Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Arnika ciiiiiiii bo nam się Ania zestresuje

łoooooooo jak mi się nie chce robić ale już wiem co zrobię w sobotę :wink: 8) :lol: :lol: :lol:

wielką michę chrustu :lol: :lol: :lol:

O sobotę?

Ale ja ślepa jestem :oops:

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kochana ja się niby od Nowego Roku miałam odchudzać ale no sory karnawał mamy chociaż raz się muszę nawtryniac takiego cieniutkiego, chrupiącego i kruchutkiego chrustu z dużą ilością cukru pudru :lol: :lol: :lol:

w tłusty czwartek nażrę się pączków :lol: :lol: :lol: na faworki czyli chruścik mam świetny babciowy przepis wychodzą idealne cieniutkie i chrupiące że potrafią sie pod własnym ciężarem łamać ale ja takie uwielbiam :lol:

wrzucę wieczorkiem bo musze od mamy wziąć bo tam został mój kajecik z przepisami :roll:

ale od razu mówię z jednej porcji to tak maks dla dwóch osób jak wiecej to minimum dwie porcje trzeba zrobić a przewaznie robiliśmy z trzech żeby wszystkim starczyło :lol: :lol: :lol:

a ja lubie faworki z takiego półkruchego ciasta.Kieeedys moja mama miała klika przepisów chrust w różnych wersjach i wypróbowałam jedną tylko do dziś nie wiem, która to była :roll:
A moja mama zrobila ostatnio takie smieszne pierogi z ciasta z sera i ziemniakow. Pyszne byly. :D

ruskie? :roll:

zna siem człowiek trochę na kuchni :wink:

A moja mama zrobila ostatnio takie smieszne pierogi z ciasta z sera i ziemniakow. Pyszne byly. :D

ruskie? :roll:

zna siem człowiek trochę na kuchni :wink:

Nieeee, ciasto bylo z sera i ziemniakow + cukier, a nadzienie z dzemu. I to sie pieklo. 8)

ta jak zgadłem to już i dzem siem znalazł :-?

No sorki, ale od poczatku mialam na mysli ciasto a nie farsz. :lol: :lol: :lol: Jak w koncu doope do mnie ruszysz to sprobujesz. :wink: Pychotka. 8)

dobra Małgoś to ja poczekam :lol:

przepis na faworki będzie pewnie jutro jako że od dłuższego czasu u rodzicielki remont kuchni i jak usłyszała o przepisie to zbladła i rozpoczęła poszukiwania :-?