wu 06.01.2010 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a jakby mnie walec przejechał coś tak nie bardzo aż mnie się rodzony wujek dzisiaj przyglądnął i stwierdził coś co mnie z lekka zaniepokoiło no cóż trzeba to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.01.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wuśka, ale napięcie zbudowałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 czesc Wusia czesc Arniczko, torby nie spakowane, jutro ide do szkoly rodzenia to powiedza co trzeba wziac chociaz mam liste i codziennie cos odhaczam, dzis kupilam masc na bolace brodawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Wiesz może zmęczona jesteś, albo zaciążona? tyle tego wolnego było Kiedyś z koleżanką rozmawiałam o budowie domu (oni kupili gotowy, wykończony w górach, bez całych ceregieli budowania, urządzania ogrodu, trawy, tylko wejść i mieszkać, ewentualnie ściany pomalować i łóżko wstawić...),mówiła mi, że jej szwagierka bardzo postarzała się przez rok budowy domu..... Zrobiła mi zdjęcie jak wtedy wyglądałam przed budową domu, a potem po wybudowaniu zrobimy drugie zdjęcie.... Ciekawe jak będzie?.... ni i fryzurkę zmieniłam z średnio długich na krótsze... Mnie się podoba, mężowi nie, bo woli długie.... Może i zmęczone jesteśmy... Mnie bardzo był potrzebny wyjazd z młodym... oj jak dobrze mi było, tylko krótko i niestety z komórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 a jakby mnie walec przejechał coś tak nie bardzo aż mnie się rodzony wujek dzisiaj przyglądnął i stwierdził coś co mnie z lekka zaniepokoiło no cóż trzeba to przemyśleć zafunduj sobie masaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 czesc Wusia czesc Arniczko, torby nie spakowane, jutro ide do szkoly rodzenia to powiedza co trzeba wziac chociaz mam liste i codziennie cos odhaczam, dzis kupilam masc na bolace brodawki W klinice dali nam taką robioną brązową... skuteczna bardzo była. A co kupiłaś? Torby pakuj i to proszę szybko. Najwyżej uzupełnisz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Arnika z tego co pamietam coby zaciążyć trzeba seks uprawiać Aniu kiedy cholera nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 kupilam maltan polecila mi kolezanka, Arniczko prosze nie strasz Wusia To wez dzien urlopu i polez sobie w wannie z babelkami, nie mow rodzinie ze nie idziesz do pracy, zrob sobie piling, wlacz fajna muzyczke i odpocznij od codziennosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Arnika z tego co pamietam coby zaciążyć trzeba seks uprawiać Aniu kiedy cholera nie mam kiedy Podczas seksu... nieważne z kim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ania a kto mnie w tą wannę dmuchał będzie żeby bąbelki były i jakoś dziwnie wiem że taka jednorazowa kąpiel to nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 kupilam maltan polecila mi kolezanka, Arniczko prosze nie strasz Wusia To wez dzien urlopu i polez sobie w wannie z babelkami, nie mow rodzinie ze nie idziesz do pracy, zrob sobie piling, wlacz fajna muzyczke i odpocznij od codziennosci Ja nie straszę, tylko chcę dobrze. Bo lepiej być przygotowanym , a nie latać jak z pieprzem i połowę rzeczy nie zabrać. A na faceta liczyć nie zawsze możesz. No ale masz rodziców i mamę! a ona na pewno Ci pomoże. Ja już nie miałam rodziców i przede wszystkim mamy, więc musiałam zadbać sama o siebie. A po urodzeniu drugiego dziecka, jak przywiózł mnie mąż ze szpitala, to musiałam zrobić zakupy i obiad dla nas + starszego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Ania a kto mnie w tą wannę dmuchał będzie żeby bąbelki były i jakoś dziwnie wiem że taka jednorazowa kąpiel to nie wystarczy Wusia ja mam ozonowe bąbelki, tylko wanny teraz nie mam Ja nie lubię pryszniców A dzisiaj oglądałam super kafle...... Muszę się już chyba zdecydować co i jak w łazience, bo za niedługo hydraulikę będziemy robić... Quźwa... i znowu wiem, że nic nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Arnika a ja mam wannę ale nie mam bąbelków do niej jakie te płyteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ja tez mam na razie tylko prysznic i nigdy nie lbilam prysznicow, ale przywyklam i nawet z deszczownica nie jest tak zle, polecam deszczownice! \ Wusia no to nie wiem co Ci poradzic... Arniko od jutra zaczne sie pakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Anuś ano poradzić niewiele się da może samo minie a może nie marzy mi się sanatorium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Anuś ano poradzić niewiele się da może samo minie a może nie marzy mi się sanatorium zalatwwniosek i za parenascie miesiecy urlopik gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 żebym jeszcze miała czas iść do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 No spakuj się Aniu, spakuj I wszystkiego dobrego życzę. I jeszcze tak z miesiąc polataj, po domku Płytki ładne ale nie wiem jak się nazywają... ale są chyba Hiszpańskie... i taki jasny beżyk i ciemniejszy... i ten ciemniejszy jest też z pół płytki wypukły... takie niby nic... ale zajebiście wyglądało to.... I kabiny ładne były... takie duże.... I nie wiem czy z brodzikiem zrobić, czy odpływ w płytkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ja mam odplyw i sobie chwale ze wzgledow estetycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.01.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 ja będę mieć odpływ w płytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts