skaba 21.10.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 melduje się, żeby nie było, że kochac przestałam pocierpiałam w samotności i jakoś przełknęłam wiadomośc, że tyle masz wolnego i nawet nie wspomniałaś coby do mnie zajrzeć.. no cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 ja tez ciagle kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.10.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 dobry wieczór ja Was też wszystkich kocham Brazula forum tempem działania do szewskiej pasji mnie doprowadza nie wiem co się stało bo przecież pięknie hulało a teraz masakra Skabusia Ty weź kobieto zobacz ile ja wolnego mam - ganiam jak pies z jęzorem do kolan na forum doczołguję sie w godzinach dziwnych dzisiaj woziłam się z małżem na przegląd środka coby zobaczyć co w Nim siedzi pół dnia zeszło potem bieg załatwiać resztę spraw znaczy garnitur dla Niego nowe oczka dla mnie potem sprzątałam samochód przywlekłam się wpół 20-ej w kuchni mam pobojowisko bo mi się pralka lać zaczęła więc pralka na środku kuchni lodówka stoi w poprzek i mam niezłą gimnastykę jutro od rana początek upiększania w czwartek jazda na maksa może w sobotę dopełznę na forum a do Ciebie to wiesz i bez wolnego wymknąć sie mogę tylko daj znać ale się rozpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ale Ci zazdroszcze Ewuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzień dobry Anula a czego mnie tak zazdraszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzień dobry Anula a czego mnie tak zazdraszczasz no ze nie musisz do pracy isc i ze na weselicho idziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 to se wuśka szaleja na wolnym nawet nie zaglądnie ja nie zazdraszczam bo też jusssss mam wolne do poniedziałku!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Hejka wieczorna, no co tam ?? Widzę, że tańce się szykuja?? To porządne buty załóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 22.10.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 witam z wieczora wu no dobraaa.. udobruchałam się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dobry wieczór no właśnie widać ile mam czasu na tym wolnym ale to nic jutro sobie odpocznecie ode mnie a może i w piątek też Anula jak sobie pomyślę o pracy to mi się pawik szykuje dzisiaj na przemian do mnie dzwoniła szefowa i kolega zza biurka w poniedziałek będę mieć sajgon w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Wusia, ciągle coś skrobiesz przy tym stoliku, weź Ty dziewczyno wreszcie troche odpocznij pobaw się trochę mnie też sie forum otwiera anemicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2008 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Piąteczko to nie ja jeno moje Maleństwo tak skrobie i skrobie bawić się nie mam jak bo sobie szpony dorobiłam względem jutrzejszej imprezy i nawet pisanie kiepsko mi idzie ale za to od 3 dni słyszę od mojego dziecka tylko "mamusia sliczna" maly cwaniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 22.10.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no Kochana.. musisz być Dulcyneą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.10.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 życząc wszystkim samych miłych dni zmykam i nie będzie mnie co najmniej do piątku wieczorem - to dla zainteresowanych i tych co ewentualnie tęsknić będą no i rzecz oczywista dla tych co się ucieszą że mnie nie ma tylko nie piszcie za dużo u siebie bo nie dam rady wyczytać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.10.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dzień dobry........... widzę, że gospodyni nie ma do wieczorka... hm.... no to tylko powiem że byłam. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 ja jestem jakby co, to chyba dzis Wusia sie bawi do bialego rana (albo wczoraj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 dobry wieczór wczoraj sie bawiłam dzisiaj dowlekłam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Wunia fotki!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.10.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 no fotki hmmmm skąd ja Ci fotek wezmę małż mnie nie pstrykał ten co pstrykał obiecał pokazać na przyszły poniedziałek (się nazywa mieć urok osobisty ) muszem po rodzinie posępić może mnie kto uwiecznił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Skoro do rana balowałaś, to znaczy fajnie było Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts