Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Nasz Domek - tak po prostu

wu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 28,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• wu

9190

• Arnika

1550

• TAR

1532

• braza

1448

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dobry wieczór :D

ja Was też wszystkich kocham :D

Brazula forum tempem działania do szewskiej pasji mnie doprowadza nie wiem co się stało bo przecież pięknie hulało a teraz masakra :evil:

Skabusia Ty weź kobieto zobacz ile ja wolnego mam - ganiam jak pies z jęzorem do kolan :( na forum doczołguję sie w godzinach dziwnych :wink: dzisiaj woziłam się z małżem na przegląd środka coby zobaczyć co w Nim siedzi :wink: pół dnia zeszło potem bieg załatwiać resztę spraw znaczy garnitur dla Niego nowe oczka dla mnie :wink: potem sprzątałam samochód przywlekłam się wpół 20-ej w kuchni mam pobojowisko bo mi się pralka lać zaczęła więc pralka na środku kuchni lodówka stoi w poprzek i mam niezłą gimnastykę jutro od rana początek upiększania w czwartek jazda na maksa może w sobotę dopełznę na forum a do Ciebie to wiesz i bez wolnego wymknąć sie mogę tylko daj znać :wink: :D

ale się rozpisałam :lol: :D :wink:

dobry wieczór

no właśnie widać ile mam czasu na tym wolnym :wink:

ale to nic jutro sobie odpocznecie ode mnie :wink: :D a może i w piątek też :D

Anula jak sobie pomyślę o pracy to mi się pawik szykuje dzisiaj na przemian do mnie dzwoniła szefowa i kolega zza biurka w poniedziałek będę mieć sajgon w robocie :evil:

Piąteczko to nie ja jeno moje Maleństwo tak skrobie i skrobie :lol: :D bawić się nie mam jak bo sobie szpony dorobiłam względem jutrzejszej imprezy i nawet pisanie kiepsko mi idzie :wink:

ale za to od 3 dni słyszę od mojego dziecka tylko "mamusia sliczna" :wink: :D maly cwaniaczek :lol:

życząc wszystkim samych miłych dni zmykam i nie będzie mnie co najmniej do piątku wieczorem - to dla zainteresowanych i tych co ewentualnie tęsknić będą :wink: no i rzecz oczywista dla tych co się ucieszą że mnie nie ma :lol: :D :wink:

tylko nie piszcie za dużo u siebie bo nie dam rady wyczytać zaległości :wink: