za mało,

litr szampana by sie zdało.

Trzeba opić wszelkie troski,

by następny ROK był BOSKI!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010r

życzy

Glamcia z rodziną

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/31487837_sylwester.jpg

WSZYSTKIM ZNAJOMYM I NIEZNAJOMYM ŻYCZĘ, BY NADCHODZĄCY WIELKIMI KROKAMI ROK SPEŁNIŁ MARZENIA I OCZEKIWANIA, ŻEBY POZWOLIŁ NA REALIZACJĘ PLANÓW, PRZYNIÓSŁ SAME RADOSNE DNI I NOCE! A PRZEDE WSZYSTKIM ŻYCZĘ WAM ZDROWIA I DOBREGO SAMOPOCZUCIA KAŻDEGO DNIA (nawet, gdy zabawicie się jak ta myszka)!

http://3.bp.blogspot.com/_QgLsPgW4kIk/SvyF9fibGEI/AAAAAAAAJPA/JS6y7p5rxrE/s400/pic_2006-12-17_123910.jpg

Wuśka, czy ja ci zyczyłam Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku? Co? Zebys swój ogródek pielęgnowała, żeby domek Cię cieszył, żeby wszystko pięknie się ukladało, żeby zdrowie zawsze było, kasy nie brakowało, mieszkanie w odpowiednim momencie sprzedało :)

dzień dobry

w Nowym Roku :lol:

Gosiu dziękuję :D

Mycha nie bedę dziękować coby się spełniło :lol: :wink:

Anuś ja wyspana :D zgadnijcie z kim świętowałam początek roku :wink: z moim małym Słoneczkiem uwierzycie że Piotruś jako jedyny dotrwał z mamusią do północy :o przynajmniej było komu buziaka noworocznego dać :lol: :wink: