Nefer 15.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wusia - nie znasz dnia ni godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 To może zdążę z wylewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Nefcia no powiedz powiedz że też przyjedziesz proooooooooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 to nie jest wykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wusia - nie znasz dnia ni godziny Nefcia to Ty też przyjeżdżasz? Kiedy? Chociaż, tak myślę, że przy Tobie to nigdy nie wiadomo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 łooooooo ale się cieszę powiedz kiedy tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Tyłek sobie poobijałam w samolocie i pociągach to gdzieś być śmignęła Dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 to ja czekam na dobrego wieścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.01.2010 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 (...)mam nadzieję że wieści dobre i samopoczucie też ...no nie tak do końca... sytuację znasz - co tu gadać. Cały czas wpatrujemy się w to światełko w tunelu, ale wieści jakie do nas docierają raczej zdają się je przygaszać... Też ci faworka ukradłem , teraz jeszcze tylko muszę kogoś zgwałcić, żeby go upiekł (w te klocki to śp. teściowa niezastąpiona była - i nawet jej specjalnie gwałcić nie musiałem ) Wusia, czyżby u ciebie jakiś zlot bębenków się szykował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 dobry wieczór Yeti ja trzymam cały czas kciukaski żeby dobre wieści dotarły i żeby nadzieja płonęła jasnym światełkiem faworki na zdrówko i kurcze je się smaży a nie piecze zaraz tam gwałcić musisz sam się pobaw i zrób faworki wszak ponoć to meżczyźni mistrzami patelni są z tym zlotem to raczej pojedyńczo choć nie miałabym absolutnie nic przeciwko zbioróweczce i nie bębenków tylko do bębenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Wusia ja Cię podziwiam jak Ty ogarniasz te wszystkie wątki komentarzowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Anusia no bo ja szybko czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.01.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Anusia no bo ja szybko czytam wiedziałam że musisz mieć jakiś ukryty talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 przyznaję ze wstydem że czytanie to mój jedyny nałóg i nie potrafię się temu oprzeć muszę czytać dużo i często jak jestem na głodzie to mi wszystko jedno co czytam mogą być nawet bajeczki dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.01.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Za kciukaski dziękuję - daleka i ciężka droga przed nami. (...)faworki na zdrówko i kurcze je się smaży a nie piecze Ups... no taki właśnie kucharz ze mnie z tym zlotem to raczej pojedyńczo choć nie miałabym absolutnie nic przeciwko zbioróweczce i nie bębenków tylko do bębenka :winkBębenek do bębenka i zaraz Gwozdek na perkusji nam zagra Już go widzę jak pałeczkami po tych bębenkach naparza przyznaję ze wstydem że czytanie to mój jedyny nałóg i nie potrafię się temu oprzeć muszę czytać dużo i często jak jestem na głodzie to mi wszystko jedno co czytam mogą być nawet bajeczki dziecka Wusia a lubisz na głos czy po cichu, bo jak na głos, to może jakąś audycję byś poprowadziła - ja słuchać lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no właśnie Yeti w oleju się smaży na blaszce się piecze jak to mówia wiara nadzieja miłość i będzie do przodu ała to by bolało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 No już się kapnąłem, ale ty to naprawdę szybka jesteś - a myślałem, że zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Nie nadążam ... nie mam pojęcia o co kaman, ale Yeti, też trzymam kciuki! Ktoś się połakomi o streszczenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Yeti no co do czytania to komplement nie no czytanie dla siebie zdecydowanie szybsze niż na głos ale nie widze przeszkód tylko głosu aksamitnego to ja nie mam Brazuś a tak sobie gadamy o faworkach czytaniu i jaka to ja szybka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Aaaa, czyli, że jesteś szybka w czytaniu faworków... no można i tak, dlaczego nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts