wu 10.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 ee Brazula nie o okna chodziło ale o widoki z okien jak mi się ktoś obok pobuduje to mogą zniknąć nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 11.01.2010 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Cześć Wutrzaku! No tutaj u ciebie to się dzieje!!!... Trzeba by chyba cały czas on line być, żeby nadążyć Pobieżnie przejrzałem i widzę, że sporo straciłem: najpierw świąteczne obżarstwo, później jakaś czernina była przyrządzana, poród chyba już też jakiś się odbył (a może nawet kilka ?), dzieci odkarmione i odchowane..., a w między czasie jeszcze łazienki urządziłyście... No ale, że przegapiłem takie fascynujące momenty jak wybór maści na bolące brodawki i wymiana doświadczeń nt. możliwych miejsc ewakuacji kupek ze "sfajdolonego" lub "obsrajtanego" bobaska, to sobie normalnie nie daruję... ...aaaa, no i dzięki, Arnika, za poradę farmaceutyczną. Wcześniej słyszałem, że wiagra ma działanie wyprostne i usztywniające i dlatego na krzywy kręgosłup zażywać można (a podobno w związku z tym, bardzo skutecznie również staruszków uspokaja). Ale skoro mówisz, że babcie na j...e biorą, to pewnie też ogólnie przeciwbólowo działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 dzień dobry no witaj Człowieku Śniegu jak dowaliło toś sie i Ty objawił no wiesz u mnie to wszystko takie wiesz komenty o wszystkim i o budowaniu czasem też mam nadzieję że wieści dobre i samopoczucie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ale nas podumowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 no nie Anusia widzę że wreszcie ciutka rozsądku z Ciebie wylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 I źle zrozumiał kawał To już nie wolno plotkować o porodach i karmieniu.......... Ania a TY już spakowana jesteś? Bo nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Arniko no kiedy dobrze zrozumiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Masz racje..... Przepraszam.... Ja chyba jeszcze śpię....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 jak to jeszcze śpisz ja nie śpię od 5,45 ale łooooooooo jakbym jeszcze pospała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No ja już dwie kawy wypiłam... Dzieci do szkoły wyprawiłam, męża do pracy... , ZUS zapłaciłam... ,Tysiąc telefonów zrobiłam... Ale ciśnienie mam niskie i jakoś tak nie dochodzi do mnie wszystko... Jakbym spała... Już dostaję wku..wu, bo będę zmuszona jeździć tramwajem i autobusami dzisiaj... A ja nawet nie wiem po ile są bilety.... I jakie autobusy gdzie jeżdżą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Arniko to i tak ciesz się ze możesz sie przemieszczać autobusem czy tramwajem bo ode mnie to z biedą do centrum raz na godzinę albo na 1,5 autobus jedzie chłop do roboty autobusem to z 3 przesiadkami by jechać musiał ja z dzieckiem do mamy z 2 a do roboty to już chyba z powrotem na piechotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wusia to na dzisiaj narty nam zostają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 nie no dobrze że wczoraj lód obdarłam to dzisiaj tylko trochę przymarzniętego śniegu na szybach było tak na 3 minutki szybkiego skrobania jeszcze tylko mąż za osiołka porobił i popchał samochodzik bo śnieg pod tylnymi kołami kupkę nasypał i biedne auteczko nie mogło się wydrapać na nia bo do przodu nie było gdzie bujnąć bo skarpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.01.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 doberek u nas też zima poszalała ale po Warszawie jeździ się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.01.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 I źle zrozumiał kawał To już nie wolno plotkować o porodach i karmieniu.......... Ania a TY już spakowana jesteś? Bo nie wiem.... jeszcze nie na razie w szufladzie przygotowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Arnika ciiiiiiii bo nam się Ania zestresuje łoooooooo jak mi się nie chce robić ale już wiem co zrobię w sobotę wielką michę chrustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.01.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.01.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ja tlko na chwilkę, przywitać się przyszłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.01.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Arniko o co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts