Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór

Kasia w sumie listopad już tuż tuż :D

eflko dziękujem za zaproszenie nie omieszkam skorzystać :D

a teraz matematyka :roll:

- jutro fryzjer pół dnia z głowy albo wiecej :roll:

- w niedzielę trzeba jechać po teściową bo na wesele musi jechać coby potem w nocy Piotrusia pilnować - to z głowy

- jak od czwartku zaczniemy odprawować wesele brata mojego to trudno przewidzieć kiedy skończymy :wink: - znaczy przyszły weekend niepewny - z tego co pamiętam efilka jedzie do Wrocławia :D

- następny weekend to już Wszystkich Świętych :(

o to jak by nie liczył możemy się odwiedzać z początkiem listopada :o

efilko to ja mam niecny plan :lol: :D :wink: Kasia słusznie podnosi że już mieszka zdjęć nie daje biorąc nas na przetrzymanie to my się dogadamy Skabę jeszcze zwerbujemy i zrobimy Kasi zbiorowy nalot i wyoglądamy na żywo :wink: :D a potem będziemy sukcesywnie wymieniać osoby napadane ( czytaj potem ja, potem Ty lub odwrotnie :wink: :D ) i do Świąt Bożego Narodzenia mamy zapewnione doborowe towarzystwo i jeszcze z naszą słodką Anią się spotkamy żyć nie umierać :D :lol:

bo muszę to dopiero przetrawić :lol: :D :wink:

w wersji oryginalnej wyczesanej przez fryzjera wyglądam jak pierdolnięta Kleopatra :lol: :D jak się trochę pokopałam jest znacznie lepiej

a jak jutro wyszoruję łebek i uczeszę po swojemu to już powinno być całkiem dobrze to pewnie trzasnę jakąś fotkę cobyś mnie poznała jak się zobaczymy bo teraz jezdem no jaka jezdem brunetka jezdem :lol: :D :wink:

ja tez czekam!! ja też!! aczkolwiek trochę mi żal, że nie widział wu w wersji "pierdolnieta Kleopatra"... moja wyobraźnia działa :lol: :lol: :lol:

ja sie na zbiorowy nalot u kasi pisze jak najbardziej!! póki co zajęty mam tylko weekend od 8-11.11.. ale tym sposobem dosmy chyba do drugiej połowy listopada doszły... czy zatem mam rezerwować 15sty lub 16sty? co wy na to??

efilko ciebie też bym ujrzec rada była :D

plan mi odpowiada 8)

tylko jest jakieś ale:

1. kasia zrobiła psikusa i zamieściła zdjęcia

2. nie chce sie wpraszać a mnie zaproszenie nie dotyczyło :oops:

efilka :evil: se jaj nie rób :evil:

jak tylko będę miała rozpiskę dyżurów małża na listopad to dam cynk kiedy

dobry wieczór

zdjęć niet bo mi nikt zrobić nie chciał :roll: małż niby stwierdził że fajnie a uwiecznić nie chciał chyba powinnam się podejrzliwa zrobić 8) :-?

Anula Ty pewnie prędzej na żywca obejrzysz :D :wink:

Kasia czekamy na rozpiskę :D

kamyk a Ty gdzie się wybierasz partyzantkę uprawiać :o