BetaGreta 23.01.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 u nas idą same żółtka bo jak całe jajka to twardsze wychodzą Te mojej babci to przypominały bardziej ciasto francuskie. Muszę kiedyś spisać dokładny przepis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 a pewnie że tak to się przetestuje coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 u nas idą same żółtka bo jak całe jajka to twardsze wychodzą Tak też kiedyś robiła moja babcia i teściowa... Ale ja teraz nic nie spisuję, bo i robić nie będę, bo się odchudzam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 u nas idą same żółtka bo jak całe jajka to twardsze wychodzą Tak też kiedyś robiła moja babcia i teściowa... Ale ja teraz nic nie spisuję, bo i robić nie będę, bo się odchudzam.... Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Tu znalazłam jeszcze inne wariacje na faworki i inne przysmaki na Tłusty Czwartek:http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/faworki/faworki.html#faworki_domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 u nas idą same żółtka bo jak całe jajka to twardsze wychodzą Tak też kiedyś robiła moja babcia i teściowa... Ale ja teraz nic nie spisuję, bo i robić nie będę, bo się odchudzam.... Popieram. No chociaż Ty Małgoś mnie rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 a ja się nie odchudzam ale ostatnio odkryłam że mogę sobie spodnie włożyć i zdjać nie odpinajac guziczków i suwaczka ciekawe to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 a ja się nie odchudzam ale ostatnio odkryłam że mogę sobie spodnie włożyć i zdjać nie odpinajac guziczków i suwaczka ciekawe to Kupiłaś na gumce, czy dresowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 a skąd normalne klasyczne materiałowe w kancik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Noooo ale mogą mieć gumkę z tyłu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Wusia, nie chudnij tak, bo znikniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 a ja się nie odchudzam ale ostatnio odkryłam że mogę sobie spodnie włożyć i zdjać nie odpinajac guziczków i suwaczka ciekawe to Ale Wusia się nie odchudza... Tak przynajmniej jest tu napisane... Więc spodnie ma za duże, albo z gumką, skoro może zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 rany Arnika aleś się uwzięła nie to są normalne zwykłe spodnie bez żadnych gumek kupiłam je jakiś czas temu i dobre były potem zaczęłam je podciagać co jakiś czas bo coraz dłuższe były potem podciągałam bez przerwy a teraz pilnuję żeby nie przydeptać chyba jakiś materiał badziewnie rozciagliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 rany Arnika aleś się uwzięła nie to są normalne zwykłe spodnie bez żadnych gumek kupiłam je jakiś czas temu i dobre były potem zaczęłam je podciagać co jakiś czas bo coraz dłuższe były potem podciągałam bez przerwy a teraz pilnuję żeby nie przydeptać chyba jakiś materiał badziewnie rozciagliwy Sciemniara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ale czemu ściemniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 rany Arnika aleś się uwzięła nie to są normalne zwykłe spodnie bez żadnych gumek kupiłam je jakiś czas temu i dobre były potem zaczęłam je podciagać co jakiś czas bo coraz dłuższe były potem podciągałam bez przerwy a teraz pilnuję żeby nie przydeptać chyba jakiś materiał badziewnie rozciagliwy Noooooooooooooooooooooooo to ten materiał.............. To wszystko wyjaśnia. I wcale się nie uwzięłam, tylko dociekałam jak można ściągać spodnie bez rozpinania... , a wiem, że już nie raz mówiłaś, że się nie odchudzasz... Ja też nie... ale już nie mogę się w nic zmieścić..... Oj przydały by mi się takie spodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Arniczko to jest bardzo proste ostatnio mnie tak życie głaska po główce że aż mi doopka się kurczy po troszku troszku też sobie zdrówko zaniedbałam i to pewnie tego efekty widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 ale czemu ściemniara To Ty wiesz czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.01.2010 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 jak słowackiego że nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 jak słowackiego że nie wiem Luzne spodnie = mniejsza d..., sine oves. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts