kaśka maciej 17.10.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wusiu jak sie nie dogadacie co do terminu to zapraszam do siebie w sumie to ja mieszkam, że tak powiem po środku no i ja juz mieszkam w sumie to co?? listopad, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Co tu się dzieje????? Biją się????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Co tu się dzieje????? Biją się?????jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.10.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Co tu się dzieje????? Biją się?????jeszcze nie No to kiedy???? Jakaś sensacyjka by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Co tu się dzieje????? Biją się?????jeszcze nie No to kiedy???? Jakaś sensacyjka by się przydała nooo, np bitwa w kisielu, tylko kto się odważy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 kasia jak Ty wchodzisz to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 dobry wieczór Kasia w sumie listopad już tuż tuż eflko dziękujem za zaproszenie nie omieszkam skorzystać a teraz matematyka - jutro fryzjer pół dnia z głowy albo wiecej - w niedzielę trzeba jechać po teściową bo na wesele musi jechać coby potem w nocy Piotrusia pilnować - to z głowy - jak od czwartku zaczniemy odprawować wesele brata mojego to trudno przewidzieć kiedy skończymy - znaczy przyszły weekend niepewny - z tego co pamiętam efilka jedzie do Wrocławia - następny weekend to już Wszystkich Świętych o to jak by nie liczył możemy się odwiedzać z początkiem listopada efilko to ja mam niecny plan Kasia słusznie podnosi że już mieszka zdjęć nie daje biorąc nas na przetrzymanie to my się dogadamy Skabę jeszcze zwerbujemy i zrobimy Kasi zbiorowy nalot i wyoglądamy na żywo a potem będziemy sukcesywnie wymieniać osoby napadane ( czytaj potem ja, potem Ty lub odwrotnie ) i do Świąt Bożego Narodzenia mamy zapewnione doborowe towarzystwo i jeszcze z naszą słodką Anią się spotkamy żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 plan mi odpowiada tylko jest jakieś ale: 1. kasia zrobiła psikusa i zamieściła zdjęcia 2. nie chce sie wpraszać a mnie zaproszenie nie dotyczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.10.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wusiu jak sie nie dogadacie co do terminu to zapraszam do siebie w sumie to ja mieszkam, że tak powiem po środku no i ja juz mieszkam w sumie to co?? listopad, nie??? eeeeee mnie to wygląda na zaproszenie to nie psikus to okrucieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzien dobryWusia a pokazesz fotki jak wrocisz od fryzjera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dzień dobry nie pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.10.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 a czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.10.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 bo muszę to dopiero przetrawić w wersji oryginalnej wyczesanej przez fryzjera wyglądam jak pierdolnięta Kleopatra jak się trochę pokopałam jest znacznie lepiej a jak jutro wyszoruję łebek i uczeszę po swojemu to już powinno być całkiem dobrze to pewnie trzasnę jakąś fotkę cobyś mnie poznała jak się zobaczymy bo teraz jezdem no jaka jezdem brunetka jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no to ja czekamtup tup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 to ja tez poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja tez czekam!! ja też!! aczkolwiek trochę mi żal, że nie widział wu w wersji "pierdolnieta Kleopatra"... moja wyobraźnia działa ja sie na zbiorowy nalot u kasi pisze jak najbardziej!! póki co zajęty mam tylko weekend od 8-11.11.. ale tym sposobem dosmy chyba do drugiej połowy listopada doszły... czy zatem mam rezerwować 15sty lub 16sty? co wy na to?? efilko ciebie też bym ujrzec rada była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 plan mi odpowiada tylko jest jakieś ale: 1. kasia zrobiła psikusa i zamieściła zdjęcia 2. nie chce sie wpraszać a mnie zaproszenie nie dotyczyło efilka se jaj nie rób jak tylko będę miała rozpiskę dyżurów małża na listopad to dam cynk kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja to tam z partyzanta przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 dobry wieczór zdjęć niet bo mi nikt zrobić nie chciał małż niby stwierdził że fajnie a uwiecznić nie chciał chyba powinnam się podejrzliwa zrobić Anula Ty pewnie prędzej na żywca obejrzysz Kasia czekamy na rozpiskę kamyk a Ty gdzie się wybierasz partyzantkę uprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ja to tam z partyzanta przyjadę kamyk no ja cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts