mikopiko 08.01.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Moze byc malo Choc na poczatku nie jest tak zle potem co jedzenie to kupa i to czasami jak sie obsrajtalo po pachy to nie wiedzialam jak sie za brac za przebieranie Zachecilas mnie do macierzynstwa jak malo kto. moje dzieci nigdy się tak nie sfajdoliły ale mój chrześniak już tak pamiętam jak dziś a miałam wtedy chyba z 16 lat a był w kombinezonie ...no i wyobraźcie sobie normalnie przy szyi wychodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.01.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Chciałam się tylko przywitać ale tutaj takie dziwne tematy, że może nie wypada Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 dzięki Beciu i wzajemnie jak się tak sfjadoli to fakt wydłubać z ubrania pod kran i wymyć jedyna opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.01.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 jak się tak sfjadoli to fakt wydłubać z ubrania pod kran i wymyć jedyna opcja Myślałam, że to do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.01.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 aale nie no skąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 cze kawe przyniesłam http://przepisy.net/img/przepis/4007/kawa-po-irlandzku-1_977_7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 09.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 bry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 dzień dobry Kochani Anusia tylko jedź ostrożnie bo bleee na drogach Gocha dobrze że mi przypomiałaś o kawie jak tam chorowitku witaj Kamolku u nas dzisiaj świat z lodu jak żyję lat ładnych parę takiego cuda nie widziałam samochody pokryte jednolitą warstwą lodu pół centymetra grubą ale to wyglądało tak jakby ktoś z góry równiutko polewał i marzło, śnieg to jak doskonale ubita piana na bezy, biała gładka i lśniąca z dodatkiem lukru no i lód wszędzie a z góry deszcz zapierdziela aż miło i wieje jakby się kto powiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 dzień dobry Kochani Anusia tylko jedź ostrożnie bo bleee na drogach Gocha dobrze że mi przypomiałaś o kawie jak tam chorowitku witaj Kamolku u nas dzisiaj świat z lodu jak żyję lat ładnych parę takiego cuda nie widziałam samochody pokryte jednolitą warstwą lodu pół centymetra grubą ale to wyglądało tak jakby ktoś z góry równiutko polewał i marzło, śnieg to jak doskonale ubita piana na bezy, biała gładka i lśniąca z dodatkiem lukru no i lód wszędzie a z góry deszcz zapierdziela aż miło i wieje jakby się kto powiesił Proszę jeździć ostrożnie. Lód na drogach. Moje autko skasowane przez nieostrożnego kierowce!!!!! Jestem wściekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A ja sobie autobusami jezdze i zadna slizgawica mi nie straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 A ja sobie autobusami jezdze i zadna slizgawica mi nie straszna. Małgoś ja nie mam jak jeździć autobusem, bo bym nic nigdzie nie załatwiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Arniczko wiem jak jest na drodze bo od przed siódmą rano się bujam ale ze skrobaniem szybsza byłam może to kwestia podniesionego ciśnienia jak zobaczyłam co jest na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Albo wielkości szyby i wielkości auta Męża szyby nie mogłam dostać i jest taaaaka duża, nie mogłam dać sobie rady. A adrenaliny uwierz mi miałam dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.01.2010 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 no fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wusia szukasz grzejników niskich na 30 cm?...Zajrzyj tutaj: http://www.allegro.pl/item867936178_grzejnik_grzejniki_eca_c_22_30x160_10_lat_gwarancj.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.01.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dzień doberek, właśnie udało mi się spod zasp na podwórku wygrzebać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.01.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 dzień dobry ... czy ja mogę tu się wbić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dzień doberek, właśnie udało mi się spod zasp na podwórku wygrzebać! Depsia to się nigdzie dzisiaj lepiej jak nie musisz nie wybieraj. Na drogach tych szczególnie bocznych jest tragicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Arnika jak to auto skasowane? ja jakos sie doslizgalam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts