Arnika 08.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No to już jakiś postęp.A położna ma racje... Piersi jeszcze urosną. I wybierz taki miękki, żeby nic nie obcierał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Anuś te rzeczy na wypadek W to jakby przeprać trzeba może ja to w ramach śniadania mogę iść co najwyżej po kanapkę do torebki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a w kwestii stanika do karmienia to powiem że zwłaszcza w domu nie ma nic lepszego jak top bawełniany z szeroką gumą pod biustem nie dość że luźno nic nie gniecie to jeszcze spokojnie mozna tam pieluchę tetrową zapakować co jest szczególnie przydatne przy dużej ilości pokarmu bo każde zapłakanie dziecka kończy się potopem i wkładki laktacyjne w tym momencie o kant doopy potłuc mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No ja tez kupowalam te sportowe topy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Pani polozna poleca topy dla malych biustow dla duzych i srednich koniecznie staniki miekkie bawelniane i koniecznie z domieszka lajkry (zeby dobrze trzymaly i nie bylo zastojow) teraz to ja bede najmadrzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No skoro pani polozna polecala to nie ma co dyskutowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Anuś te rzeczy na wypadek W to jakby przeprać trzeba może ja to w ramach śniadania mogę iść co najwyżej po kanapkę do torebki sa wyprane i popakowane w osobne woreczki, na kazdy dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 to tez za rada poloznej? a te rzeczy w woreczkach to dla ciebie czy dziecka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No skoro pani polozna polecala to nie ma co dyskutowac no to taki autorytet dla mnie teraz jak pani w rzedszkolu dla dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ania powiem Ci tak położna wie swoje a ja wiem swoje cycków to ja też wielkości A nie mam a raczej dalej niż A i własnie jak założyłam biustonosz niby miękki bawełniany do karmienia i wszystko to mnie tak cycki bolały że mało po ścianach z radości nie chodziłam zwłaszcza początkowo czyli jakieś 5 miesięcy zanim do roboty nie poszłam gdzie trza sie ubrać było ale wtedy to już wszystko było unormowane a i tak latałam co chwila się poddoić a w takim topku było luźno nie gniotło jak coś swobodny wypływ był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 [ latałam co chwila się poddoić dobrze, że tu nie ma facetów a z tymi wkładkami laktacyjnymi to prawda... niestety Jamiałam baaardzo dużo mleka i nie wiedziałam czy się z tego cieszyć czy płakać. Do karmienie tetra obowiązkowo, a na codzień po domku wrzucałam takie duże, grube belle pocięte na kawałki... bo tylko to wytrzymywało jak płakało dziecko z nudów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 to tez za rada poloznej? a te rzeczy w woreczkach to dla ciebie czy dziecka?? to sama wymyslilam sa to ciuszki dla Helenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A tak z ciekawosci ile dalas spioszkow czy body do takiego woreczka na jeden dzien?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 A tak z ciekawosci ile dalas spioszkow czy body do takiego woreczka na jeden dzien?? na 3 przebrania. malo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moze byc malo Choc na poczatku nie jest tak zle potem co jedzenie to kupa i to czasami jak sie obsrajtalo po pachy to nie wiedzialam jak sie za brac za przebieranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moze byc malo Choc na poczatku nie jest tak zle potem co jedzenie to kupa i to czasami jak sie obsrajtalo po pachy to nie wiedzialam jak sie za brac za przebieranie znam to.. i bokiem śpioszków wylatywało a jak śmierdoliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wiecie ja chyba podziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.01.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Teraz to troche za pozno na dziekowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 wiecie ja chyba podziekuje co się martwisz... węczysz Helenkę Dejwowi i niech kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.01.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 a Wasi panowie przebierali dzieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts