wu 16.01.2010 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 faworki to ja zarąbiście szybko wchłaniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.01.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jeśli we wchłanianiu faworków jesteś tak szybka, jak ja we wchłanianiu placków po węgiersku, to gratuluję!!! Idę spać, zaczynam bredzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 taaaa tylko Tobie po plackach bębenek nie rośnie a mnie po faworkach tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.01.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no czytanie dla siebie zdecydowanie szybsze niż na głos ale nie widze przeszkód tylko głosu aksamitnego to ja nie mam To dobieraj lekturę do głosu - ja nawet wolę horrory od love story Zaraz konferencję na Skypie urządzimy - słuchowisko będzie jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 nooooooooooo Yeti jeno jeden drobny problem nie jestem aż tak cywilizowana na jaką wyglądam nie mam mikrofonu do Skype`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Jak masz kamerkę - to może na migi się uda ...chociaż trochę szkoda, bo już mi apetytu na ten głos narobiłaś. (a mikrofon kup czym prędzej - odciski na palcach ci się wykurują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.01.2010 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 no fakt jak horrory lubisz to mój głos w sam raz kamerki Bozi dziękować też nie mam i to dobra wiadomość dla Ciebie bo mógłbyś potem koszmary mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.01.2010 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Nie to żebym aż tak za horrorami przepadał - zachęcić cię tylko do tego czytania chciałem. Ale ty się i tak brakiem mikrofonu wyślizgałaś No a już co jak co, ale w koszmary z twoim udziałem to na pewno nie uwierzę. Masz takie zdrowe podejście do świata i tyle ciepłego poczucia humoru, że wszystkim mogę z czystym sumieniem życzyć koszmarów z tobą w roli głównej Zresztą zaraz przetestuję - idę chrapnąć - nadawaj te koszmary, horrory i co tam jeszcze masz w repertuarze. Za 5min będę gotowy na odbiór przekazu (Skypem nie chcesz, to niech będzie metodą "na Kaszpirowskiego") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.01.2010 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 .... ja tylko powiem cześć Yetii Ty się miej na baczniośći bo to pani urzędnik jezd :P ale Cię podkablowałam, co :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 17.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Pani Urzędnik powiadasz... i pewnie jeszcze na dodatek w jakimś strasznym urzędzie...- no tak, to dlatego wszyscy tu tacy grzeczni są Ale ja tam się jej nie boję - przecież ona muchy by nie skrzywdziła, a co dopiero jakiegoś biednego petenta ...i koszmarów też nie miałem... a szkoda (...)ale Cię podkablowałam, co :P :Pnitubaga, a ty widzę, że z Wawy, - to może też z "branży"(?) - jakieś ministerstwo(?), a może służby specjalne(?) (ABW, CBA, WS, WZP, ITP...?) No dobra, już nie pytam - wiem tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 NNNo - że powtórzę za p.Aniołem z Alternatywy 4 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dobry wieczór Yeti normalnie cała płonę rumieńcem zawstydzenia no tyle ciepłych słów masz rację ja jestem milutkim urzędnikiem mało masz powodów do koszmarnych snów jeszcze i ja miałabym Cię dręczyć a Nitka jest donosiciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.01.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Ach, Ty teraz to wpadłaś! Będe miała do kogo przyjść na naszych niekompetentnych i nieudolnych się wyżalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.01.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Czeee Pani Burmistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 normalnie Nitce to jęzor trzeba wyrwać DPS-ia a to sie razem poużalamy Małgoś no chciałbym pensję burmistrza słowo daję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.01.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 normalnie Nitce to jęzor trzeba wyrwać DPS-ia a to sie razem poużalamy Małgoś no chciałbym pensję burmistrza słowo daję Ciekawe co na to małż Nitki Wy już siem tak nie uzlajcie bo poziom wód wysoki Za takom to byś pewnie nawet nie wstawała [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 wiesz co Kamol Ty to normalnie kpiarz jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 17.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 nigdy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.01.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 jakbym miała pensję burmistrza to do pracy z pieśnią na ustach bym leciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts