wu 23.01.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Małgoś tylko że ja widzę luz w spodniach bo tej mniejszej doopy to niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Małgoś tylko że ja widzę luz w spodniach bo tej mniejszej doopy to niekoniecznie A jak masz ja zobaczyc, z przodu ja masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 No przecież ten materiał jest taki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.01.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 .... to może herbatka ? tak za złagodzenie sporu spodniowo-doopkowego http://img.interia.pl/kobieta/nimg/Herbata_zielona_czerwona_2521613.jpg zimno jak diabli... więc się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.01.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 a ja sobie kupilam ostatnio superasne spodnie na wyprz, z podnoszonym stanem, no miodzio, tylko o 2 numery za małe.Niby wchodze w nie, ale do wyglądu to mi jeszcze sporo brakuje. Moze by się tak racjonalnie poodzywiać, choć przez chwile?A herbatkę bez cukru wypic?Muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 24.01.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Odgrzebalam ten twoj slynny przepis faworkowy i tez sprubuje -mam nadzieje ze mi wyjda bo to ze moje dzieciaki wtrynia chocby twarde jestem pewna Do tej pory robilam tylko oponki (racki) ale one na drugi dzien juz nie sa takie mieciutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 przyszlam na herbatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Dzień doberek, wreszcie i u nas słoneczko zaświeciło! Miłego dnia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 cześć Wusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2010 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 dobry wieczór Małgoś lustro mam Arnika pozostańmy przy tym że to materiał Nitusia nie dosć że zimno jak diabli to zapowiadają że będzie jeszcze zimniej Mycha zlituj się to co kupowałaś na stoisku dla dzieci Kakusku ja wiem czy taki słynny smaczne jak dla mnie one wychodzą a oponki też robiłam ale najlepsze były z takiego swojego sera jak moja babcia krowę miała to one wtedy puchate były i pyszniutkie a teraz to ech Anusia częstuj się jak tam Wasze samopoczucie DPS-ia u nas już coś ze dwa dni świeciło tylko przy okazji mróz się zrobił taki że ja chyba jednak wolę żeby chmury wróciły i trochę się ociepliło cześć Dario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kurza twarz! Znowu coś przegapiłem... Taka okazja! Taakie specyjały! Taaakie towarzystwo! Pozostaje mi tylko spóźnione życzonka złożyć Wusia dwieście za tobą, a ty nic się nie zmieniasz! No po prostu REWELA! I tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Yetuś Ty usprawiedliwienie masz więc nie ma problema fajnie że jesteś tak ja sie nie zmieniam stara cholera jak zawsze zabłysło jakieś światełko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.01.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Nie no, światełko ciągle jest - przecież "nadzieja umiera ostatnia"... Czas robi swoje - człowiek oswaja się z każdą, choćby najgorszą wiadomością... A gdy się ją już jakoś przełknie i przetrawi, to... po prostu żyje się dalej... z nadzieją i wiarą w przyszłość. Nic innego nie pozostaje. ...żeby tak wszystkie stare cholery były takie jak ty, to świat byłby dużo pogodniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.01.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Yeti no to dmuchamy i chuchamy żeby to światełko jak słoneczko jasne było żeby tak wszyscy tyle wiary we mnie mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.01.2010 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 dobry wieczór Małgoś lustro mam Fote daj, bo nie uwierze (w lustro, co w nim d... mozna swoja zobaczyc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.01.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Malgos ale Ty ciekawska jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Aaaaa, bo wusia sie odchudza, zeby nam wiosna szczeny opadly i jakies bzdury o rozciagliwych spodniach opowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Dzień doberek, w sumie to ja też chętnie zobaczę, nie tylko doopę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.01.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Ooo! Naprawdę ciekawie się zapowiada! Może chociaż raz w samą porę trafiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts