wu 03.01.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 ja miałam sporo mięska z rosołku grzech wyrzucić zjeść nie bardzo kupiłam gotowe ciasto francuskie moment i paszteciki byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.01.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Przyszlam zagladnac co slychac u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzień dobry a robota mnie przerasta, wczoraj autko miało mordercze plany względem mnie ale dzisiaj świeci słońce, śnieg się iskrzy milionem gwiazdeczek i jakoś staram sie trzymać łebek w pionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dzisiaj dygać nie będę ... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 cze Brazulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 i ja się przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 witaj Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Wusia bezstresowej wykonczeniowki na ten rok Ci zycze Widze ze wiekszosc lasek w tym roku bedzie mieszkalo juz we wlasnych domkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dzięki Kakusku i Tobie niech wszystko sprawnie i szybciutko idzie fachowcy niech bedą solidni a pieniązki niech się mnożą jak króliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 04.01.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Jak bedzie zdrowie to i wszystko powoli sie posklada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witam się w nowym roku Na zdjęcie Piotrusia się nie załapałam, buuuu Będziemy się Wusiu w tym roku dopingować z wykończeniówką I wspierać na duchu, aby nas nie wykończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.01.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nowa fala wykonczonych bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.01.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nowa fala wykonczonych bedzie? śmiej się, śmiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Wusiołku proszę link: http://allegro.pl/item867469395_nowosc_oswietlenie_led_230v_negocjacja_ceny.html Są takie proste, zwykłe, ale nie mają śrubek na froncie. Jeny ile się tego naszukałam u siebie na kompie .Muszę zrobić noworoczne porządki na lapku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 04.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witajcie dziewczynki w Nowym Roczku Wszystkiego dobrego spełnienia marzeń i aby wszystkie z was zrealizowały wszystkie plany co do jednego pewnie w przyszłym roku to juz wszystkie wejdą w dział ogrodów bo domki pokończone będą :)a ja nieustannie szukam ogrodzeń masakra tanie i ładne ładne i trwałe wiem tylko jedno że przęsła chce z profili ala kute żeby pasowało do moich kutych barierek ale na kute to mnie nie stać już zastanawiam sie nad ala klinkier spodkała się któraś z was może realnie z czymś takim ? gotowe słupki i podmurówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Witajcie dziewczynki w Nowym Roczku Wszystkiego dobrego spełnienia marzeń i aby wszystkie z was zrealizowały wszystkie plany co do jednego pewnie w przyszłym roku to juz wszystkie wejdą w dział ogrodów bo domki pokończone będą :)a ja nieustannie szukam ogrodzeń masakra tanie i ładne ładne i trwałe wiem tylko jedno że przęsła chce z profili ala kute żeby pasowało do moich kutych barierek ale na kute to mnie nie stać już zastanawiam sie nad ala klinkier spodkała się któraś z was może realnie z czymś takim ? gotowe słupki i podmurówki niedaleko się domek buduje na działce gdzie stary domek stał - został rozebrany i teraz ogrodzenie zrobili z tej rozbiórkowej cegły miodzio i do tego przęsła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Nowa fala wykonczonych bedzie? śmiej się, śmiej Ja też powiem nie śmiej się..... Ale zawsze możesz uczestniczyć w naszym wykańczaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Kakusku ano aby zdrowie było Lidzia no i co ja mam z Tobą zrobić wołaj jak będziesz to Ci pokażę urwisa a doping i wsparcie na bank potrzebne będzie Małgoś przy następnej wizycie przez kolano i w tyłek masz gwarantowane Mycha bardzo fajniutkie podobują mnie się a Ty ile będziesz ich zamawiać Aguleczka z takich gotowych klinkieropodobnych zobacz sobie tu http://ogrodzenia.drewbet.pl/index.php?go=ogrodzenia-lupane cze Gosiak Arnika nie niech Małgoś nie będzie taka radosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.01.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a tak na boku idę sobie żyły otworzyć przez robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a tak na boku idę sobie żyły otworzyć przez robotę łaj????????? mnie nie przebijesz mialam wakat na 2 pielegniarki bo otieramy nowa klinike, dodatkowo 2 poszly na zwolnienie bo sa w ciazy, a dzis nastepna rzucila wypowiedzeniem no i szukam 5 pielegniarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts