78mysz 12.01.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wuśka gadaj ile styropianu planujesz na elewacje i jak duże te okna i jaki wysoki masz sufit w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Arniko, dziękuję Wusiu http://forumogrodnicze.info/images/smiles/Smiles244.gif Jeszcze szukam... Na razie nie dziękuj. Proszę o podanie hasła ... i nr sms... Ten internet wszystko gdzieś gubi... , albo ja nic nigdy nie umiem znaleźć Ale czytałam gdzieś, słowo daję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Arniko, dziękuję Wusiu http://forumogrodnicze.info/images/smiles/Smiles244.gif Jeszcze szukam... Na razie nie dziękuj. Proszę o podanie hasła ... i nr sms... Ten internet wszystko gdzieś gubi... , albo ja nic nigdy nie umiem znaleźć Ale czytałam gdzieś, słowo daję.... u mnie czytałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Arniko, za komplement dziękowałam, nie głosa w moim wątku jest link i w ogrodach Małgosia wątek założyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 a.. u Mysi jeszcze nie byłam, nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wuśka gadaj ile styropianu planujesz na elewacje i jak duże te okna i jaki wysoki masz sufit w salonie Juz czytałam Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.01.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Myszko 15 cm styropka będzie dane te okna to wykusz wystajacy z bryły o kierunku zachód lekko północ więc kierunek ulubiony przez wiatry okna w sumie są trzy jedno to drzwi balkonowe 90 x 235 i dwa razy 90 x 180 sufit wedle planu 2,62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Myszko 15 cm styropka będzie dane te okna to wykusz wystajacy z bryły o kierunku zachód lekko północ więc kierunek ulubiony przez wiatry okna w sumie są trzy jedno to drzwi balkonowe 90 x 235 i dwa razy 90 x 180 sufit wedle planu 2,62 Uważam ze to lekka przesada, ale jak nalegasz na ten tyłeczek to sie nie kryguj ino czy parapet ci wyjdzie taki szeroki jak chcesz, bo mój do siedzenia to jednak nie bedzie taki szeroki jakem chciała, ze względu na to ze wystawałby znacząco i możnaby się o niego zahaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 13.01.2010 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Cześć Wusia! Buziaki nocne zostawiam...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzień dobry Mycha kurcze parapety już zrobione są ale ich nie przymierzałam do okna ale tyłek to mi się chyba zmieści na nim najwyżej połowa będzie zwisać cześć Maryś jak się nie pokrzyczy na Cię to się znaleźć nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wusia musimy się więc odchudzać Ja już poczyniłam pierwsze kroki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Arnika ja też zaplanowałam faworki na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Matko, a Wy znowu o odchudzaniu Wuśka, takie niskie parapety to ekstra są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Brazus no ja w ramach odchudzania faworki robić będę fajne są ale jak widac mają wadę w postaci ceny grzejnika jak chcesz miec pod nimi grzejnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Brazus no ja w ramach odchudzania faworki robić będę fajne są ale jak widac mają wadę w postaci ceny grzejnika jak chcesz miec pod nimi grzejnik no właśnie ja też żałuję, że zrobiłam okna do ziemi, wolałabym teraz takie niskie parapety, bo mam podłogówkę w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jak mija dzionek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Magi ja nie zrobiłam do ziemi bo taras nie jest pod wszystkimi oknami i miałabym obawy że mi ktoś drzwi balkonowe otworzy i wyjdzie tam gdzie tarasu nie ma i japę rozbije a takich barierek tylko dla osłony nie chciałam dawać Ania a nic nie powiem bo by mnie zbanowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 dzień dobry Mycha kurcze parapety już zrobione są ale ich nie przymierzałam do okna ale tyłek to mi się chyba zmieści na nim najwyżej połowa będzie zwisać cześć Maryś jak się nie pokrzyczy na Cię to się znaleźć nie możesz Jestem niezmiernie ciekawa jaką głębokość mają owe parapety.Może bede musiała coś sobie przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.01.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Brazus no ja w ramach odchudzania faworki robić będę fajne są ale jak widac mają wadę w postaci ceny grzejnika jak chcesz miec pod nimi grzejnik Wusia moje okno z niskim parapetem ma wymiary 180x190, chyba tez nie jest małe ...no dobra, juz nic więcej nie mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.01.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mysza muszę małża przesłuchać ale jakieś kosmicznie szerokie nie są bo mają wszyskie jeden wymiar coś 26 czy 27 cm o ile mnie pamięcia nie myli ale się upewnię no ja wiem ale jakoś tak wszędzie drą japki że przeszklenia powinny być podgrzewane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts