wu 05.02.2010 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 tylko problem w tym że ja za kotami to tak średnio wolę psiaki gdyby nie rozpacz Piotrusia po Dizlu to w życiu bym kota do mieszkania nie wzięła na działce to niech tam sobie będzie i pogłaskam i dam jeść a on niech myszy łapie ale dwa koty to już przesada że nie wspomnę o możliwej większej ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.02.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 cudniaczek. potwierdzam to co mowi Malgos, 2 koty fajnie zyja razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no ja tam mam nadzieję że sobie pójdzie na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no to wesoło się zaczyna robić u Ciebie Wusia kociaków to możesz nawet na oczy nie zobaczyć kotki je dobrze bunkrują jeśli ma zostać u Was to sterylka koniecznie ............... ale to wiesz wiem że to nie popularne ale jestem za usypianiem ślepych miotów smutne to ale jak myślę jakie życie mają później ................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aniu no może być że miotu nawet nie zobaczę bo raz że kotki dobrze chowają dwa że zawsze kocur się może napatoczyć i porządek zrobić ale jak zwierzak zostanie to na bank sterylka wesoło jak nie wiem a jak jeszcze pies dojdzie to łoooooo jak będzie zabawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Aniu no może być że miotu nawet nie zobaczę bo raz że kotki dobrze chowają dwa że zawsze kocur się może napatoczyć i porządek zrobić ale jak zwierzak zostanie to na bank sterylka wesoło jak nie wiem a jak jeszcze pies dojdzie to łoooooo jak będzie zabawnie koty go beda ustawiać nie ma to jak dom z ogródkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dobra to teraz się raz przyznam ale potem jakby co się wyprę uwielbiam zwierzaki zawsze ich dużo u nas bylo i nie wyobrażam sobie domu bez psa a kot też niech sobie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dobra to teraz się raz przyznam ale potem jakby co się wyprę uwielbiam zwierzaki zawsze ich dużo u nas bylo i nie wyobrażam sobie domu bez psa a kot też niech sobie będzie poczekaj na myszy wtedy pogadamy o miłości do zwierząt ale przy dwóch kotach to nie zginiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Ania ja czekać nie muszę dom w polach mam pierwszy kociak który nam zginął nieźle ich dziennie odławiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ja jedną złapałam w pułapkę bo kota nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jakby co to chcesz jednego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 jakby co to chcesz jednego?? szczerze mówiąc mam dość wpuszczania i wypuszczania miauczących futerałów przez ostatnie 10 lat ..................... muszę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć ... co robicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no chyba lepsze to niż myszy w domu ja się myszek nie boję ale raczej nie chciałabym ich w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 gadamy o kotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wusia zakłada hodowlę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Fajne sierściuchy z nich są, ale na myszy najlepszy ... elektroniczny odstraszacz gryzoni, koty się mnie wtedy męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Fajne sierściuchy z nich są, ale na myszy najlepszy ... elektroniczny odstraszacz gryzoni, koty się mnie wtedy męczą pierwsze słyszę dają to na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dają, Aniu i to w dużym wyborze. Jak dotąd - działa bez zarzutu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.02.2010 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 no Brazula to po co mnie kot jak elektronika ma myszy ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts