wu 19.10.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Kasieńko no pięknie zaczęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 do Was porządek zaprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 do Was porządek zaprowadzić a mógłbyś tak bliżej sprecyzować o kim mówisz "Was" i o jaki porządek Co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 taaaaa zaraz wszystko chciałabyś wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no a jak inaczej jakiś pseudopartyzant najazdem grozi to muszem wiedzieć czy już się okopywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no a jak inaczej jakiś pseudopartyzant najazdem grozi to muszem wiedzieć czy już się okopywać nic to nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 aha znaczy trza siem zbroić i nie otwierać drzwi nieznajmomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 nieznajomym tak partyzantom nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 aha znaczy trza siem zbroić i nie otwierać drzwi nieznajmomym wu, no ja myślę, ze naszemu nieodpartemu urokowi osobistemu (ekhm) nikt się nie oprze ( jeśli o mnie chodzi to oparł się dandi, no ale to jest jego strata ) niech więc najeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no wiesz kto Cię cholera wie czy pojawisz sięj ako nieznajomy czy jako partyzant a najbardziej prawdopodobne że jako nieznajomy patryzant w każdym razie męciznom drzwi nie otwieram od dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 WU dzięki za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 aha znaczy trza siem zbroić i nie otwierać drzwi nieznajmomym wu, no ja myślę, ze naszemu nieodpartemu urokowi osobistemu (ekhm) nikt się nie oprze ( jeśli o mnie chodzi to oparł się dandi, no ale to jest jego strata ) niech więc najeżdża no ba Kasia my to sam urok mojemu to się nawet dandi jak widać nie oparł ale mi sie za to w poniedziałek dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 WU dzięki za wskazówki kobietom w takim razie też nie i w ogóle nikomu poza przemiłymi osobiście mi znanymi osobami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 jejuuu najazdem grożą!! wu w azie czego - daj znać! przybędę z odsieczą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 WU dzięki za wskazówki kobietom w takim razie też nie i w ogóle nikomu poza przemiłymi osobiście mi znanymi osobami znaczy pozostaje siłą"brać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 WU dzięki za wskazówki kobietom w takim razie też nie i w ogóle nikomu poza przemiłymi osobiście mi znanymi osobami znaczy pozostaje siłą"brać" zacytowałam coby w razie czego dowód mieć co przemocą grożą Skabusia wychodzi na to ci sieszykować z odsieczą musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 no ba Kasia my to sam urok mojemu to się nawet dandi jak widać nie oparł ale mi sie za to w poniedziałek dostanie no Ty na pewno tak ja jak widzisz nie każdego rzucam na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 wu nic się nie martw!! będę spała w zbroi i z mieczem przy boku! krzyknij, a przybędę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 19.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 WU dzięki za wskazówki kobietom w takim razie też nie i w ogóle nikomu poza przemiłymi osobiście mi znanymi osobami znaczy pozostaje siłą"brać" zacytowałam coby w razie czego dowód mieć co przemocą grożą Skabusia wychodzi na to ci sieszykować z odsieczą musisz no ładnie ,ale zanim odsiecz i wogóle to będzie po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.10.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 nie przejmuj się Kasia Ty masz klase a ja łobuz jestem i to pewnie dlatego ja tam sięTwojemu urokowi nie oparłam Skabusia daj spokój ze zbroją nie wyśpisz się i zanim sie dźwigniesz to może faktycznie być po sprawie jak kolega kamyk łaskaw był zauważyc poproszę małża coby nam po poręcznej pałeczce wytoczył będzie skuteczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts