anjamen 22.01.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a ja nie mam problemu z praniem, mam duuzo miejsca w pralni i 2 suszarki wiszaca i stojaca tzn mam problem z praniem, nie lubie wieszac, slatego marze o suszarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a ja nie mam problemu z praniem, mam duuzo miejsca w pralni i 2 suszarki wiszaca i stojaca tzn mam problem z praniem, nie lubie wieszac, slatego marze o suszarce pranie oki, wieszanie oki.... ale PRASOWANIE .... wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.01.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 I po co Wam byly te pralki i zelazka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.01.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Wusia nie wiem czy dobrze kojarze ale chyba chcialas kupic wc Dama Senso Przegladalam dzis allegro i zobaczylam ze mozna to teraz kupic w zestawie ze stelazem wiec jezeli jestes zainteresowana to sobie zerknij http://www.allegro.pl/item889935622_roca_dama_senso_wc_deska_grohe_fresh_5_1_stelaz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Doberek, Malgos nie wiem, ja juz dzis 3 pralke piore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 a ja nie mam problemu z praniem, mam duuzo miejsca w pralni i 2 suszarki wiszaca i stojaca tzn mam problem z praniem, nie lubie wieszac, slatego marze o suszarce jak się Helenka urodzi to wtedy dopeiro zobaczysz Wieszanie tych malenkich ubranek to porażka Ja też marzę o suszarce A że jedyne miejsce gdzie mogę ją postawić to jest miejsce na pralce, wiec biała to byłby trochę taki miszung. A cena czarnej skutecznie mnie odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 jak sie chcialo miec taka dizajnerska pralke to teraz cierp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.01.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 jak sie chcialo miec taka dizajnerska pralke to teraz cierp tak, racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 dobry wieczór aleście nadrukowały witajcie moje Piękne Kakusku dzięki za linkę widziałam że mozna w zestawie chociaż jak sie dobrze poszuka to można tanio kupić sam stelaż i osobno miskę z deską Ania Kasia dobrze mówi te małe ciuszki to wieszasz i wieszasz i wieszasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 witaj wieczornie Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 cześć Myszeczko pisałam u Ciebie że pięknie masz bardzo pięknie i jak sobie pomyślę że zaczynałaś raptem miesiąc wcześniej niż ja a u mnie gołe mury to jakoś mi tak zadrość doopsko żre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 cześć Myszeczko pisałam u Ciebie że pięknie masz bardzo pięknie i jak sobie pomyślę że zaczynałaś raptem miesiąc wcześniej niż ja a u mnie gołe mury to jakoś mi tak zadrość doopsko żre [/quote no co Ty. Tez tak bedziesz miec, a ja musialam tak szybko i to nie było zbyt zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Myszko a skąd ani tak pięknie ani tak szybko ale wiem co mówisz takie wsyztko na wariackich papierach to też meczy okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Wu, to tylko tak na zdjęciach wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Mycha nie łżyj aż takich dobrych fotek nie robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.01.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Chciałam napisać, że faworki zrobione. Wyszły pyszne Nie dałam proszku do pieczenia, za to więcej śmietany mi wchłonęła mąka (zrobiłam z podwójnej porcji). Dziewczynki dzielnie mi pomagały i wywijały ciasto. Został jeszcze jeden talerz na jutro A w poniedziałek będę robić znowu bo starsza córcia zażyczyła sobie na zabawę karnawałową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Cześć.... Wpadłam się przywitać Ale nagadały się laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Beciu cieszę się że smakowały my z tego przepisu robimy odkąd pamiętam a to już bardzo dawno takie babciowe przepisy to najlepciejsze są Arniko no dopiero mówiłas że nie gadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Mojej babci smakowały trochę inaczej.Ale jak rozmawiałam z babcią to mi powiedziała, że ona robi z mąki, całych jajek i 1 żółtka, proszku do pieczenia i cukru waniliowego oraz spirytusu lub octu. Są też pyszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 u nas idą same żółtka bo jak całe jajka to twardsze wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts