braza 31.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Się witam - i widzę, że Yeti wkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.01.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Nitusia nie jak fajnie znaleźć coś na tacy zapodane Małgoś no coś Ty ja jak raz niewinna jestem Yetuś cichaj bo jak małżonkowie przeczytają to nam się dostanie Brazula no nie podejrzewam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 01.02.2010 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Braza, Wusia,...ale occcoo chodzi? http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/d050.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.02.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 sie przywitam grzecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Yeti już Ty wiesz cześć Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.02.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 a jaką kawkę pijesz czekam Słońce tylko od razu mówię że w ten wtorek do 17-ej w robocie pokutować będę Cześć Wusiu! Jaką będziesz miała będzie pyszna! Wtorek u mnie też odpada, bo Zuza ma szkółkę narciarską - zresztą w czwartek i piątek też... Pozostaje środa, albo tradycyjnie sobota i ku temu na razie się skłaniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dzień Dobry Wpadłam się przywitać i miłego dzionka życzyć Mario to ja i mojego na tą szkółkę może przywiozę, ale on to już trochę zapier@#$ na nartach....., za to może by schudł, bo ruchu i rozładowania energii mu potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Marys a ty pamietasz ze w sobote to my sie do ciebie zwalamy wiec raczej bedziesz pucowac od rana a nie po szmatki jezdzic o ciastach ani nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.02.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Pamiętam Martusia, pamiętam...! Chatkę mogę wypucować w piątek, a jak z samego rana wyskoczę po szmatki, to zdążę chyba na Wasz przyjazd wrócić....?! No chyba, że będziesz w południe...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 No nie wiem jak reszta sie zbierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Mario to ja i mojego na tą szkółkę może przywiozę, ale on to już trochę zapier@#$ na nartach....., za to może by schudł, bo ruchu i rozładowania energii mu potrzeba Arnika nie ma problemu, tylko to bardzo malutki stok, taki w sam raz do uczenia się. Chyba synio sobie tu nie poużywa...! Z dziećmi bardziej zaawansowanymi to Gościu jeździ w weekendy do Szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Maryś no pewnie jak tylko bedziesz miec chwilkę to w sobotę bardzo zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Mario to ja i mojego na tą szkółkę może przywiozę, ale on to już trochę zapier@#$ na nartach....., za to może by schudł, bo ruchu i rozładowania energii mu potrzeba Arnika nie ma problemu, tylko to bardzo malutki stok, taki w sam raz do uczenia się. Chyba synio sobie tu nie poużywa...! Z dziećmi bardziej zaawansowanymi to Gościu jeździ w weekendy do Szczyrku No tak... ale.... I tu pojawia się ale.... A u nas góra w Sosnowcu taaaaka, i kapa.... nic nie ma i wyciąg nie jeździ A tu w sumie blisko... Ale jak góreczka maleńka to szkoda rzeczywiście nastrajać się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.02.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A u nas góra w Sosnowcu taaaaka, i kapa.... nic nie ma i wyciąg nie jeździ A tu w sumie blisko... Ale jak góreczka maleńka to szkoda rzeczywiście nastrajać się..... Na tej górze w Sosnowcu moja córcia stawiała rok temu pierwsze kroki na nartkach... Szkoda, że splajtowali, bo było bliziutko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 To trzeba dziewczynki podszkolić i zebrać sie w szranki i wyjechać na jalieś konkretniejsze góreczki, tak ze zjazdem jakieś 5000metrów, i żeby kanapa podgrzewana na nas czekała Jak było by fajnie biało długo i z b. dobrymi traskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.02.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Takie rzeczy to tylko w Alpach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.02.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Dobrze, że nie w Erze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.02.2010 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ja to tak sanki, bałwanek i bitwa na śniezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Takie rzeczy to tylko w Alpach No właśnie o tym mówię... Jakiś super lodowiec......Mmmmmmmmmmmmyyyyyyyyyyyyyyy U nas nie najlepiej ze stokami, ludzi tyle, że głowa mała, i w sumie wychodzi że bardzo drogo... A tak z rodzinką poza sezonem wyjechać na free ski pas.... i swoje jedzonko w apartamencie i śmigasz do bólu.... Już mi się marzy Ale ta pierniczona budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 01.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 Ja w zeszłym roku też płakusiałam... A w tym roku jadę tylko z Mężusiem i mam zamiar się wyszaleć..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts