wu 27.01.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Arniko u mnie grzejnik wysoki na 30 cm to tak na bardzo styk wejdzie te co pokazałaś fajne są ale chyba Purmo można mimo wszystko taniej kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Nie mam pojęcie jakie mają ceny Purmo... i te co ci pokazałam, też wcale nie tanie... , ale to tak przykładowo... I nie mam pojęcia które lepsze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja też nie mam pojęcia które lepsze mówią że Purmo dobre ech życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Purmo dobre. Ja użytkuję Purmo od ok.10 lat. Są nadal białe, gładkie i super. Jeden niestety zaczął cieknąć w tym roku i trzeba było Poxiliną zalepić i zamalować. Niby dziurka jak główka od szpilki, ale kapało, niestety. Sądzę, że ich żywotność nie jest dłuższa niż 15 lat , przy czym zachowują ładny wygląd zewnętrzny do końca. A może tylko ten jeden jakiś słabszy punkt miał i dlatego mu dziurkę wyżarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A ceny porównywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć Monia Właśnie czytałam wątek Nitu o ogródku... Już się boję o swój, bo nie mam ani jednego źdźbła trawki a co dopiero krzaczki, czy róże... A czy Purmo dobre, czy coś innego lepsze... nie mam pojęcia... Ja potrzebuję jeden grzejnik do wiatrołapu i do kotłowni, oraz po jednym do dwóch łazienek drabinek... Kupię co będzie mi się podobało.... I który cenę będzie miał lepsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Arniko, ani się nie obejrzysz, a ogród będzie gotowy - to samo idzie z rozpędu, tylko musisz złapać bakcyla i wiedzieć jak chcesz urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 ja tam mam niecne plany względęm Moni Moniu dzięki za opinię o Purmo wiadomo że nic wieczne nie jest a jak są ładne przez 10 lat to już wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tak, są nadal białe, nie zmieniły barwy, nie mają jakiś plam i innych dziadów, nie odwarstwiają się, grzeją na całej powierzchni, więc czego chcieć więcej? my mamy te płaskie 5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Cześć Monia Właśnie czytałam wątek Nitu o ogródku... Już się boję o swój, bo nie mam ani jednego źdźbła trawki a co dopiero krzaczki, czy róże... Ty się nie bojaj Ty się dołącz do burzy mózgów i razem nie zginiemy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Monia a jakie to bo aż tak się w te grzejniki nie wgryzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Monia a jakie to bo aż tak się w te grzejniki nie wgryzałam dokładnie takie http://www.allegro.pl/item898107920_grzejnik_grzejniki_purmo_600_x_1000_nowe_tanio.html mogą być takie cienkie, ale też dwukrotnie grubsze my mamy właśnie te płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 o i fajniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 My jesteśmy b.zadowoleni, choć obawialismy się, bo wówczas, gdy przerabialiśmy instalację, to były mało popularne. Okazały się b.dobre i jeśli będę miała w nowym domu grzejniki, to dam właśnie takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Moniu no tym bardziej mnie utwierdziłaś że Purmo cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 tylko lepsze są te płaskie, bo te o gr.10cm wyglądają nieładnie i dużo odstają od ściany. Te są w zasadzie niewidoczne, bo chowają się w pełni pod wąskim nawet parapetem i przy jasnych ścianach jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no to będę patrzeć na grubość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 jakoś w sklepach zawsze rzucają mi się w oczy te grube, nie wiem dlaczego a może są lepsze? ładniejsze na pewno nie są, ale może jak będziesz na kupnie, to dopytaj co i jak, bo wiesz ... ja baba jestem, więc na wygląd patrzę w pierwszym rzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.01.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 no bo dobry wygląd to podstawa wiesz ja też na wygląd bo one to mają dogrzewać jakby podłogówka nie dawała rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.01.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 planujecie podłogówkę w całej chałupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts